silverpistons Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 Mesaj primit pe telefonul meu pe 25 iunie 2007 ora 18.30: "Salutari de la Cercul Polar! Am fost la Murmansk. Siberia. Cool! Acum merg la Moscova. Dnepr rules! Mihai Ceata Banat!" Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 Mesaj primit pe telefonul meu pe 25 iunie 2007 ora 18.30: "Salutari de la Cercul Polar! Am fost la Murmansk. Siberia. Cool! Acum merg la Moscova. Dnepr rules! Mihai Ceata Banat!" Respect! Foarte tare frate!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 Cine-l cunoaste pe Mihai stie ce fel de om e!!! Pt. asemenea biker RESPECT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 Fara cuvinte. Tupeu de tupeu. Bravo lui. O sa auzim niste povesti super la intoarcere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 f tare pacat ca nu am avut cum sa merg cu el bavo mihai te invidiez:d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 (editat) No comment ! Cine il cunoaste pe Mita stie si ce are in cap si ce fel de motociclist e! Cred ca e cel mai tare exemplu pentru cei care judeca un om dupa aparente. Acum cateva zile am citit de isprava lui, ieri am citit topicul cu Cernobalul si drumul baietilor prin Ucraina, Moldova samd. Pe de o parte invidios, pe de alta am inteles ca unii dintre noi (inclusiv eu ) o sa ramanem doar bikeri de duminica sau de internet (iar ma includ si aici). Nu o spun cu rautate sau ironie. Daca vrei poti. Si punct. Sunt alegerile fiecaruia dintre noi. Profit insa de topic pentru a imi exprima respectele. Editat Iunie 28, 2007 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 deci ... no cuvinte ... super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 Ok, is mai greu de cap, deci din ce am inteles a ajuns la Cercul Polar pe Dnepr? (cea din poza?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 @ Popescu MihailRaul:"Acum cateva zile am citit de isprava lui, ieri am citit topicul cu Cernobalul si drumul baietilor prin Ucraina, Moldova samd." unde pot gasi topicul / topicurile la care te referi mai sus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 Ok, is mai greu de cap, deci din ce am inteles a ajuns la Cercul Polar pe Dnepr? (cea din poza?) Dap ! @ Popescu MihailRaul:"Acum cateva zile am citit de isprava lui, ieri am citit topicul cu Cernobalul si drumul baietilor prin Ucraina, Moldova samd." unde pot gasi topicul / topicurile la care te referi mai sus? Aici : Tura Pripyat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 RESPECT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 Mentor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadow Postat Iulie 7, 2007 Share Postat Iulie 7, 2007 http://photofile.ru/users/arh-mef/2835264/56246232/#breadcr in RUSIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Iulie 13, 2007 Share Postat Iulie 13, 2007 Abia acum am primit ceva poze de la Mihai. Mai bine mai tirziu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenifer Postat Iulie 13, 2007 Share Postat Iulie 13, 2007 Abia acum am primit ceva poze de la Mihai. Mai bine mai tirziu... bai vere, de ce trebuie neaparat poze cu coarne[ semnu' ala de doi lei].....zi-mi si mie ca eu nu stiu, si pina acu' am avut 7 motociclete....printre care si ural.....spun ca am avut 7 motorete ca sa nu va inchipuiti ca mi-am luat ieri motoreta....e o moda , ce e asta , stiu o gramada de motociclisti vechi care nu treaba cu asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iulie 13, 2007 Share Postat Iulie 13, 2007 bai vere, de ce trebuie neaparat poze cu coarne[ semnu' ala de doi lei]..... Ma Jenifer, ce naiba...Tu esti baiat ok si din cate am priceput ai o varsta. Stiu ca te deranjeaza simbolul ala - imi aduc aminte topicul lui Bizoo_n, in care puneai aceeasi problema, dar HAIDETI SA RAMANEM ON-TOPIC ! Sa nu stricam topicul asta, ca e pacat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel_tm Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 Din ce a povestit Mihai,se pare ca Rusia este extraordinar de frumoasa. Si cu oameni primitori! A facut 10000 km in 3 saptamani! Sa incerc sa-l conving sa faca un topic cu impresiile din calatorie,eu am ramas uimit de cele povestite de el! Extraordinar! Felicitari,Mihai,esti tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 avem nevoie de marturisirile lui Mihai din calatoriia sa, sa ne spuna detaliat ce si cum ....orice... Numai bine si respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mooaaa Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 UAU! Absolut infricosator! cu asa Dnepr sa faci polul nord merita munti si campii intregi de respect! Asta face ca unii dintre noi(inclusiv eu,adica MAI ALES EU ) sa ramana uimiti de curajul si dragostea de motociclism de care dau dovada uinii dintre voi. Sper sa auzim numai de bine si sa ne tineti la curent. P.S. am citit si eu excursia nucleara si o fost foarte fain!Inca o data respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 mi se face rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 UAU! Absolut infricosator! cu asa Dnepr sa faci polul nord merita munti si campii intregi de respect! Colegule, nu confunda Polul Nord cu Cercul Polar...uite asa umbla vorba aiurea si dupa vreo 2 pagini de topic ajung unii poate pe alte planete cu Niprele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
singurelul_GS Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 a spus omu' ca e vorba de CERCU' polar, asa ca de ce te agitzi??? Ti-e pofta cumva si nu stii cum sa faci??? Sau mori de invidie... intreaba-l frate cum a facut, e muuuult mai simplu Salutari de la Cercul Polar! Am fost la Murmansk. Siberia. Cool! Acum merg la Moscova. Dnepr rules! Mihai Ceata Banat!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 astfel de oameni te fac sa te simti mandru de tine pt faptul cum iti alegi prietenii! mare om, mare caracter! un motociclist adevarat, cum putini am cunoscut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikertibi Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 Respect. Ma simt nevoit sa va zic ca ma simt mic....mic de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 hehe a facut mishu cu dnepr cit nu fac altii cu endurourile lor cu tot intr-un an .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate