dopeman1979 Postat Iulie 7, 2007 Share Postat Iulie 7, 2007 haideti cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arabia Postat Iulie 8, 2007 Share Postat Iulie 8, 2007 Hello ! iata, si de la mine, alte cateva poze de la aceasta intalnire... ...dar si cateva facute in drum spre Targu Secuiesc: In marea intersectie a Vasluiului Primul popas, unde s-au intamplat cateva faze amuzante insa nu am reusit sa le prind pe camera:) Cel de-al doilea popas, facut la Oituz..unde ne-am plimbat de la o terasa la alta Aici era la plecare...ce ti-e si cu femeile astea care stau minute-ntregi pe la bai:) Si inapoi acasa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motortrash Postat Iulie 8, 2007 Share Postat Iulie 8, 2007 Foarte tare intalnirea. Putina lume, dar de calitate. P.S. ABCD rulz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 8, 2007 Share Postat Iulie 8, 2007 Foarte tare intalnirea. Putina lume, dar de calitate. P.S. ABCD rulz Subscriu. Se scrie AB/CD bre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NightShadow Postat Iulie 8, 2007 Share Postat Iulie 8, 2007 O intrunire reusita. Organizare buna si lume buna. Am sa ma duc si la anu cu siguranta. Din pacate nu am poze doar filmulete si nu le pot incarca. Dar asteptam poze de la ceilalti participanti la intrunire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 Foarte tare intunirea! M-am simtit extraordinar de bine! Bine...dimineata...ma simteam extraordinar de...rau! :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 super a fost! ne vedem sanatosi la anu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 (editat) superba locatie, multa distractie si...somn putin . care mai aveti poze, indrazniti. Editat Iulie 9, 2007 de Merenptah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 Dragutz... Hai ca poate cu putin noroc va urmez si eu pe 2 roti pana la sfarsitul sezonului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 pozele sunt la cornel. le vom vedea...peste o saptamana . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stimpy Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 Excelenta intrunirea, multumim broscarilor din Tg. Secuiesc !!!! Cat despre poze, aveti aici gramada, pe albumul Dac Motors Dac Motors -- Poze Tg. Secuiesc 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 am dormit 14 ore azi noapte nemiscat, adica sa-mi recuperez somnu de odihna pe care trebuia sa-l am in weekend si sa ma relaxez .. din fericire nu am avut parte de odihna in acest in weekend )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hasu Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 felicitari organizatorilor!!!!!!!!! super organizare,super vreme,felicitari sarbatoritilor(Cornel si Dan )si La Multi Ani!!!! si nu in ultimul rand...super concerte(vineri)si distractie...pana la un anumit timp... cand a trebuit sa dau RESTART si sa ma trezesc pe la 15 a doua zi si sa continui distractia...una pesta alta,a fost frumo!!!si abia astept sa ne vedem si la anu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 A fost... altfel decat la alte intruniri. Din pacate, am ajuns tarziu (vineri noaptea) si am ratat AB/CD-ul... Iarasi, din pacate, am aflat ca unii (punkeri wannabe probabil) au tendinte canibalice (am zis bine? ) si o sa resimt urmarile ceva timp de-acu incolo. Din fericire, am aflat ca se fac langosi bune acolo. Si... mancarica... mancarica!!! Am uitat cum ii zice! Vaaaai, ce lapsus am!... GULAS!!!!! In sfarsit! Da, gulasul a fost tare bun! Scuze de OT, dar poze n-am! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 frumos...am vazut si doua surori a vacii mele...nice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1 Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 (editat) Frumos , cel mai mult mi-a placut ca din cand in cand cei care cintau mai traduceau si in romana ceea ce spuneau . Editat Iulie 10, 2007 de dragos1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ICE3ERG Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 hehe, frumos la Tg.Secuiesc. imi pare rau ca n'am putut sa ajung. pt cine vrea sa revada poze din 2004 de la tg.secuiesc, click aici: http://www.flickr.com/photos/ice3erg/tags/targusecuiesc/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 A fost foarte frumos! Multumim Lui BĂŠka pentru tot! ne-am simtit foarte bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
didisuzu Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 A fost super intalnirea! Sa ne vedem si la anu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 no coment ... nu am fost prezent pozele sunt facute de un prieten care nu are net o sa mai postez zilele astea mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valibogdan Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 Fratilor, potine poze pentru o reuniune care a iesit misto misto. NU a fotografiat nimen cazanul cu gulas, concursul cu bere , hai fratilor cu poze ce faceti ca sclipeau bliturile cand trageau fetele la bere de ziceai ca esti intr-un film de-al lui Marc Dorcel. HAI CU POZE NEAMULE!!!!! p.s. Eu nu pot sa pun poze ca desteptul de mine venise fara aparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Turist Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 (editat) Super intrunire ! Ca in fiecare an de altfel. Editat Noiembrie 10, 2007 de Turist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_r1der21 Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 ASTA E MIE PERSONAL NU MI-A PACUT DELOC TG.SECUIESC CEVA DE SPERIAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valibogdan Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 CE NU-TI PLACU???? SPUNE AICI SI POATE LA ANU ORGANIZARORII VOR FACE CEVA DIN PUNCTUL ALA DE VEDERE. NU??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Am vreo 4 giga de poze de la Targul Secuiesc. Urmeaza sa fac resize sa fie mai micutze, ca acum au cam 1,5 mb fiecare. Apoi o sa le pun pe site. Si sunt poze si cu cazanul de gulas, si cu piscina, cu corturile si concertele, cu parada... Daca ma iau cu treburile si uit, sa imi dea cineva un mesaj dupa 3 mai cand ajung acasa. Pana atunci, rabdare... ca merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate