Sari la conținut

R.i.p.-berceni/imgb - Bucuresti 06.07.2007


ovidius
 Share

Postări Recomandate

azi 06 VII, pe la ora 8 am trecut pe langa cadavrul scuteristului; avea langa el o casca alba iar corpul era contorsionat; groaznic.

Basculanta, venind dinspre comuna Berceni a virat stanga dupa IMGB (catre Metro) si nu i-a acordat prioritate scuterului ce venea dinspre Aparatorii Partiei. Politia dirija circulatia si efectua masuratorile.

Dumnezeu sa-l ierte! :bounce:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

R.I.P. condoleante familiei scuteristului si aja cum sa zis si mai sus romanii nostri nu sau obisnuit cu scuteerle motocicletele s.a. R.I.P:((((((((

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E groaznica zona aia, dimineata e un haos incredibil si un melanj de masini, basculante, autobuze, scutere, chiar si carute. Am vazut acum la Realitatea, au spus ca soferul auto nu a dat prioritate si ca multi motociclisti au murit anul asta din cauza asta... Odihneasca-se in pace! Aveti grija de voi!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

imaginea era prea macabra pentru a mai scoate telefonul sa-l pozez; era in pantalon scurt, picioarele usor flexate iar din genunchi ii lipseau cativa centimetri. Am vazut multe in cei 29 de ani de viata, dar acel cadavru m-a socat. Am mai trecut pe acolo la vreo doua ore si pe o bucata de plastic era scris "liberty" (probabil marca scuterului) :bounce: :baldy: :lol: :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dumneze sa-l ierte!!!! :bounce: :baldy: :lol: :lol:

este pacat !

condoleante familiei indurerate.

am vazut si eu o parte din reportaj. aveam volumul la tv dat pe minim si cand m-am uitat deja era reportajul spre sfarsit.

 

 

 

mai devreme citeam un topic mai sus despre doi pusti pe scutere care l-au bagat pe omul ala impreuna cu familia in dambovita. multi ii judecau pe scuterisiti.

sa nu-i bagam pe toti in aceiasi oala, fiindca nu toti sunt vinovati.

Editat de tudvio
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

RIP scuterist-ului! Condoleantze familiei! - adevarat e jungla in trafic

 

PS: ieri eram p bicla, casca, manusi, etc , ochii cat cepele stanga dreapta, si la 500m d locul acestui accident unul cu scoala a plecat in tromba de pe loc pana in banda 2 fara semnal fara nimik... :lol: :D norocul meu k nu eram paralel cu el, ci mai in spate cu 2m, k altfel s urca p mine... :lol: n-am apukt l primul stop, sa-l prind p instructor sa-l balacaresc k dormea in dreapta :lol: :baldy: dupa faza asta, imi venea s urc bicla in tramvai si sa ma las de sporturi p 2 roti... pana aks am mers la 20cm d bordura d frica :bounce:

 

avetzi voi grija d voi k altii nici de ei nu au grija... :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Oameni buni ce se intampla????

In urma cu 2saptamani pritenul meu TUDOR,s-a stins din viata in fata mea,TOT DIN CAUZA NEACORDARII DE PRIORITATE!!!O SOFERITA I-A TAIAT CALEA!

Acum am citit in ziarul local o pagina intreaga de condoleante tot pt un motociclist din ARAD,ADI HOTARAN care a stat 3saptamani in coma si acum nu mai este... mergea saracu cu 30km/ora si i-a taiat calea UN SOFER:TOT NEACORDARE DE PRIORITATE!!!

PANA CAND SE VA CONTINUA IN RITMUL ASTA????

CAND v-om fi respectati in trafic de catre soferi??? CAND V-OM FI VIZIBILI (chiar cu faza lunga aprinsa zi si noapte)??? CAND se va termina odata cu pierderea atator vieti tinere si nevinovate pt inconstienta ALTORA???

CAND SE VA FACE CEVA IN ACEST SENS?

ACEST SUBIECT AR TREBUI MEDIATIZAT URGENT PRIN MASS MEDIA PT A LI SE APRINDE CATE-UN BECULET FIECARUI PARTICIPANT LA TRAFIC IN LEGATURA CU MOTOCICLISTII(2 ROTI IN GENERAL)

POATE DOMNUL ROBERT TURCESCU (EUROPA FM)SE GANDESTE SI LA ACEASTA CATEGORIE DE PARTICIPANTI LA TRAFIC INTR-O BUNA ZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:bounce: CONDOLEANTE FAMILIEI SI APROPIATILOR!!!! :baldy:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...