alpine Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 nerabdator mai esti ... esti deja la circ?) iar zici ca vi si ... ? Salutare! As veni si eu in seara asta..Aveti chef de o plimbare?..pe seara eu trebuie sa ajung in zona Leu/Iuliu Maniu..si ne putem opri la "JEG"(pentru cei care cunosc zona ) la un cico Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariantiu Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 salutari baietii. asta seara la 20.00 strigam catalogul,ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 Salut, Eu vin Cine se mai baga ? salutari baietii. asta seara la 20.00 strigam catalogul,ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariantiu Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 E,OR SA SE MAI BAGE EI CHIAR DACA N-AU ANUNTAT VENIREA..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 Mii de scuze...dar multumita sefului meu...a trebuit sa zic pas intrunirii de astazi . Sper ca nu m-ati injurat prea rau, chiar nu am putut ajunge.Asfalt uscat si scuzele de rigoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redpaul Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Salutare, Ma alatur si eu grupului, stau pe Masina de Paine aproape de sectia 7, am o virago de 535. la toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariantiu Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 bine ai venit. oricine e bine-venit.... ramane pe maine la 20.00 la circ. din pacate de data asta va veni serghei si eu nu. asfalt uscat baietii si sa ne vedem cu bine martea viitoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piramidon Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 ne vedem acolo lume ma anunt si vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariantiu Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 NU UITATI CA SI AZI E O ZI MOTO. CA DE OBICEI,LA 20.00! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-90-Hfp Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 Salut,sunt nou pe aici si as dori sa vin si eu la intalnire daca mai aveti loc si mai primiti lume dar nu prea stiu unde exact,am inteles ca la Circ dar unde mai exact.Ms anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 Eu va propun ceva mai interactiv : /index.php?/topic/231161-ture-pe-amckart/page__st__520__gopid__2939849#entry2939849 Se poate si doar sta la un suc daca nu se doreste intarea pe circuit. Eu va astept acolo daca vreti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piramidon Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 adik unde? la Amkart? si ca sa va raspund si eu.... data trecuta am stat cuc solo cu comunitarii asa ca poate mai vine careva azi. Dap, la circ la intrarea principala ne adunam de obicei, de baut ceva am vazut in partea cealalta un barulet care avea ceva mobre langa el si putem trage acolo cred. Cat despre alte intalniri in alte locuri le vorbim direct acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariantiu Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 sorinele,ce faci tata,vinzi mobra? cum asa? treci la alta categorie sau te lasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black1989ro Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 Ieri pe la ora 11 (cred) mergeam pe sos. Andronache indreptandu-ma spre centura . Plec de la semafor frumos linistit dar totusi suficient de tare ca sa fiu primul merg putin si il intalnesc pe 1 care mergea cu 20 km/h , vreau sa il depasesc vad ca vine de pe contrasens o masina revin inapoi pe banda mea dupa intru in depasire si brusc imi apare un caine in fata franez destul de violent reusesc sa il feresc . imi continui drumul mai prudent iar in timp ce stateam in spatele altei masini (asta mergea mai tare) imi apare in fata un canal fara capac reusesc sa il feresc si pe ala pana la urma . Deci aveti grija in zona aia ca nu se stie niciodata ce poti intalni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Septembrie 2, 2011 Share Postat Septembrie 2, 2011 sorinele,ce faci tata,vinzi mobra? cum asa? treci la alta categorie sau te lasi? Nu....dar sunt si eu in trend cu lumea....cica asa e la moda sa ai si anunt de vanzare pe bikeshop ....Am refuzat (evident) pe toti cei care m-au sunat....Mi-as mai cumpara (in plus) ceva vitezana neinmatriculata si as lasa-o langa circuit (poate,poate asa as invata mai multe despre trase,timpi,gume race,etc...)...dar in momentul asta nu imi permit o a doua mobra.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-90-Hfp Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 Salut,se anunta cineva azi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 Salut,se anunta cineva azi ? Poate mai devreme chiar?...Sau sa plecam de la noi mai devreme ceva si ajungem la 8 la circ?.....zic si eu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariantiu Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 astazi,ma anunt si eu. ca de obicei,ora 20.00! asfalt uscat tovarasi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 hai ca vin si eu azi .... nimeni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariantiu Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 eu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geros1988 Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Pe mine va puteti baza la intalniri, chiar daca momentan doar ca pieton sau pasager pe Hornetul lui Swat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 Maine la ora 20:00 ne prezentam.In principiu vremea tine cu noi.Cine se mai baga ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 Daca va intalniti ceva mai devreme vin si eu. Vreau sa ajung la Moreni inainte sa se intunece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Pff, nu stiu daca ne nimerim mai devreme . Drum bun, poate ne vedem sambata la moreni Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariantiu Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 sper sa ajung si eu daca termin de vizionat in timp util. salutari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate