pHa_King Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Din pacate sambata la intrunirea Seth on Fire 2010 i-am zis ca "vorbim mai tarziu"... nu m-am tinut de cuvant, imi pare rau, Nick, scuza-ma... ...sa-mi tii un loc si mie la masa ta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flory81 Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 D-zeu sa il ierte si condoleante familiei ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antonio Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 Sambata, 10 iulie la ora 11.30 la cimitir, va avea loc parastasul de 6 saptamani. Am dori sa incepem aici o lista cu cei ce vor sa participe si daca se poate pana luni seara sa o incheiem. va multumim mult, Familia Serbu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 Sunt onorat ca m-am numarat printre prietenii tai.Odihneste-te in pace, prieten drag! Nu pot sa cred ca e adevarat, asi avea atat de multe de spus dar mi se transforma cuvintele in lacrimi si nu pot... Nu pot sa cred... Nu vreau sa cred. Daca crezi ca asa o sa te retragi din gasca noastra te inseli. Nu uita ca FreeWind-ul a fost capturat din cer si transformat intr-un vis ce o sa ne tina mereu impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedy_alien23 Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 imi cer scuze nu am putut posta nu am avut net,aici ma pun pe lista pe linga PAUL si CORI,BYA si PATRICIA, condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 Din Hunedoara , vom venii 4 persoane . Vom ajunge la ora 11.20 - 11.30 la Cimitir . RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamoChoop Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 imi cer scuze nu am putut posta nu am avut net,aici ma pun pe lista pe linga PAUL si CORI,BYA si PATRICIA, condoleante familiei Ne pare rau dar din pacate nu putem fi alturi de familie la parastasul de 6 saptamani pt Nicu, pe data de 10.07.2010 o sa fim plecati din tara, dar o sa fim alturi cu sufletul. condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 Nici eu nu pot sa fiu prezent ..imi pare rau..Condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 http://www.tribuna.ro/stiri/stirile-de-pe-...ului-53478.html ... 'Busa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 43 ani pe busa? despre cine e vb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 Mitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 43 ani pe busa? despre cine e vb? Hayabusa e un sport tourer. Sunt multi proprietari > 40 de ani. In occident, evident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 In ce salon al "robocopilor" are domiciliul fortat ? Cat ramane internat ? INSANATOSIRE Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 (editat) In ce salon al "robocopilor" are domiciliul fortat ?Cat ramane internat ? INSANATOSIRE Cu respect Mitza Imbarus din Crazy Bike este bine, nu este grav, doar niste "rupturi" Cotizo stie mai multe. Sanatateeeeeeeee multa Editat Iulie 28, 2010 de sinister_bya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamoChoop Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 Mitza Imbarus din Crazy Bike este bine, nu este grav, doar niste "rupturi"Cotizo stie mai multe. Sanatateeeeeeeee multa ofofofofofof iara accident, Multa multa sanatate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 Mitza Imbarus din Crazy Bike este bine, nu este grav, doar niste "rupturi"Cotizo stie mai multe. Sanatateeeeeeeee multa insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iantza Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 It's getting better...ne remarcam. E si asta o forma de awareness http://www.infosib.ro/index.php?option=com...&Itemid=632 Stiind profesionalismul jurnalistilor, tare mi-e ca e vorba de un scuter, si ca imaginea asociata n-are legatura cu articolul in sine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 nu avea cum sa arate asa motocicleta daca e vb de raniri usoare...si probabil ai dreptate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 (editat) Era vorba despre un enduro Sachs, pietonul a suferit o lovitura la cap soldata cu o comotie si o plaga iar motociclistul o gramada de escoriatii si plagi pe corp si membre dintre care una a necesitat sutura. Accidentul s-a datorat unei pierderi a controlului pe o portiune cu pietris/nisip, motocicleta nu era pe carosabil ci trecea pe langa o statie de autobuz - pe partea opusa strazii, ceva portiune betonata sau trotuar. Nu va enerveaza sa ne tot "dam cu parerea" despre accidentele astea, mai ales ca nu stim cu exactitate de fiecare data ce s-a intamplat si oricum, dupa parerea mea nu ai ce sa inveti din ele decat ca "shit happens"? Editat August 6, 2010 de Darth Wraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kia Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 http://www.adevarul.ro/locale/sibiu/Un_mot..._322168232.html CINEVA CUNOSCUT? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 http://www.adevarul.ro/locale/sibiu/Un_mot..._322168232.html CINEVA CUNOSCUT? e alt motor, nu cel din poza. cred Mesaj completat am auzit ca vineri unu s-o bagat intr-o masina pe dealul daii ca avea viteza prea mare, a luat masina din spate si a zburat, si-a rupt un picior. mai multe nu stiu Mesaj completat am auzit ca vineri unu s-o bagat intr-o masina pe dealul daii ca avea viteza prea mare, a luat masina din spate si a zburat, si-a rupt un picior. mai multe nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocosound Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 http://www.tribuna.ro/stiri/eveniment/ulti...leta-55047.html R.I.P Baiatul se numea Claudiu Condoleante Familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 R.I.P. Claudiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamoChoop Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 http://www.tribuna.ro/stiri/eveniment/ulti...leta-55047.html R.I.P Baiatul se numea Claudiu Condoleante Familiei R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate