cumpagnero Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 Salutare tuturor, 1-15 august ar fi ok si pentru mine, insa ma apuca durerea de cap cand ma uit in calendar si vad cat mai este pana atunci. Drept urmare, sper sa ne vedem, macar o parte dintre noi pana in august! Razvane abia acum am reusit sa mi reinstalez ws, de la discutia cu tine de acum 3 saptamani am luat o pauza nedorita Felicitari pt crash bar si suporti! Frumoase poze intradevar. Superb la Sarmisegetuza, am luat o tranta chiar inainte de ultimul podet, dar eram cu Anakee -urile, si uzate 90% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 (editat) Legat de Soveja stabilim cu totii perioada in asa fel incat sa ne adunam cat mai multi posibil. Doamne ajuta! Astept pareri pentru perioada si inscrieri, ca locatia e superba. Deci: Locatia SOVEJA Participanti: 1. Gazda: Eliza 2. Razvan propune perioada 1-15 august. 3. Eu perioada: oricand in functie de ce stabilim Inscrieri?! 4. Cumpagnero 1-15 august Alte propuneri si inscrieri?! Credeti ca ar fi bine sa deschidem un topic la "Intalniri, evenimente, excursii" privind intalnirea posesorilor de Suzuki Freewind din Romania, prima editie 2011? Editat Noiembrie 18, 2010 de topgun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shooty13cris Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 E ok data. Ne vedem ! sper sa am ce sa va povestesc daca imi iese planul !!! In iulie vreau sa fac o tura de 8-9 zile prin europa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Se pare ca perioada pare foarte buna. Revin cu o intrebare si astept parerile voastre. La inceputul lui 2011 facem un Topic la "Intalniri, evenimente, excursii" cu titlul "Intalnirea posesorilor de Suzuki Freewind - Soveja- august-2011"?! Va propun asta, pentru ca sunt destul de multi posesori de freewind, care nu prea intra pe topicul nostru din motive stiute numai de ei. Ma gandesc ca daca o sa vada un topic, privind o intalnire a posesorilor de freewind, vor da un semn. Astept pareri si poate idei mai bune, timp avem suficient pana in august la anul. Va salut! Mesaj completat Frumoase poze intradevar. Superb la Sarmisegetuza, am luat o tranta chiar inainte de ultimul podet, dar eram cu Anakee -urile, si uzate 90% In acelasi loc am luat si eu o tranta anul asta! Mesaj completat Astept pareri. Aloooooo, posesori de freewind, intrati aici si spuneti-va parerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan12 Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 salutare , se poate face si un topic doar pt o intalnire de freewind-isti, eu incerc sa ajung in perioada aia 1-15 ag ... mai anunt si eu prieteni care au freewind in zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin 666 Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 (editat) Se pare ca perioada pare foarte buna. Revin cu o intrebare si astept parerile voastre. La inceputul lui 2011 facem un Topic la "Intalniri, evenimente, excursii" cu titlul "Intalnirea posesorilor de Suzuki Freewind - Soveja- august-2011"?! Va propun asta, pentru ca sunt destul de multi posesori de freewind, care nu prea intra pe topicul nostru din motive stiute numai de ei. Ma gandesc ca daca o sa vada un topic, privind o intalnire a posesorilor de freewind, vor da un semn. Astept pareri si poate idei mai bune, timp avem suficient pana in august la anul. Va salut! Prezent! poate voi sarbatori cu voi 70000km...sau 75000 ?! PS pentru Topgun: vei regreta freewind-ul daca o vinzi... freewind 1997=o motocicleta excelenta, merge impecabil si in 2010 singura reparatie a fost inlocuirea simeringurilor furcii fata Salutari, Eliza! Numai bine Editat Noiembrie 23, 2010 de sorin 666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 PS pentru Topgun: vei regreta freewind-ul daca o vinzi... freewind 1997=o motocicleta excelenta, merge impecabil si in 2010 singura reparatie a fost inlocuirea simeringurilor furcii fata DECLAR PENTRU ULTIMA OARA: IERTARE, DRAGI FREEWINDURISTI! Am gresit cand am facut afirmatia ca il vand deci, NU MAI VAND FREEWINDUL, CU EL PANA LA 150000KM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 asa asa nu il da Servus Sorin numar rau. Bine ai venit in gasca. Razvan tu cum te mai simti? Ai reusit sa iti revii complet fizic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan12 Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 asa asa nu il da Servus Sorin numar rau. Bine ai venit in gasca. Razvan tu cum te mai simti? Ai reusit sa iti revii complet fizic? Da , sunt apt pentru orice , am facut si trasee prin munti la pas ... deci e ok , nu am probleme . ( asta e fizic) in legatura cu ... procesul .. alea alea , inca nimic , dupa 2 ani de zile nu a ajuns dosarul la judecatorie , e inca la politie pt ca nu s-a facut expertiza inca Romania..... salutare si sa ne vedem cu bine la Soveja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu_r Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 bai baieti si fete daca mai aveti loc de unu ma bag si eu \. numa' ca singura problema e cu cine mama drau vin eu din bucuresti ca singur ar fi nasol si tovarasi cu freewind nu prea am . frate-miu mai mare are f650 . se poate baga si el ??? PACE Mesaj completat Apropo ati intrat cu caprele la iernat ? ca io nu ma indur ... cand da un pic de sorinel eu ies vreo 50 -- 100 de km la plimbare. nu stiu parca nu im da mana sa o bag la somnic de pe acum. cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 bai baieti si fete daca mai aveti loc de unu ma bag si eu \. numa' ca singura problema e cu cine mama drau vin eu din bucuresti ca singur ar fi nasol si tovarasi cu freewind nu prea am . frate-miu mai mare are f650 . se poate baga si el ???PACE Mesaj completat Apropo ati intrat cu caprele la iernat ? ca io nu ma indur ... cand da un pic de sorinel eu ies vreo 50 -- 100 de km la plimbare. nu stiu parca nu im da mana sa o bag la somnic de pe acum. cu respect Bine ai venit SIlviu! Cu cat mai multi cu atat mai bine (nu stiu daca adunati suntem maxim 25 cu astfel de motoare). Fratele cu Mertanul (vorba Elizei) este bine venit! Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Noiembrie 27, 2010 Share Postat Noiembrie 27, 2010 Dar cum arata fratele tau? Glumeam. Pana la urma nu e bai se poate dormi si la cort sau prin vecini. Eu va primeam pe toti dar daca Ducu e gras nu prea ne mai ramane loc.... PS: Unde este Alex? Nu vreau sa aud povesti de genu "nu mai are motor" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Noiembrie 27, 2010 Share Postat Noiembrie 27, 2010 Dar cum arata fratele tau? Glumeam. Pana la urma nu e bai se poate dormi si la cort sau prin vecini. Eu va primeam pe toti dar daca Ducu e gras nu prea ne mai ramane loc.... PS: Unde este Alex? Nu vreau sa aud povesti de genu "nu mai are motor" Probabil va aparea si el cu un Vstorm daca îi ajuta Dumnezeu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat Noiembrie 27, 2010 Share Postat Noiembrie 27, 2010 Probabil va aparea si el cu un Vstorm daca îi ajuta Dumnezeu. Daca nu mai am motor cu masina ma primiti ? . Asta daca nu ma ajuta si pe mine al de sus cu un V-strom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Noiembrie 27, 2010 Share Postat Noiembrie 27, 2010 Daca nu mai am motor cu masina ma primiti ? . Asta daca nu ma ajuta si pe mine al de sus cu un V-strom DAAAAAAA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan12 Postat Noiembrie 27, 2010 Share Postat Noiembrie 27, 2010 (editat) Apropo ati intrat cu caprele la iernat ? ca io nu ma indur ... cand da un pic de sorinel eu ies vreo 50 -- 100 de km la plimbare. nu stiu parca nu im da mana sa o bag la somnic de pe acum. cu respect salutare, nu stiu daca v-a ierna motorul , astazi am dat o fuga pe valea muresului , valea Salardului si valea Galaoaia ( M-tii Calimani ). pun si cateva poze Editat Noiembrie 27, 2010 de razvan12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 27, 2010 Share Postat Noiembrie 27, 2010 Apropo ati intrat cu caprele la iernat ? ca io nu ma indur ... cand da un pic de sorinel eu ies vreo 50 -- 100 de km la plimbare. nu stiu parca nu im da mana sa o bag la somnic de pe acum.cu respect salutare, nu stiu daca v-a ierna motorul , astazi am dat o fuga pe valea muresului , valea Salardului si valea Galaoaia ( M-tii Calimani ). pun si cateva poze Frumoase poze bravo :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 LA MULTI ANI, ROMANIA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 LA MULTI ANI, ROMANIA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 Cum putem inviora acest topic?! Suntem altfel de motociclisti?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanson Postat Decembrie 8, 2010 Share Postat Decembrie 8, 2010 Salutari tuturor!! Din noiembrie sunt fericitul posesor al unui Suzuki Freewind productie '97 si sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru de discutii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Decembrie 8, 2010 Share Postat Decembrie 8, 2010 Salutari tuturor!! Din noiembrie sunt fericitul posesor al unui Suzuki Freewind productie '97 si sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru de discutii Bine ai venit! Te primim in clubul nostru de posesori de freewind. Incercam in 2011 sa facem o noua intalnire a posesorilor de freewind. Perioada 01-15 august Soveja Daca ai citit topicul iti dai o parere. O sa postez din nou propunerea. Mesaj completat Revin obsesiv(cred) cu intalnirea noastra din 2011. Perioada 01-15 august Soveja (daca ne intalnim toti posesorii de freewind ne mutam la cort la Lepsa la 15-20 km de Soveja) Pana acum: 1. Eliza 2. Razvan 3. Cumpagnero 4. Sorin 666 (l-am pus eu, ca sigur va veni) 5. Shooty13cris 6. SilviuR+ fratele cu bmw 7. Ruler+Maria (fosti posesori) 8. Nicon (detine inca freewind pe langa Varadero)- daca nu il vinzi te asteptam cu freewindul 9. Stefanson Pentru a mentine in atentie aceasta informatie dati copy la aceasta postare atunci cand vorbiti de intalnire in 2011. La inceputul anului am sa fac un topic despre intalnirea noastra la subforumul "intalniri, evenimente, excursii". Cu respect si astept sa revigorati acest topic. Radu Ionescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanson Postat Decembrie 8, 2010 Share Postat Decembrie 8, 2010 (editat) bai baieti si fete daca mai aveti loc de unu ma bag si eu \. numa' ca singura problema e cu cine mama drau vin eu din bucuresti ca singur ar fi nasol si tovarasi cu freewind nu prea am . frate-miu mai mare are f650 . se poate baga si el ???PACE Mesaj completat Apropo ati intrat cu caprele la iernat ? ca io nu ma indur ... cand da un pic de sorinel eu ies vreo 50 -- 100 de km la plimbare. nu stiu parca nu im da mana sa o bag la somnic de pe acum. cu respect Daca asta e problema, ca nu ai tovaras(nu sunt comunist) de drum din Bucuresti, eu sunt din Giurgiu si poate mergem impreuna. Singura problema este ca eu sunt bugetar si trebuie sa-mi programez concediul si in functie de sotie, care si ea la randul ei este bugetara, in rest, in perioada 1-15 august ar fi OK -------------------------------------------------------------- Bine ai venit! Te primim in clubul nostru de posesori de freewind. Incercam in 2011 sa facem o noua intalnire a posesorilor de freewind. Perioada 01-15 august Soveja Daca ai citit topicul iti dai o parere. O sa postez din nou propunerea. Mesaj completat Revin obsesiv(cred) cu intalnirea noastra din 2011. Perioada 01-15 august Soveja (daca ne intalnim toti posesorii de freewind ne mutam la cort la Lepsa la 15-20 km de Soveja) Pana acum: 1. Eliza 2. Razvan 3. Cumpagnero 4. Sorin 666 (l-am pus eu, ca sigur va veni) 5. Shooty13cris 6. SilviuR+ fratele cu bmw 7. Ruler+Maria (fosti posesori) 8. Nicon (detine inca freewind pe langa Varadero)- daca nu il vinzi te asteptam cu freewindul 9. Stefanson Pentru a mentine in atentie aceasta informatie dati copy la aceasta postare atunci cand vorbiti de intalnire in 2011. La inceputul anului am sa fac un topic despre intalnirea noastra la subforumul "intalniri, evenimente, excursii". Cu respect si astept sa revigorati acest topic. Radu Ionescu Editat Decembrie 8, 2010 de stefanson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Decembrie 8, 2010 Share Postat Decembrie 8, 2010 Daca asta e problema, ca nu ai tovaras(nu sunt comunist) de drum din Bucuresti, eu sunt din Giurgiu si poate mergem impreuna. Singura problema este ca eu sunt bugetar si trebuie sa-mi programez concediul si in functie de sotie, care si ea la randul ei este bugetara, in rest, in perioada 1-15 august ar fi OK Si eu sunt bugetar! Si am aceeasi problema ca si tine, legat de planificarea concediului. Perioada este ok! Dar nu este batuta in cuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin 666 Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 bai baieti si fete daca mai aveti loc de unu ma bag si eu \. numa' ca singura problema e cu cine mama drau vin eu din bucuresti ca singur ar fi nasol si tovarasi cu freewind nu prea am . frate-miu mai mare are f650 . se poate bagacu respect Cu mine ! Mesaj completat Ce ai rezolvat la Cluj cu baietii de la Heavyduties? Oare s or pricepe sa faca si un cric central Salut, Cric central e simplu de confectionat:1m de teava, 2 bucsi, 2 suruburi, 2 arcuri, ruleta, sudura, 2-3 incercari si o poza. Mesaj completat Cu mine !Mesaj completat Salut, Cric central e simplu de confectionat:1m de teava, 2 bucsi, 2 suruburi, 2 arcuri, ruleta, sudura, 2-3 incercari si o poza. Topgun esti tare: m-ai bagat in tabelul cu Soveja, acum n-am incotro si voi veni! Toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate