Sari la conținut

Zona Colentina - Tei

andan
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Tru, sta bine pe gixxeru de 600, so nu suparati fata ca-i vai si-amar :P

pana mea, io abia ajung jos pe mobra aia...e si singura mobra cu care am cazut de pe loc peste o conserva, beat crita fiind...

m-am suit pe stanga si am cazut pe dreapta :lol:

shinule, cand imi mai dai mobra la test?promit ca iti repar scarita daca o scap ...cu sarma din curtea bisericii :kiss:

Editat de catul
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:kiss:

si tie :P

nope :lol:

Le: si... iesim pe undeva asta seara, k ma tot bate delia la cap.

Editat de psycho_vox
Link spre comentariu

nope :P

mai sa fiu al dracu...esti sigur? :kiss:

@Amandina....ia baga si tu niste dimensiuni, inaltime, 90-60-90, alea alea, sa nu ne mai stresam atat sa aproximam din poze :box:

k ma tot bate delia la cap.

pune casca sa te apere :cheers:

baaaaaaaaaaaaaaa haideti la mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!

hai mai bine la o cafea...mergem mai multi...

cunosc un local marfa la metrou, unde bagi o hartie de 10 mii si ai orice cafea vrei :lol:

unu la fel de marfa e la sediul politiei accidente usoare...intrarea gratis, ai si banci, vezi si multi prosti...e distractie :lol:

Editat de catul
Link spre comentariu

eu plec la mare..si tare as fi vrut sa plec cu motoru..da deh.. ai dracu bani,,,plec cu conserva..dar e bine si asa...IN VAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!

cum ajung arunca hainele de pe mine fac o baie...beau o bere rece!! si apoi ma sez undeva jos pe nisip si zac.............

Link spre comentariu

cu ce bani frate?as merge la munte...un traseu, ceva

V am intrebat acum 2 zile pt duminica un drum pana l amunte de o zi... Ceva doritori? Lasa ti naibi cofetariile si bucuresti haideti la aer curat...facem un traseu ceva...

Link spre comentariu

buna ideea... daca nu ma hotaram la mare, poate o puneam si eu in practica. dar se prevad 2 week-enduri la mare... asta deja e decis pentru mine cel putin, si daca amandina merge la mare saptamana viitoare, sa vezi tu cum toti diabeticii o sa se stranga in vitrina la cofetarie :lol: eu?... cry?... dezu?... orl-ul?... neinteresanti... nu vine nimeni la intruniri daca venim doar noi :P dar sa vezi frate cand om deschide cofetaria, cu savarine amandine si alte cele! cum o sa-si bage toti zahar in vene numai ca sa vina la intalniri ... :cheers:

@orl-ule: ba daca va scuipa semintze-n cap, am eu grija sa-i aduc vreo cateva pungi :lol: :kiss:

@amandina: tu chiar ai inviat topicul asta... jos palaria!... ai toate aprecierile mele! (insignifiant premiu de altfel...)

nu dati baaaa nu stiti sa injuratzi! :box: :D

Link spre comentariu

sa stii ca amandina ne-o pus pe toti in miscare :lol:

@bady: ca sa merg la munte, trebuie sa am ceva cascaval...pana mea, pana sapt viit nici de tigari nu e foande, si vr sa iau si niste piese pt jawa :kiss:

Link spre comentariu

Am tot vazut in fata sectiei 7, cea de pe Teiul Doamnei, motociclete parcate: un SV 650 rosu, un gsxr alb-albastru, parca si ceva motoare de 125... V-ati inteles cu politistii sa le lasati acolo, sau nu sunt probleme? ... asta in cazul in care proprietarii chiar intra pe forum...

Link spre comentariu

buna ideea... daca nu ma hotaram la mare, poate o puneam si eu in practica. dar se prevad 2 week-enduri la mare... asta deja e decis pentru mine cel putin, si daca amandina merge la mare saptamana viitoare, sa vezi tu cum toti diabeticii o sa se stranga in vitrina la cofetarie :lol: eu?... cry?... dezu?... orl-ul?... neinteresanti... nu vine nimeni la intruniri daca venim doar noi :P dar sa vezi frate cand om deschide cofetaria, cu savarine amandine si alte cele! cum o sa-si bage toti zahar in vene numai ca sa vina la intalniri ... :cheers:

@orl-ule: ba daca va scuipa semintze-n cap, am eu grija sa-i aduc vreo cateva pungi :lol: :kiss:

@amandina: tu chiar ai inviat topicul asta... jos palaria!... ai toate aprecierile mele! (insignifiant premiu de altfel...)

nu dati baaaa nu stiti sa injuratzi! :box: :D

aveti nr meu de tel in celalalt topic cu colentina daca veniti la mare weekendul viitor da ti si voi un trrr. plec de pe 23 pana pe 1 august. facem o paranghelie ceva pe acolo.

Link spre comentariu

catul..nu sunt foarte inalta :lol: ..am 1.80 :laugh:...da, am avut si inca mai am probleme cu inaltimea...am impresia ca aproape toata lumea e prea mica :lol:

kawalin, nu imi revine niciun merit in toata chestia asta...cei care au inviat topicul sunt cei ce posteaza zilnic...cei care ies la plimbare, ca asta e scopul topicului, nu eu care ma bat cu pumnul in piept ca ies si ma sucesc apoi :laugh:...intr-adevar, am avut un mic aport, dar atat

am fugeat sa scot micuta sa-i fac plinul...:crack:

Link spre comentariu

catul..nu sunt foarte inalta :lol: ..am 1.80 :lol:...da, am avut si inca mai am probleme cu inaltimea...am impresia ca aproape toata lumea e prea mica :10:

La 1.80 n-ai nici o problema mami, esti numa' buna :laugh: :laugh: :crack:

Editat de shin
Link spre comentariu

gata si cu marea weekendul asta , il asteptam pe urmatorul :crack: :lol:

La 1.80 n-ai nici o problema mami, esti numa' buna :10: :lol: :laugh:

ba tu ai stat prea mult pe topicul de matrimoniale... lasa`o dracu de vrajeala ieftin :laugh:

Link spre comentariu