catul Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 cred ca voi ati gresit locatia de intalnire, nu tre sa va mai vad in bikers... e o cofetarie pe d-na ghica ii zice "Constance" am auzit ca are si amandine, si savarine dupa preferintze! nu stiu daca-s vechi de 18 ani cel putin... dar... aud ca-s "bune" daca au scaune unde sa stai, e super... pe bune, de mult imi doresc sa mai ies la o cofetarie, unde sa stau jos, sa beau un cico... deja prea multe baruri, cluburi, mecdonzolds....am chef de o cofetarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 baaaaaaaaaaaaaaa haideti la mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 baaaaaaaaaaaaaaa haideti la mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! cu ce bani frate?as merge la munte...un traseu, ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amandina Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 ice cube...care-i faza? stay chill..iti raspund doar din simplul motiv ca esti oltean de-ai mei...deci nu, nu sunt minora ...acum 7 ani am trecut de etapa asta dezu, iti fac cate tavi de amandine vrei tu numai renunta la gandul ca intre mine si Vali e vreo rivalitate ...nu ma intelege gresit..nu o cunosc si nu ma cunoaste...ne-am intalnit de cateva ori in trafic pe aici prin cartier, dar atat so, vreau si eu la mareee....sa ma bronzeeeez!! dar poate wee viitor ca acum sunt prinsa cu altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Craky, teapa kiddo, e mare si pentru mine Oricum, noi suntem "luati" asa ca n-avem liber la idile "onlain" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 InsisT, Amandina, ASL PLS insist sa cred ca la cum sta pe mobra aia, fata ne cam scuipa seminte in cap amandoura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Tru, sta bine pe gixxeru de 600, so nu suparati fata ca-i vai si-amar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 (editat) Tru, sta bine pe gixxeru de 600, so nu suparati fata ca-i vai si-amar pana mea, io abia ajung jos pe mobra aia...e si singura mobra cu care am cazut de pe loc peste o conserva, beat crita fiind... m-am suit pe stanga si am cazut pe dreapta shinule, cand imi mai dai mobra la test?promit ca iti repar scarita daca o scap ...cu sarma din curtea bisericii Editat Iulie 18, 2008 de catul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho_vox Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 insist sa cred ca la cum sta pe mobra aia, fata ne cam scuipa seminte in cap amandoura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 si tie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho_vox Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 (editat) si tie nope Le: si... iesim pe undeva asta seara, k ma tot bate delia la cap. Editat Iulie 18, 2008 de psycho_vox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 (editat) nope mai sa fiu al dracu...esti sigur? @Amandina....ia baga si tu niste dimensiuni, inaltime, 90-60-90, alea alea, sa nu ne mai stresam atat sa aproximam din poze k ma tot bate delia la cap. pune casca sa te apere baaaaaaaaaaaaaaa haideti la mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! hai mai bine la o cafea...mergem mai multi... cunosc un local marfa la metrou, unde bagi o hartie de 10 mii si ai orice cafea vrei unu la fel de marfa e la sediul politiei accidente usoare...intrarea gratis, ai si banci, vezi si multi prosti...e distractie Editat Iulie 18, 2008 de catul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 eu plec la mare..si tare as fi vrut sa plec cu motoru..da deh.. ai dracu bani,,,plec cu conserva..dar e bine si asa...IN VAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! cum ajung arunca hainele de pe mine fac o baie...beau o bere rece!! si apoi ma sez undeva jos pe nisip si zac............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 cum e mai ieftin cu conserva decat cu ghidonul???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 pai impartit la 5..iese gazu mai eftin.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 pai impartit la 5..iese gazu mai eftin.. tru mai ai loc prin portbagaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 ufff... e plina.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bady Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 cu ce bani frate?as merge la munte...un traseu, ceva V am intrebat acum 2 zile pt duminica un drum pana l amunte de o zi... Ceva doritori? Lasa ti naibi cofetariile si bucuresti haideti la aer curat...facem un traseu ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 buna ideea... daca nu ma hotaram la mare, poate o puneam si eu in practica. dar se prevad 2 week-enduri la mare... asta deja e decis pentru mine cel putin, si daca amandina merge la mare saptamana viitoare, sa vezi tu cum toti diabeticii o sa se stranga in vitrina la cofetarie eu?... cry?... dezu?... orl-ul?... neinteresanti... nu vine nimeni la intruniri daca venim doar noi dar sa vezi frate cand om deschide cofetaria, cu savarine amandine si alte cele! cum o sa-si bage toti zahar in vene numai ca sa vina la intalniri ... @orl-ule: ba daca va scuipa semintze-n cap, am eu grija sa-i aduc vreo cateva pungi @amandina: tu chiar ai inviat topicul asta... jos palaria!... ai toate aprecierile mele! (insignifiant premiu de altfel...) nu dati baaaa nu stiti sa injuratzi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 sa stii ca amandina ne-o pus pe toti in miscare @bady: ca sa merg la munte, trebuie sa am ceva cascaval...pana mea, pana sapt viit nici de tigari nu e foande, si vr sa iau si niste piese pt jawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Am tot vazut in fata sectiei 7, cea de pe Teiul Doamnei, motociclete parcate: un SV 650 rosu, un gsxr alb-albastru, parca si ceva motoare de 125... V-ati inteles cu politistii sa le lasati acolo, sau nu sunt probleme? ... asta in cazul in care proprietarii chiar intra pe forum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bady Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 buna ideea... daca nu ma hotaram la mare, poate o puneam si eu in practica. dar se prevad 2 week-enduri la mare... asta deja e decis pentru mine cel putin, si daca amandina merge la mare saptamana viitoare, sa vezi tu cum toti diabeticii o sa se stranga in vitrina la cofetarie eu?... cry?... dezu?... orl-ul?... neinteresanti... nu vine nimeni la intruniri daca venim doar noi dar sa vezi frate cand om deschide cofetaria, cu savarine amandine si alte cele! cum o sa-si bage toti zahar in vene numai ca sa vina la intalniri ... @orl-ule: ba daca va scuipa semintze-n cap, am eu grija sa-i aduc vreo cateva pungi @amandina: tu chiar ai inviat topicul asta... jos palaria!... ai toate aprecierile mele! (insignifiant premiu de altfel...) nu dati baaaa nu stiti sa injuratzi! aveti nr meu de tel in celalalt topic cu colentina daca veniti la mare weekendul viitor da ti si voi un trrr. plec de pe 23 pana pe 1 august. facem o paranghelie ceva pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 (editat) pai mai da bey nr acum aici sa-l vada lumea! ca ne e lene sa cautam ... Editat Iulie 18, 2008 de Kawalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bady Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 pai mai da bey nr acum aici sa-l vada lumea! ca ne e lene sa cautam ... 0765 523 328 id mess edu_hauhau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 insist sa cred ca la cum sta pe mobra aia, fata ne cam scuipa seminte in cap amandoura mie nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate