golum Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 de ce intotdeauna motociclistii din bucale sunt mai motociclisti decat restul????????????pentru ca ei stau in bucale ,iar noi stam in "provincie"??????? Nu cred ca e o regula. Pe de alta parte nu mai faceti pe victimele, ca nu aveti de ce. Maine as pleca din orasul acesta daca as avea cum A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Iunie 29, 2007 Autor Share Postat Iunie 29, 2007 Hai nu serios...a gresit categoria!?...atunci de ce in toate pozele de prezentare este cu capac monopost!?!?!? Cred ca sa faca evidenta tenta Touring... Este clar ca busa se vrea o mare sportiva , dar greutatea si gabaritu nu-i permite...asa ca au zis: "hai s-o punem la sport-touring" ... o rezolvare simpla si la obiect... parerea mea... De cand s-a creat Hayabusa a fost sport-touring .. nu trebuie sa o punem noi acolo .. la 175 de cai, 2.8 s la 100km/h si 350 km/h top speed este o mare sportiva (niciuna nu a doborat inca acest record) .. iar gabaritul imens, stabilitatea maxima si pozitia confortabila o fac ideala pt touring .. sorry (ask first , shoot later) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Iunie 29, 2007 Autor Share Postat Iunie 29, 2007 Nu cred ca e o regula. Pe de alta parte nu mai faceti pe victimele, ca nu aveti de ce. Maine as pleca din orasul acesta daca as avea cum A Hai la noi .. noi te primim .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzutzuki Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 stati linistiti ca nu au duso la 200 de cai .in revista ,,in moto,, {italiana}scrie ca au facut doar modificari estetice.deci prin 2010 cred ca au sa sparga kawa. singura de peste 200 cai reali e,, duca,, ,ala de 55000 euroi{replica moto gp loris capirosi} Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 (editat) ce au facut ei e foarte frumos la noul model hayabusa... nu au schimbat-o ceea ce e foarte important .. motorul arata altfel si totusi e la fel .. spatele e mult mai diferit decat la precedentul model .. .cei iubitori de hayabusa stiu despre ce e vorba.Hayabusa are un look unik, multi o considera urata, iar altii nu .Motocicleta o sa aibe 200 de cai cu Ram air in functiune, deci cand prinde 200 de mile atunci o sa aibe 200 de cai pentru ca atunci intra aer in "nari" cu putere. Iar fara nici o suparare eu am lasat lupta dintre suzi si kawa pt copii de la bloc, pentru ca e un lucru evident de simplu , cui ii place hayabusa ii place hayabusa .. si cui kawa ii place kawa.. fiecare isi ia ce ii place, asa ca sa nu ne tot certam pe tema cine are mai mare penis, sa ne bucuram si sa asteptam sa o vedem la pe piata ca pe sosele mai greu ... nu de alta dar nu apuci sa o vezi asfalt uscat Editat Iunie 29, 2007 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 remodelarea fina a vacii. Fulga reloaded. Spunea cineva mai sus ca e sportiva ca baga nu situ cat si are nu stiu cati 2oo de cai. Ma rog.. depinde ce intelegi tu prin a fi sport.. prin a fi sport ma gandesc la manevrabilitate si apoi power.. Cat despre aparut pe sosele, o sa apara si la noi curand.. sunt baieti cu bani, am vazut de exemplu kawa 1400 dupa o luna. asadar..estem.. potential. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoKart Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 Mai...chiar nu a spus nimeni ca ar fi sport....si are 200 de cai cu RAM....deci...intelegeti odata...asta e. In ce priveste comparatia cu Kawa...imi place mai mult cum arata Busa...sincer, la puterile si performantele de care vorbim...nu cred ca este vreunul dintre cei care am discutat la acest topic capabil sa foloseasca vreuna dintre mobre la capacitatile reale. Ca o concluzie...fratilor...am vazut ce poate o busa in mainile unui profesionist.Sta pe curbe de parca e lipita.(evident, daca este setata corect pt rider). Mie imi place noua Busa....cui nu, treaba lui...crepati voi de invidie peste vreo 5 ani cand mi-o iau eu second Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Iunie 29, 2007 Autor Share Postat Iunie 29, 2007 stati linistiti ca nu au duso la 200 de cai .in revista ,,in moto,, {italiana}scrie ca au facut doar modificari estetice.deci prin 2010 cred ca au sa sparga kawa. singura de peste 200 cai reali e,, duca,, ,ala de 55000 euroi{replica moto gp loris capirosi} Italiano .. no vero .. chiar are 200 de cai .. vezi si tu siteuri serioase .. no italia .. ia de aici .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 Fratilor,opriti-va...ati deviat de la acest topic cu aceste discutii; in curand declansati un razboi PROVINCIE-Capitala(BUCURESTI) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 (editat) mie nu imi place hayabusa se vede tatuaju bine??? si eu si ea avem acelasi tatuaj ...oare de unde o fi Editat Iunie 29, 2007 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Iunie 29, 2007 Autor Share Postat Iunie 29, 2007 remodelarea fina a vacii. Fulga reloaded. Spunea cineva mai sus ca e sportiva ca baga nu situ cat si are nu stiu cati 2oo de cai. Ma rog.. depinde ce intelegi tu prin a fi sport.. prin a fi sport ma gandesc la manevrabilitate si apoi power.. Cat despre aparut pe sosele, o sa apara si la noi curand.. sunt baieti cu bani, am vazut de exemplu kawa 1400 dupa o luna. asadar..estem.. potential. Ai calarit o hayabusa pe pista ? .. nu ? .. atunci de ce vb despre manevrabilitatea ei ? .. invatati-va odata si pentru totdeauna sa nu mai vorbiti depre ce nu stiti sau nu ati facut .. eu chiar am o busa si am fost pe pista .. am zgariat scaritele la inclinare si sta lipita de asfalt .. am facut drifting en-gross pe valea muresului si sta perfect pe sosea .. este foarte stabila si extrem de manevrabila .. colegii mei , care au busa de cand a aparut, au spus ca este "mecerdesul" motoarelor .. intrebatii pe cei care au hayabusa .. dar pana la urma totul depinde de rider .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 now i wonder who will win ... ( 300 a fost doar un film ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Iunie 29, 2007 Autor Share Postat Iunie 29, 2007 Fratilor,opriti-va...ati deviat de la acest topic cu aceste discutii; in curand declansati un razboi PROVINCIE-Capitala(BUCURESTI) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 ne plac motoarele , avem acceasi pasiune, nu ne luam motoare sa impresionam pe vecinu... asa ca peace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 si io trebuia sa ma oftic la aparitia topicului asta! sorry dar ma kak pe mine de ras cat de stupizi puteti fi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 sa nu uiti sa te "stergi" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Iunie 29, 2007 Autor Share Postat Iunie 29, 2007 si io trebuia sa ma oftic la aparitia topicului asta! sorry dar ma kak pe mine de ras cat de stupizi puteti fi! Noi inca nu am folosit cuvinte indecente .. sau jigniri .. tu de ce o faci ? .. as dovedesti ca nu esti "stupid" (sorry, no offense) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 de drag o zis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 Hai chiar ? .. e capitala tarii ? .. n-am stiut .. o fi a voastra, ca a noastra nu e .. capitala ROMANIEI este bucurestiul,io traiesc in romania deci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Iunie 29, 2007 Autor Share Postat Iunie 29, 2007 capitala ROMANIEI este bucurestiul,io traiesc in romania deci... Tzacanele .. era o metafora .. multi dintre noi chiar nu ne-am dorit ca Bucurestiul sa ne fie capitala si sa ne conduca tara in halul asta .. dar asta e .. acceptam dar nu agream .. pt intelesul tau : metafora este o figură de stil rezultată dintr-o comparație subînțeleasă prin substituirea cuvântului obiect de comparație cu cuvântul-imagine .. asa de la noi , astia mai "stupizi" .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mau Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 busa are deja un brand in domeniu ... ca si R1 ... si cred ca prin acest model ... reuseste sa mentina legenda ... sa tio cumperi si sa faceti impreuna turul lumii PS - ref la capitala ... cam ai dreptate ... nui vo jmekerie bucurestiul asta ... nu mai avem loc de ardeleni aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schuberth Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 (editat) Ai un FZ 6 ??? Bine ca ne-ai atentionat, ca noi astia din provicie nu ne daduseram seama, nu suntem atat de perspicace ca si domnia ta nascut "la capitala". Bravo, sa-l stapinesti sanatos. Zici ca se potriveste nevoilor tale ??? Foarte bine. Altora, pasionati mai mult decat tine de motociclism, li se potrivesc alte tipuri de motore: Buse, ZXR-uri, BMW-uri, Suzi, etc. Stii de ce nu ti-a luat zzr1400 NEW ??? Pentru ca NU TI SE POTRIVESTE !!! ( pentru ca tu ai facut cea mai inteligenta alegere pentru tine si ti-ai luat un FZ 6, motocicleta care ti se potiveste). Stii de ce nu o sa-ti iei NICIODATA Desmosedici RR ??? Din acelasi motiv, pentru ca nu ti se potriveste !!! Repet , ti se potriveste FZ 6-le, tu ai spus-o. Indraznesc sa merg mai departe si sa te intreb : cu ce drept iti permiti sa faci afirmatii de genul "Spre deosebire de voi puteam sa iau zzr 1400 NEW" ??? De unde stii tu ca noi astia din provincie nu ne putem permite ??? Mai bine stai acolo ("in BUCURESTI care este si capitala tarii") in banca ta, cu buzunarele tale pline de bani, vezi-ti de treburile tale, si nu indrazni sa-i judeci si sa-i jignesti pe altii care au alte gusturi decat ale tale ( si poate au si ceva bani sa-si permita aproape orice tip de motor vor muschii lor). Gandeste-te la toate astea inainte sa debitezi tot felul de afirmatii. Asfalt uscat si tot respectul pentru "provincialii" mei. Desi am zis ca nu are vreun sens sa iti raspund , totusi o sa-mi calc pe inima si o sa o fac . Altii mai pasionati de VITEZA nu de motociclism au 1000 RR si R1 si Gsxr1000 da ? Nu am luat Desmosedici RR ca NU am nevoie de asa ceva . De ce trebuie sa arunc 55 000 euro daca eu merg mult in orash cu 50km/h ? MUlti cumpara motorete dupa cum arata si nu pentru ce au nevoie . NU este cazul tau . Referitor faptul ca "astia din provincie nu isi permit" afla prietene ca ai o problema .. Daca erai mai atent inainte de a scrie asta erau si 2 citate adica vorbeam si eu cu 2 persoane . Daca tu interpretezi gresit si generalizezi eu nu am cu ce sa te mai ajut ! Referitor la "capitala tarii" afla ca era o figura de stil ca doar nu eram (cuvant urat) sa cred ca nu stii care e capitala tarii in care locuiesti . Figura de stil era folosita cu nobilul scop de a sugera TRAFICUL INFECT in care tu cu greu vei face fata .. Am mers destul de des in Arad si zici ca sunt pe Magheru la 3 noaptea .. LIBER !!!! CIVILIZAT !!! Ca voi ardelenii asa sunteti civilizati . In capitala tarii tale sunt foarte multi INFECTI care nu au nici o treaba cu traficul . Referitor la "buzunarele pline de $ " nu are rost sa comentez .. Referitor la Capitala afla ca fac pisu pe ea cu bolta si cu jet . Daca tu crezi ca sunt fericit ca locuiesc aici inseamna ca ai vazut Bucuresti'ul numai in poze . Trebuie sa nu fii sanatos sa iti placa orasul asta .. mai ales ca motociclist . Va pup si asfalt uscat !!! ps: ma scuzati ca nu am observat ca topicul e trecut la comunitati - Arad , in general dai la new posts si am vazut asta cu noua busa si adio kawa .. M-a luat valul si am intrat peste voi . Sorry Editat Iunie 29, 2007 de Schuberth Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 .... ...io cred ca v-ati dilit...sau a-ti tras ceva?... ...oricum acum ca v-ait mai domolit sa stiti ca fiecare are dreptate in felul lui!!...tre sa-i intelegem si pe bucuresteni ca nici pt ei nu-i usor sa locuiasca in ruina aia de oras dar si ei tre sa inteleaga ca de acolo doar se da ora exacta nu se dirijeaza o tara si asta nu-i face cu 2 perechi de OO... ...parerea mea!..hic!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 Dak vrei tourer ia-ti bmw, io vreau un muscle-bike radical, asta asteptam de la suzuki, cava care sa fie in 2008 ce a fost gsxr 1100 in 88. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate