mh1 Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 si cam cat dureaza? ca nu prea as sta mult timp fara motor? Asta doar vorbind cu el. Mie mi-a spus o saptamana si a durat doua saptamani, dar consider ca a meritat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Sa Tommoto HU , materialul e extraordinar de aderent practic ti se lipeste poponeata de ea,un fel de cauciuc foarte moale. Singurul minus e pretul care cu toate modificarile si geluri a ajuns la 310 Euro Schimbat tapiterie fata 60 eur + spate 60 =120 euro , orice culoare, material si design Modificat burete(remodelare șa)pilot + pasager 60+60=120 euro, după inaltimea si greutatea posesorului Gel pilot 70 euro Broderia a fost gratis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Sa Tommoto HU , materialul e extraordinar de aderent practic ti se lipeste poponeata de ea,un fel de cauciuc foarte moale. Singurul minus e pretul care cu toate modificarile si geluri a ajuns la 310 Euro Schimbat tapiterie fata 60 eur + spate 60 =120 euro , orice culoare, material si design Modificat burete(remodelare șa)pilot + pasager 60+60=120 euro, după inaltimea si greutatea posesorului Gel pilot 70 euro Broderia a fost gratis cam scump Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i.bod Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 cam scump Tocmai asta e idea. Dai bani multi pe calitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 Un pneu 160 60 17 Âştiți pe undeva? SH,dar cât mai ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freedomfighter Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 Un pneu 160 60 17 Âştiți pe undeva? SH,dar cât mai ok 0746178530 Kefe.... incearca la el dupa 9 pana la 7-8 seara si in pret este si montajul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aripi Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 (editat) Salutare, m-am mutat de la Cluj si ma intereseaza unde imi recomandati sa merg la service si unde pot gasi magazinele de piese si echipamente din Oradea. Asfalt uscat. Editat Iunie 21, 2012 de aripi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 Salutare, m-am mutat de la Cluj si ma intereseaza unde imi recomandati sa merg la service si unde pot gasi magazinele de piese si echipamente din Oradea. Asfalt uscat. salut, Services-uri sunt mai multe in oras de exemplU: Korosi racing team- Kefe- 0746178530 - pe strada Seleusului vis- a vis de benzinaria Lukoil. Aici gasesti si consumabile. Cosmin: 0747348253 - adresa nu stiu White Wolves Carage - este cum vi dinspre Bors(vama) si urici pe centura orasului pe partea dreapta Fater: 0742058207 - Biharia nr. 121 Deocamdata atat imi aduc aminte. Probabil mai sunt. Magazine: Olivers pe B-dul Dacia Viomotor pe Str. Decebal Este un magazin si pe B-dul Stefan cel Mare Sper ca ti-am fost de folos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zsoltzax Postat Iulie 25, 2012 Share Postat Iulie 25, 2012 Salutare. Nu are cineva un electromotor de aprilia pegaso 650 din 95 ?? zsolt.szilagyi@grupwest.ro 0747937002 MS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocs Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 Salve Nu are cineva un electromotor de aprilia pegaso 650 din 95 ?? Acum 2-3 ani la RycyMotor aveau la dezmembrat un motor de Pegaso, cand al meu era la service... Incearca, poate mai au electromotorul. Sau ia de pe ebay: http://www.ebay.com/itm/Aprilia-Pegaso-650-96-Starter-Motor-/221062113724?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item33785429bc uff, ocs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
napoleon Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 As dori sa-mi pun crash-bar la motor. Construieste cineva in Oradea asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skym Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 As dori sa-mi pun crash-bar la motor. Construieste cineva in Oradea asa ceva? De construit nu prea cred. Crash-bar nou probabil poate aduce Kefe de la Korosi. De construit Âştiu doar de cineva din Ungaria din Hajduszoboszlo, deci nu e departe. La ce preț nu sunt sigur, probabil undeva pe la 200 de lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprydvd Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Salut!! Caut cu intentia de a cumpara o baterie de preferat la mana a doua pentru Vfr-u meu.0743180372 o sa postez si dimensiunile peste 2 zile Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popclaus Postat August 4, 2013 Share Postat August 4, 2013 Cine stie un vopsitor de gashka unde as putea feshti niste spoilere/carenaje/plastikaraie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat August 4, 2013 Share Postat August 4, 2013 in afara de kefe la care e vreo 200 ron piesa, pe www.oradeahub.com sunt o gramada care ofera vopsit la preturi decente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popclaus Postat August 4, 2013 Share Postat August 4, 2013 200 Ron piesa?!? Nu e Q7.... Am vopsit la baieti masini cu 150 Ron piesa... E o ascutzitoare si cred ca are 12-14 piese... Merita sa investesc 3000 Ron pentru.... feshtit? Nu valoreaza scula banii astia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat August 4, 2013 Share Postat August 4, 2013 uite-te pe oradeahub atunci...ca sunt acolo care vopsesc mai ieftinache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roadrunner88 Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 Viomotor sa mutat?...sau mai are doar online magazinu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 Viomotor sa mutat?...sau mai are doar online magazinu ? E inainte de Omv pe partea dreapta dupa Altes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 S-a mutat imediat după magazinul de piese altes tot pe Decebal. Cam vis a vis de cofetăria Scala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roadrunner88 Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 Mersi de info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TankG Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 Va salut pe toti! sunt nou pe forum si deocamdata nu am nici motor, da va ofer tankpaduri, protectii pentru buson rezervor (si nu numai) ma gasiti AICI sau pe Facebook Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Septembrie 10, 2013 Share Postat Septembrie 10, 2013 Stie cineva niste magazine moto in debrecen?! Vreau sa incerc niste casti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Septembrie 10, 2013 Share Postat Septembrie 10, 2013 http://www.yamahamathe.hu/ http://www.rmcmotor.hu/uzleteink/4 si mai este unul in drum spre Yamaha in spatele benzinariei Shell pe partea dreapta cred ca asta e: 4028 Debrecen, Kassai út 13/A Sau reprezentata Suzuki cum intri in Debrecen pe partea stanga, magazinul este sub nivelul drumului sau reprezntana Honda se vede de pe podul cum intri in oras ( trebuie virat dreapta sa cobori de pe pod) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate