Louis Cyphre Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 poate era beat.. , sau mai mult ca sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 poate era beat.. , sau mai mult ca sigur. mai conteaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kia Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ARTCO Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 odata cu vremea frumoasa au venit si problemele, in drumul spre hanul dumbrava in Selimbar un idiot neatent care nu stie ca Dumnezeu i-a dat ochi sa se uite in jurul lui, si mai ales sa se asigure daca tot e la volan, a intors masina in drum fara sa il vada pe noul motociclist (si-a luat motorul anul trecut dar nu a prins decat sfarsitul de sezon) ; a intrat direct in partea dreapta a masinii ! Pacat ca a patit asa ceva chiar la inceput, macar daca ar fii fost vina lui sa dam vina pe lipsa de experienta! urmarile: motociclist lovit la coaste si picior stang (nu grav, si nimic rupt) motor praf, multi nervi si certuri cu "soferul" care ar fii vrut expertiza ca .... de.... motorul venea tare, daca tare inseamna 50 km/h atunci... pazeeeaaa prieteni!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 ce nasol!!! bine ca e baiatu ok! se vor invata oare vreodata ca si motocicleta exista-n trafic? bag pixu, hai sa ne jucam de-a outlaw bikers, le rupem fasu hardcore si apoi sa vezi cum se feresc de noi! ce nasol!!! bine ca e baiatu ok! se vor invata oare vreodata ca si motocicleta exista-n trafic? bag pixu, hai sa ne jucam de-a outlaw bikers, le rupem fasu hardcore si apoi sa vezi cum se feresc de noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiutd Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 ma bucur ca a scapat intreg dar nu vreau sa stiu ce e in sufletul lui . sper sa fie cat mai ieftina reparatia , pot recomanda persoane care se ocupa de service moto . mie mi-au schimbat motorul cu totul de la un gsx f din 2000 pe al meu din 1995 , motor+carburatoare+toba +transport pana la serviceul lor ( in Cluj) + adus inapoi +acte ca service-ul s-a facut autorizat toate la 500 euro . mie mi se pare ok ca pret . toata treaba a durat o saptamana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ARTCO Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 ma bucur ca a scapat intreg dar nu vreau sa stiu ce e in sufletul lui . sper sa fie cat mai ieftina reparatia , pot recomanda persoane care se ocupa de service moto . mie mi-au schimbat motorul cu totul de la un gsx f din 2000 pe al meu din 1995 , motor+carburatoare+toba +transport pana la serviceul lor ( in Cluj) + adus inapoi +acte ca service-ul s-a facut autorizat toate la 500 euro . mie mi se pare ok ca pret . toata treaba a durat o saptamana. chiar azi am discutat cu el ca trebuie sa rezolve prima data cu asigurarea....alti nervi.. alta distractie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedy_alien23 Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 (editat) chiar azi am discutat cu el ca trebuie sa rezolve prima data cu asigurarea....alti nervi.. alta distractie scuze ca scriu aici dar referitor la cei cu ASIGURARILE pot sa iti spun ca si eu stau dupa asigurari cam de aproape 1 an jumate!!!!!!!!!!!!!!!!!! respect si numa bine Editat Martie 26, 2009 de speedy_alien23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiutd Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 sper sa nu fie indoit cadrul , am vazut ca are crashpad-uri (cred) daca e indoit si cadru ... nu stiu ce sa zic , de la asigurare nu va scoate prea multi bani ca mobra va fi evaluata de ei si o sa-i dea probabil un 500 euro care e egal cu zero . Despre treburi cu asigurari cred ca Alinuta stie mai multe , eu nu sunt in masura sa dau nici o informatie . sa speram ca va iesi bine pana la urma . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisorin Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 cine a fost implicat in accident ?? http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/au-...autoturism.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danmaddog Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Accidentul de azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Laurentiu este la salonul 8 la Ortopedie. fractura de femur+altele, mai mici asistenta de serviciu a spus ca, deocamdata, e ok sa mai vedem si maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Laurentiu este la salonul 8 la Ortopedie.fractura de femur+altele, mai mici asistenta de serviciu a spus ca, deocamdata, e ok sa mai vedem si maine. prietena lui cum e? e bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_jack Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Laurentiu este la salonul 8 la Ortopedie.fractura de femur+altele, mai mici asistenta de serviciu a spus ca, deocamdata, e ok sa mai vedem si maine. hmm...cam urat... insanatosire grabnica !!! amandurora PS: in cazul unei eventuale operatii, poate i-ar trebui sange de la donatori. Sunati in trambita daca-i cazul !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 prietena lui cum e? e bine? are o fractura de omoplat stanga, nu stiu multe amanunte. o sa merg la spital la pranz, daca aflu mai multe o sa postez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 insanatosire, si dupa cum spune Goe, daca e nevoie de sange.....ne bagam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EugenMaddog Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 daca e nevoie de ceva, orice tinetine la "curent" pe forum.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamoChoop Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Laurentiu este la salonul 8 la Ortopedie.fractura de femur+altele, mai mici asistenta de serviciu a spus ca, deocamdata, e ok sa mai vedem si maine. Multa multa sanatate si ptr orice ajutor suntem alaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Salut Am fost la spital pe la pranz, Laurentiu este relativ bine, nu are dureri, febra etc. Miercuri il opereaza la piciorul drept, are fractura de gamba si de femur, adica nasol. Prietena lui are 4 coaste rupte, e si ea internata, dar nu am fost la ea.Poate se ofera fetele sa-i faca o vizita... Nu am intrebat daca e nevoie de sange, intreb maine. Are o asistenta meseriasa, care s-o uitat la tatuajele lui Laurentiu si o zis ca si ea vroia sa se tatueze cand era tanara, apoi a inceput sa povesteasca de Pink Floyd, AC/DC etc...asa ca omu' e pe maini bune... Partea proasta este ca soferul a declarat ca Laurentiu este de vina pentru accident. Din fericire am declaratia unui martor care il disculpa pe motorist si il incrimineaza pe sofer. Soferul inca nu s-a interesat de soarta lui Laurentiu, nu a fost la spital....nimic. Mai va tin la curent. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 am mai vorbit si cu altii si s-a stabilit ca joi seara in Tequila (si/sau in Cotton) se vor strange bani pentru Laurentiu si prietena lui. fiecare da cat vrea si cat poate. se face lista si se predau banii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 SalutAm fost la spital pe la pranz, Laurentiu este relativ bine, nu are dureri, febra etc. Miercuri il opereaza la piciorul drept, are fractura de gamba si de femur, adica nasol. Prietena lui are 4 coaste rupte, e si ea internata, dar nu am fost la ea.Poate se ofera fetele sa-i faca o vizita... Nu am intrebat daca e nevoie de sange, intreb maine. Are o asistenta meseriasa, care s-o uitat la tatuajele lui Laurentiu si o zis ca si ea vroia sa se tatueze cand era tanara, apoi a inceput sa povesteasca de Pink Floyd, AC/DC etc...asa ca omu' e pe maini bune... Partea proasta este ca soferul a declarat ca Laurentiu este de vina pentru accident. Din fericire am declaratia unui martor care il disculpa pe motorist si il incrimineaza pe sofer. Soferul inca nu s-a interesat de soarta lui Laurentiu, nu a fost la spital....nimic. Mai va tin la curent. Numai bine! eu si cristina vom merge la spital sa-i incurajam putin, sa stam de vorba si cu prietena lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas 17 Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 insanatosire, si dupa cum spune Goe, daca e nevoie de sange.....ne bagam Am grupa de sange 0. Daca pot ajuta: cu mare drag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_jack Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 ceva vesti proaspete ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 am fost si azi la spital, impreuna cu Alinutza, am mai povestit putin, e destul de bine. am inteles io gresit, nu are fractura de femur, ci "doar" de gamba. mea culpa. maine se opereaza, am intrebat o asistenta de acolo daca e nevoie se sange si mi-a zis ca "daca era nevoie de sange va spunea pana acuma"... amabila ca un borcan de castarveti murati... macar asta inseamna ca operatia nu este grea, in general la operatiile dificile se cere sange...tot raul spre bine daca aveti timp si disponibilitate, mergeti si voi zilele astea pe la spital, ca o vorba buna nu strica niciodata. el e mai suparat ca prietena lui e lovita, decat de el... maine, daca il opereaza, nu merg pe acolo, dau eventual un telefon. cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate