The Mentalist Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Vreau si eu sa stiu detalii. E inchis, facem chei separate sa avem acces oricand la ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Derek Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 UPDATE: Vin cu o adaugire. Desi in anunt, garajul era trecut ca fiind in zona Teiul Doamnei/Colentina, cand am vorbit cu proprietarul am aflat ca se afla pe strada Barbu Bradescu nr 11 (spre Baicului, din cate stiu). Pentru mine zona este foarte departe si nu ar fi rentabil deci ma retrag. Daca doreste cineva totusi sa inchirieze, gasiti aici detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 Nici pe mine nu ma intereseaza acolo, oricum ala cere enorm pe dugheana aia...iar de incaput cred ca incapeau vreo 5 asa...ca sa aiba si loc de manevra. Daca mai aude cineva de ceva garaj in Tei sa dea un semn. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Derek Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 @Niko - Sry mate . Daca auzi ceva de vreun loc de parcare ceva, da un semn. I'll return the favor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 In pasaj la Obor nu mai e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Derek Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 Ba cred ca da, dar ar fi prea departe pentru "daily use", si pe langa asta am auzit cum ca nu ar fi cel mai sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 in pasaj la Obor o lasa "mdvd" vb cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 Ba cred ca da, dar ar fi prea departe pentru "daily use", si pe langa asta am auzit cum ca nu ar fi cel mai sigur. Din cate am vazut, mai au multe locuri in parcarea de la Obor.. Asta si pentru ca e destul de scump (150 lei). Ca siguranta.. nu stiu ce sa zic.. eu acolo am tinut-o aproape 2 ani si n-am avut nici o problema. Se intra numai pe baza de cartela, au camere video la toate intrarile .. Am auzit si eu de 2 incidente: o toba (de firma) care a disparut + un carburator .. Dar cum acolo erau cel putin vreo 30-40 motociclete.. 2 incidente in 2 ani nu mai pare asa mult.. Eu o sa merg acolo joi sau vineri ca sa-mi fac contract si pentru anul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Derek Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 (editat) La mine problema ar fi ca stau pe la dna Ghica, si ca sa ajung la obor in fiecare zi sa iau motorul ca sa plec la servici trebuie sa merg vreo 4 statii cu tramvaiul...si echipat, cu geaca pe mine si cu casca in brate, vara, pe 40 de grade...nu prea merge Editat Martie 23, 2010 de Derek Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
che_guevara_2xl Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 Salut.Sunt si eu un motorist mai neexperimentat si sunt din voluntari.Aici nu am un anturaj de motociclisti si as vrea daca se poate sa vin si eu uneori cu voi la plimbari.Mai am un prieten impreuna cu care chiar incercam sa punem bazele unui club moto http://nsmc.uv.ro/ id meu este che_guevara_2xl. astept raspunsurile voastre Mesaj completat Si ca o completare.....Daca aveti nevoie de un mecanic bun pt motorete am eu pe cineva care lucreaza foarte bine si ieftin.Va scoate garantat din orice incurcatura(cel putin pe mine nu m-a dezamagit niciodata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Salut Am gasit un garaj in zona Tei, pe strada Zambilelor. Suntem 2 deja, daca am gasi inca 2 ar fi chiar la fix. Undeva intre 250-300ron/luna, garaj standard de Granitul cu pereti si acoperis de beton si usa metalica. Mai interseaza pe careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Salut Am gasit un garaj in zona Tei, pe strada Zambilelor. Suntem 2 deja, daca am gasi inca 2 ar fi chiar la fix. Undeva intre 250-300ron/luna, garaj standard de Granitul cu pereti si acoperis de beton si usa metalica. Mai interseaza pe careva? da!. pe mine. stau pe zambilelor . cum naiba l-ai gasit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 da!. pe mine. stau pe zambilelor . cum naiba l-ai gasit ? Am un prieten care lucreza intr-un bloc de pe Zambilelor si mi-a zis ca a venit unu la el sa-i intrebe daca nu vor garaj. Daca esti hotarat iti dau nr de tel al prietenului meu sa mergeti sa-l vedeti. Mesaj completat O sa ma duc eu diseara pana acolo sa il vad ca lumea si revin cu informatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halfgoddess Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 La mine problema ar fi ca stau pe la dna Ghica, si ca sa ajung la obor in fiecare zi sa iau motorul ca sa plec la servici trebuie sa merg vreo 4 statii cu tramvaiul...si echipat, cu geaca pe mine si cu casca in brate, vara, pe 40 de grade...nu prea merge Derek, daca gasesti un garaj, ti se alatura doua Virago. Eu si prietenul meu stam pe D-na Ghica, 500 m de rond. Ne-ar coafa un garaj aproape. Pana la Obor nici vorba sa ne deplasam pe jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Am un prieten care lucreza intr-un bloc de pe Zambilelor si mi-a zis ca a venit unu la el sa-i intrebe daca nu vor garaj. Daca esti hotarat iti dau nr de tel al prietenului meu sa mergeti sa-l vedeti.Mesaj completat O sa ma duc eu diseara pana acolo sa il vad ca lumea si revin cu informatii. pai da un semn cand te duci pls. am ym la profil. ty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Zambilelor e la 4 statii de D-na Ghica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Zambilelor e la 4 statii de D-na Ghica... Si postul tau foloseste...cui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Semizeitei... Mesaj completat Al tau insa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Este la 2 statii jumate in conditiile in care daca ne referim la Dna Ghica ne gandim chiar la rond la ceas (prima statie este la facultate, a doua la Domino iar Zambileleor se afla intre Domino si Angst care este la a 3-a statie). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halfgoddess Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Semizeitei...Mesaj completat Al tau insa... ??ce-am zis?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 (editat) n-ai zis nimic gresit..... ii explica dlui Niko ca tie iti foloseste postul lui. PS. Nici eu nu am fost total atenta pentru ca nu am citit ca sta la 500 m de rond. Acum daca sunt 500 m mai departe, intr-adevar vis-a-vis a avut dreptate si sunt 4 statii. Editat Aprilie 13, 2010 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 (editat) Eh...la naiba, n-am inteles nimic! Bine,daca postul lui folosea cuiva imi cer scuze...am crezut ca a postat referitor la discutia cu garajele! Editat Aprilie 13, 2010 de Niko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Ai uitat de prima statie (Petricani), prima, adica aia de la mine Ideea e ca nu e foarte aproape, asta am vrut sa subliniez... Mesaj completat Niko, simti nevoia sa ne luam in balon? Daca da, esti invitatul meu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Bine ,hai sa ne luam in balon! Deci Derek sta in dna Ghica si zice ca e mult de mers pana la Bucur. Vine jumatezeita si zice ca daca gaseste ceva pe acolo aduce si ea 2 virago. Apar eu din neant si zic ca am gasit ceva in Zambilelor si ca mai caut oameni. Vine Grigu si zice ca l-ar interesa si pe la 18 ne intalnim sa mergem sa vedem. Jumatezeita nu vad sa fi zis ca e aproape sau nu Zambilelor...deci lumineaza-ma tu! Care-i faza? Vrei sa zici ca e departe de dn ghica pentru ei? Ok,asta o fi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halfgoddess Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 a trebuit sa citesc toate posturile again ca sa inteleg: vis-a-vis zice ca Zambilelor e doar la 4 statii de mine, si ca as putea sa duc motoarele acolo ? da tot departe e ( eu as vrea la mine la bloc daca se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate