dezu. Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 e considerata moped in legislatia asta noua.si sa fim seriosi, cocalari cati circula cu scutere neinregistrate cu sepci in cap, n-or muri astia daca fac si eu 2 km pana in padure, echipat full atat e de la noi de mers, si singura buba e intersectia colentina cu fundeni, deci, daca fac un mic ocol pe stradute, nu moare nimeni tocmai d-aia am si zis ca o sa rupa padurile, si nu traficul asta are si acte, nu o stii ca n-ai vazut-o, da numai ca proprietaru e decedat...poate o inregistrez pe numele lui la primarie Da ma dar buba e ca tu nu faci parte din restul tziganilor Hai dracu la vama si lasa coclaurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 (editat) Da ma dar buba e ca tu nu faci parte din restul tziganilor Hai dracu la vama si lasa coclaurile d-aia ziceam ca merg full echipat...si avand acte de provenienta la motor, arat ca nu merg pe scutere ciordite ca cocalarii... si prin padure pe coclau nu cred ca supar pe nimeni... vama vama, numai vama ai in cap momentan n-am foande pt vama, si nici timp...al'dat hai mai bine tu la mine cu un litru de motorina sa ma ajuti sa spal motoru pe dinauntru Editat Iulie 28, 2008 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 d-aia ziceam ca merg full echipat...si avand acte de provenienta la motor, arat ca nu merg pe scutere ciordite ca cocalarii...si prin padure pe coclau nu cred ca supar pe nimeni... vama vama, numai vama ai in cap momentan n-am foande pt vama, si nici timp...al'dat hai mai bine tu la mine cu un litru de motorina sa ma ajuti sa spal motoru pe dinauntru Nu AM motorina ca veneam , ai o galeata de apa ca vreau sa spal moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Nu AM motorina ca veneam , ai o galeata de apa ca vreau sa spal moto da un tzzar inainte sa pleci, da nu la noapte, ca vr sa mai fac cate ceva pe lumina n-am chef sa pierd piese din cutia de viteze, pe intuneric pt restu, care stiti unde stau, cred ca ma gasiti la bloc, mesterind, daca aveti chef de iesit LE: nu mai ies....dezu pleaca la plimbare, si singur mi-e sila sa ies afara sa mesteresc... sper sa o rezolv repejor, ca mor fara motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Copii, unde imi las mobra, ca am numai un lanta d-ala cu bile de otel si mi-e ca mi-o iau astia? Deja m-a avertizat unu' ca se ciordesc motoare in draci pe la mine pe strada si abia asteapta baietii sa se prinda cum dau jos lantu Dezule, spre tine e mai safe? Ca nu stiu, prea zambeau tiganii hobandu-se la el si-si cam frecau mainle, plm, pe fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Copii, unde imi las mobra, ca am numai un lanta d-ala cu bile de otel si mi-e ca mi-o iau astia? Deja m-a avertizat unu' ca se ciordesc motoare in draci pe la mine pe strada si abia asteapta baietii sa se prinda cum dau jos lantu Dezule, spre tine e mai safe? Ca nu stiu, prea zambeau tiganii hobandu-se la el si-si cam frecau mainle, plm, pe fata du-o la farmacia Sensi-Blu din rond la D-na Ghica (langa BCR) e deschisa non-stop, vorbesti cu paznicul... continuarea o stii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Copii, unde imi las mobra, ca am numai un lanta d-ala cu bile de otel si mi-e ca mi-o iau astia? Deja m-a avertizat unu' ca se ciordesc motoare in draci pe la mine pe strada si abia asteapta baietii sa se prinda cum dau jos lantu Dezule, spre tine e mai safe? Ca nu stiu, prea zambeau tiganii hobandu-se la el si-si cam frecau mainle, plm, pe fata Deja moto lui george a fost incercat aseara din cate am inteles. La mine pe strada se fura in draci guri de canal ,era sa imi rup gatul in seara asta din cauza unui canal infect. Deci ce , crezi .... e mai safe ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amandina Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 ...dezu...care george? geo?..aoleu, saracul! stiam ca plecase la pitesti...sper totusi sa nu fie vorba despre el..nasol oricum si mie mi-a mutat cineva micuta din loc acu vreo 2 zile...alarma suna haotic si cand am coborat intr-un suflet la ea am vazut! imi doresc sa fi fost o gluma proasta si nu ceva serios p.s. cry, sa nu-ti faci vreo impresie gresita dar azi de dimi chiar n-am avut cum sa te salut, asa ca o fac aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 ma speriatzi cu tentativele astea de furt eu inca n-am avut astfel de eveniment. drept e ca nici nu-i duc dorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
werewolf Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 @shin: in functie de unde stai poti sa o lasi la obor, sau la farmacia de la doamna ghica (da e non stop deschisa si e un nene acolo tot timpu care atipeste pe scaun) sau poti sa incerci la benzinaria de la doamna ghica cu tei, sau (desi nu stiu cat de sigura e alternativa) o lasi langa sectia de politie ). In alta ordine de idei, eu n-am avut probleme pana acuma cu ciordacii dar unui vecin de-al meu i-au furat scuteru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Deci ori o duc la farmacie ori.. Dezule, unde mi-ai zis tu sa fac stanga aseara e un hotel, e luminat bine, ca la strada mare etc, o fi bine acolo? Pun si-o alarma da' dupa ce schimb bateria.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 ...dezu...care george? geo?..aoleu, saracul! stiam ca plecase la pitesti...sper totusi sa nu fie vorba despre el..nasol oricum si mie mi-a mutat cineva micuta din loc acu vreo 2 zile...alarma suna haotic si cand am coborat intr-un suflet la ea am vazut! imi doresc sa fi fost o gluma proasta si nu ceva serios p.s. cry, sa nu-ti faci vreo impresie gresita dar azi de dimi chiar n-am avut cum sa te salut, asa ca o fac aici george cu f3`ul (prietenul lui Delia) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 @shin: in functie de unde stai poti sa o lasi la obor, sau la farmacia de la doamna ghica (da e non stop deschisa si e un nene acolo tot timpu care atipeste pe scaun) sau poti sa incerci la benzinaria de la doamna ghica cu tei, sau (desi nu stiu cat de sigura e alternativa) o lasi langa sectia de politie ). In alta ordine de idei, eu n-am avut probleme pana acuma cu ciordacii dar unui vecin de-al meu i-au furat scuteru. salut Dacule! mandrie mare ca avem daci in zona, printre noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Cel care nu a incasat baia aseara la Ursu Sau nu lui ii era destinata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Ba, pustiu pe aici. ... Revin cu intrebarea ... care vine la mare "? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 dezule se pare ca nimeni de pe aici nu vine cu tine dar la brasov cu mine si cu cry nu vine nimeni? (hai ca incerc eu cu alta directie poate am noroc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 (editat) ...dezu...care george? geo?..aoleu, saracul! stiam ca plecase la pitesti...sper totusi sa nu fie vorba despre el..nasol oricum si mie mi-a mutat cineva micuta din loc acu vreo 2 zile...alarma suna haotic si cand am coborat intr-un suflet la ea am vazut! imi doresc sa fi fost o gluma proasta si nu ceva serios p.s. cry, sa nu-ti faci vreo impresie gresita dar azi de dimi chiar n-am avut cum sa te salut, asa ca o fac aici Eu am incercat dar erai prea preocupata. Nu-i nimic, avem timp Editat Iulie 31, 2008 de cry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danyr Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 @bady iti parchez cumva moto in spate la fosta sala de net Strike ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 mda. dezu cu geo pleaca la mare, eu cu cry plecam la brasov, restu` stati ca pensionarii la plapumioara rusinicaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 mda. dezu cu geo pleaca la mare, eu cu cry plecam la brasov, restu` stati ca pensionarii la plapumioara rusinicaaaaaaa Da ? @Geo: msg me , am plecat cu smigle catre vama... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 Nu era smeagol ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amandina Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 (editat) baieti, aloo!!!...nu mai e nimeni pe aici? pesemne ca ati fugit cu totii la mare pregatiti-va ca maine vine si sora voastra din pacate fara asta mica pe care am sa o parasesc cateva zile Editat August 4, 2008 de Amandina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 am tras o tura tzapana sambata, dar in regim dualsport, de aia nu am zis nimic oras+ macadam+zona rurala+A1portiune mica + oras+deum european+macadam+drum european+portiune de A2+oras - total cam 150 km sau peste fara mobra dualsport nu era cazu sa vina nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 suntem aci dulce prajitura.. si eu fug la mare..da peuichend..in vamaaaaaa...abia astept!!\m/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 back ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate