golum Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 si i-ti urez o viata cit mai placuta! A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 GIV, las-o-n ma-sa de treaba. Ai dreptate, gramatica prevede clar folosirea cratimei, si prevede si CAND trebuie folosita. La orele alea insa... In cazul de fata NU se foloseste. A, mai prevede si ca dupa virgula se pune spatiu. PS: Ti-am gasit ceva util (ție ți) ...multumesc atit pt corectia facuta cit si pt link-ul adaugat!...as incerca o explicatie totusi, atunci cind eu am facut scoala si am invatat sa scriu corect romaneste astea erau regulile, atunci asa se scria corect.intre timp s-au facut niste modificari cu care nu sunt la curent printre care si asta cu spatiul de dupa virgula, nu prea erau calculatoare ca sa poti folosi spatiul de la tastatura dupa o amarita de virgula!!...in scrisul de mana, cel pe care l-am invatat toti, nu se foloseste vreo marire de spatiu dupa folosirea virgulei, asta este o regula aparuta odata cu raspindirea limbajului de calculator!!...o mare parte din cei de aici nu au de unde sa stie ce-ti explic eu aici deoarece nu existau pe vremea aia, pur si simplu sunt din alta generatie, cea nascuta cu calculatorul in brate. ...cu toate astea eu sunt ferm convins ca ceea ce am scris acolo este citet sau lizibil singura optiune ramasa este de a intelege mesajul formulat intr-o insiruire de cuvinte,unele chiar scrise gresit!..acum esti de acord cu mine ca de fapt se cauta nod in papura doar asa de plictiseala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 Partial adevarat. Uneori mai cautam nod in papura si mai facem caterinca, insa chestiunea asta cu scrisul corect nu e de caterinca. Chiar zgarie pe ochi. Tu esti de acord cu mine? Ok, hai sa o lasam balta si sa mai calarim umpic. Si-am incalecat pe o sa si-am plecat acasa. ...ok, fie!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motanuincaltat Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 Nu d-asta mi-au dat lacrimile de ras...ce atitudine superioara? Am zis eu asa ceva..doar ca e super tare...mi-l si imaginez pe om in fata unui microfon cu lacrimi in ochi un discurs gen Martin Luther King ce vroiam eu sa spun...A FOST PREA SERIOS pentru topicul asta si asta e amuzant..ma intelegeti? sau am eu un simt al umorului de-a dreptul bolnav? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schuberth Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 ce vroiam eu sa spun...A FOST PREA SERIOS pentru topicul asta si asta e amuzant..ma intelegeti? sau am eu un simt al umorului de-a dreptul bolnav? S-a terminat razboiul ? Ce aveti ma ? Cine s-a certat cu cine ? A murit careva ? Terminati cu impacarile lacrimogene sa nu-si au rostul . Hai ma sa ne balacarim in continuare ca altfel nu mai e fun . @ Giv32 cand am facut o gluma ,buna dealtfel, pe celalalt topic nu prea ai gustat-o . Probabil si datorita faptului ca nu ai parcurs cu interes intreaga discutie . Daca urmareai cu atentie lumea a ras si era cu beri si pupaturi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 Baieti, ma surprindeti placut! O multime de filologi si de filozofi, aici pe forum, unul mai stralucit decat altul... . Felicitari !!! Nu ma asteptam. Interesant, interesant... foarte interesant. Incep sa am o vaga impresie ca sunt la ora de gramatica ci nu pe un forum de motociclisti... si..., dintr-o clipa intr-alta o sa fiu notat si catalogat dupa felul in care scriu si ma exprim. "Domn' profesor", lasa vrajeala asta ieftina si terminati odata ca m-am saturat sa stau noptile sa citesc toate tampeniile astea... . Nu stati AIUREA sa va certati degeaba, invartiti roata si ASFALT CURAT !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoKart Postat Iulie 13, 2007 Share Postat Iulie 13, 2007 Mai, nu ma intelegeti gresit, nu sunt eu omul care sa spuna ca nu greseste niciodata.Poate am interpretat eu gresit ce a scris omul.Oricum, a fost putin cam idealist. In alta ordine de idei, eu merg la Costinesti pe la inceputul lui August.Cu care beau o bere pe acolo? (scuze ca pun intrebarea aici dar, am facut topic pe excursii etc. si...nimeni nimik) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexrider Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 Sustin si eu ca hayabusa e un sport touring , dar la viteza care o atinge e cea mai stabila si manevrabila ( la astfel de viteze).Adevarat e ca cea mai manevrabila e cea mai usoara ( am avut un rs 125 care facem 600 cc pe curbe , pentru ca pe mine nu ma interesa daca bag mana in ea , k nu derapa, in schimb la 600 daca faci asa esti dus). Nu a fost construita pentru circuit, dar e un motor care face fata cu brio la toate categoriile, touring , speed, etc. Cand vorbim de hayabusa , vb deja de o legenda , un motor care accelereaza aproape fara sfarsit, un cuplu motor k de avion, si pentru viteza si cuplul pe care il dezvolta, e super manevrabila si stabila. Intradevar gixeru de 1000 si r1 sunt facute pentru circuit, dar nu poti pleca la un drum mai lung cum ai face cu busa , dar ea merge si pe circuit. Sa nu mai bagam hayabusa pe circuit k nu e cazu , pentru asa ceva s au contruit superbike-urile. Urmatoare mea moto o sa fie k3 sau hayabusa. Sa ne vedem sanatosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 exact pt circuit sau creeat superbike-urile...si stim cu totii care e cel mai tare superbike din toate timpurile... exact vedeti ca stiti... e chiar a mea...zxr 750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Iulie 18, 2007 Autor Share Postat Iulie 18, 2007 (editat) Pt Dani Alexa .. poze hayabusa 2008 .. Editat Iulie 18, 2007 de HIGHLANDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 ... ...frumos arata!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 FAINA FAINA..... dar spatele parca e de choper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Iulie 18, 2007 Autor Share Postat Iulie 18, 2007 FAINA FAINA..... dar spatele parca e de choper .. spatele e de turer .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 STIU STIU ziceam si eu asa sa te mai sacai si eu o leak... so, that was a joke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 ...spatele arata de parca ar fi fata lui ala vechi dar vopsita sticla la far!!...pe bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 pe bune,daca te uiti la poza asta,asa-i; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 Spatele e uraztel,nici mie nu-mi place dar sa asteptam sa o vedem totusi live pana sa dam un verdict! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 Spatele-i ca fata sau fata-i la spate ??? Hm... Tot n-am inteles. Bine ca n-are spate ca si fata de perna ...sau ca si fata de masa... . Dar unde ati vazut voi far cu lumina rosie ??? Pt. @highlander: Ia-ti odata motorul asta sa vedem si sa ne lamurim si noi, "muritorii", cum e cu fata si cu spatele. Adica...hm... "cine face fata" si cine ramane "sa faca spate"??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 cam cat va costa jucaria asta? se stie deja? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 cam cat va costa jucaria asta? se stie deja? Disponibila in Romania din Decembrie 2007 ( lansarea oficiala va fi in 12 noiembrie, la Bucuresti). Pret CIP 12.400 euro, pentru varianta europeana de 175 CP si mai grea cu 15 kg decat vechea Busa ( datorita motorului Euro 4). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 valabila treaba...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttk72 Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 Disponibila in Romania din Decembrie 2007 ( lansarea oficiala va fi in 12 noiembrie, la Bucuresti). Pret CIP 12.400 euro, pentru varianta europeana de 175 CP si mai grea cu 15 kg decat vechea Busa ( datorita motorului Euro 4). .......... .....doar 175 ps???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 Nu cred nici ca va fi asa de scumpa,nici asa de grea si nici nu va avea numai 175 de cai! Motocicleta asta are o treaba,trebuie sa bata ZZR1400 la toate capitolele si sunt convins ca va fi mai ieftina in buna traditie suzuki! Uitati-va la toata gama si vedeti ca intotdeauna Suzuki sunt mai iefine. Io cred ca va fi pe la un 11.000CIP.Cel mult. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Iulie 18, 2007 Autor Share Postat Iulie 18, 2007 (editat) .......... .....doar 175 ps???? Aia de la Suzuki Romania cred ca au incurcat fisele tehnice .. are 198 de cai si 220 kg .. modelele mai vechi aveau 175 de cai .. trebuia sa faca de 200 de cai ca sa recupereze coroana .. iar motorul e Euro 3 .. nu cred ca are careva euro 4 .. http://www.dixonarchive.com/hayabusa/2008_hayabusa_specs.htm Editat Iulie 18, 2007 de HIGHLANDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackCrown Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 .......... .....doar 175 ps???? Mare dreptate a-ti avut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate