mandibula Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 (editat) neatza ! de azi semnez si eu condica de prezenta in colentina. ca spun asa " bine v-am gasit ! " alex - gsxr Editat Iunie 6, 2011 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 Mama, s-a reanimat topicul asta Salutare noi mutatilor PS: din septembrie ma re-mut, ca acum stau in afara orasului, si atunci sa "te tii" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_m Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 salutare tuturor,stau in caminele din tei,inca nu am motor sper sa imi iau cat mai repede.asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kTa_maX Postat Iunie 18, 2011 Share Postat Iunie 18, 2011 salutare tuturor,stau in caminele din tei,inca nu am motor sper sa imi iau cat mai repede.asfalt uscat Salut man ! Si eu am stat pana acum 2 luni in caminele din tei , mai precis in c3 ... Ce bine imi pare ca inginerii de la constructii au inceput sa aibe pasiuni pentru motoare . Cu motorul am fost in bucuresti si l-am parcat in spate la c2. Cand iti iei motor da-mi un semn , poate iesim la o plimbare Ride Safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ronee Postat Iunie 20, 2011 Share Postat Iunie 20, 2011 Salut, si eu stau in Colentina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kTa_maX Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 Si unde se intalnesc motociclistii din Colentina ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Iunie 24, 2011 Share Postat Iunie 24, 2011 Imi pun aceeasi intrebare Si unde se intalnesc motociclistii din Colentina ? Salut, Acum 5 min am auzit o trosnitura.O motoreta parcata in fata sectia 7 de Politie a cazut de pe cric, cred. Cred ca e un naked negru.Acum o ora era in picioare. Daca cunoaste cineva proprietarul,sa-i dea un tel sa vina sa vada care e treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piramidon Postat Iunie 25, 2011 Share Postat Iunie 25, 2011 OUCH!!!! Speram ca moto e ok, problema la noi e ca la caldura asfaltul revina la starea de turnare (moale) Speram ca se va reanima forumul aici, cat despre un loc de intalnire va rog nu veniti cu idei precum Sereno....., o sa gasim noi ceva frumos si pe gustul nostru. Mi-am adus si eu TA-ul acasa si acuma astept fondurile sa continui inmatricularea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nikolas Postat Iunie 25, 2011 Share Postat Iunie 25, 2011 Imi pun aceeasi intrebare Salut, Acum 5 min am auzit o trosnitura.O motoreta parcata in fata sectia 7 de Politie a cazut de pe cric, cred. Cred ca e un naked negru.Acum o ora era in picioare. Daca cunoaste cineva proprietarul,sa-i dea un tel sa vina sa vada care e treaba. Am venit eu aseara din Sereno pe la 4 dim si inca era trantit am vrut sa il ridic,dar un cap de creta mi-a zis "Nu te atinge domnule de el." Pacat. Pacat. Pacat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cichician Postat Iunie 25, 2011 Share Postat Iunie 25, 2011 Am venit eu aseara din Sereno pe la 4 dim si inca era trantit am vrut sa il ridic,dar un cap de creta mi-a zis "Nu te atinge domnule de el." Pacat. Pacat. Pacat. Pai da, ca, in cazatura, motocicleta a "atins" o masina si un scuter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Si unde se intalnesc motociclistii din Colentina ? pai mai anii trecuti se strangeau miercurea la 20:00 in fata la Circ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 Propun ca incepand cu saptamana care vine sa alegem o zi pe saptamana in care sa ne vedem la un pahar de vorba, o plimbarica ceva.Locatia o stabilim noi.Astept propuneri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dudutzu Postat Iulie 2, 2011 Share Postat Iulie 2, 2011 Prezent si eu De mentionat este ca trebuie sa si avem unde parca. Parca as contiuna traditia si as propune sa ne vedem tot la circ.( La Sereno am lasat motocicleta langa florarie si cat am baut un suc plus jucat ceva biliard a devenit stand de flori. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nikolas Postat Iulie 2, 2011 Share Postat Iulie 2, 2011 Eu pe 16 am examen la sala. Poate pana atunci ne vedem undeva. Inca nu detin permis,de moto nu imi fac pb ca am de unde dar nu ies fara permis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Iulie 2, 2011 Share Postat Iulie 2, 2011 La circ e OK si pt mine.Miercurea e ok ? pe la ora 20 asa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin22 Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 cred ca era un cap de fonta....cel putin asa ni se spune celor de la ordine publica ; cap de creta sunt circulistii ; asta ca sa fim intelesi, sa nu mai facem confuzii miercuri la ora 20 ma prezint in fata circului, cu mobra de la profil .... lasati-va si voi id de ym la profil ; cred ca e mai simplu un mass, uneori decat o tura pe forum Stie cineva in zona Colentina/Pantelimon/Tei vreo benzinarie care sa aiba si spalatorie din aceea cu jeton (cu furtun, ca sa poti spala o motocicleta, nu car-wash)? Stiam ca la OMV sunt spalatorii de genu' asta, dar inca nu am gasit nici una prin zona... Sau vreo spalatorie cu program prelungit? poi....stiu o spalatorie cu program prelungit......pe sos. fundeni, cam vizavi de XXL ; nu cea din parcarea xxl ; dar cautam si ne mai auzim pe ym Frate eu sunt din zona Fundeni si am mai umblat in calitate de pieton pe la rondul de la lia manoliu e aiurea rau sincer toata lumea se strange acolo ....sincer ma gandeam la XXL este locul cel mai indicat si nu suparam pe nimeni (cred) BUNA IDEE CU PARCAREA XXL ; O PUTEM IMPARTI CU CONSERVARII ; Frate eu sunt din zona Fundeni si am mai umblat in calitate de pieton pe la rondul de la lia manoliu e aiurea rau sincer toata lumea se strange acolo ....sincer ma gandeam la XXL este locul cel mai indicat si nu suparam pe nimeni (cred) BUNA IDEE CU PARCAREA XXL ; O PUTEM IMPARTI CU CONSERVARII ; NU PREA AVEM PE CINE SA SUPARAM ; SI DACA E VORBA DE GARDA O REZOLV EU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Deci ramane stabilit, ne vedem maine (miercuri) la ora 20:00 la circ.Daca vreti, schimbam locatia dupa. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 k. 20.00 ..prezent ( cel putin, voi incerca ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Bun bun Uite-asa ne strangem P.S.: Sper sa nu ploua. k. 20.00 ..prezent ( cel putin, voi incerca ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dudutzu Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Nu ploua la cum se arata vremea. Prezent si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 a facut cineva poze ... sa ne laudam la vecini cati de multi ne-am strans ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Salutare, Am reusit sa fac o poza inainte sa plecam. Se pare ca ne-am strans destul de multi Abia astept data viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Overwhelm Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Salut, Cand si unde a ramas urmatoarea intalnire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Salut, Cand si unde a ramas urmatoarea intalnire? miercuri 20:00 Circ ... asta pana ne-om strange atat de multi sa nu mai incapem acolo ... dar nu prea cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ronee Postat Iulie 9, 2011 Share Postat Iulie 9, 2011 Salut, voi veni si eu miercuri. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate