yoyo_man Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Știe cineva o cazare ieftina și bună în hajduszoboszlo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 nu e nimeni pasionat de AIRSOFT de pe aici? ce ti ai deschis bussiness? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snitzelCBR Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 Honda F4 in Oradea este?Pt masuratori la jug daca se poate si vrea sa ajute? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackbulldog11 Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 stiu ca nu are legatura directa cu motociclismul,dar sper sa intelegeti.... http://www.youtube.com/watch?v=TmKKaf2F6uk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Salutare! Stie careva care este starea drumului Tileagd - Sacuieni? Multam fain, Nick. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 tileagd-picleu=foarte rau,in unele locuri trebuie sa reduci la 10-20 km/h picleu-spinus=acceptabil spinus-sacueni=nu stiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 La lidl de pe fabricilor spre episcopia e plin de chestii moto din oferta lor, dacă va interesează ceva. Vedeți www.lidl.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sleepwalker Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 Aceeasi oferta si la Lidl-ul de pe Vladimirescu... Stie cineva, acel underwear merita banii, e bun de ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 majoritatea zic ca da, mi-am luat si eu, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 (editat) eu il folosesc de multa vreme.sunt multumit. presupun ca te referi la combinezon. daca e cald transpiri si se usuca rapid,plus ca retine caldura daca afara e mai rece. Editat Martie 25, 2014 de P T R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 eu mi-am luat brau, la banii aia i f bun ps: mai multe au pe stoc la cel din iosia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 Ola! Ma poate ajuta cineva sa probez o casca Scorpion marimea XL, evident cu cagula? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezar Repsol Postat August 15, 2016 Share Postat August 15, 2016 WAAAAZZZZZZZZZZZAAAAAAAAAAAAAAAA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat August 15, 2016 Share Postat August 15, 2016 Diiiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurAlex Postat August 31, 2016 Share Postat August 31, 2016 Salut. Doresc sa achizitionez un KTM 250 4T.. vreau sa il inmatriculez, il fac SM si sa ma dau prin oras. Seara nu o sa am probleme cu politia din cauza zgomotului? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat August 31, 2016 Share Postat August 31, 2016 Stai flex,chiar deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zergyu Postat Iulie 13, 2017 Share Postat Iulie 13, 2017 (editat) Buna ziua, Recent mi-am vandut motorul si mi-a mai ramas putin ulei pentru motor si pentru cutia de viteze. Pentru motor ulei Motul 10w40 4T circa 250ml, iar pentru cutia de viteze Motul TransOil 10w40 circa 300ml. http://imgur.com/a/8dTrV Daca cineva are nevoie, cu mare drag, gratuit bineinteles, doar sa imi scrieti un mesaj. O zi deosebita. Editat Iulie 13, 2017 de Zergyu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezar2 Postat August 5, 2017 Share Postat August 5, 2017 Salutare, am un CBR 1000RR din 2006 si de 3 saptamani am o problema: Am observat atat in mers cat si pe loc ca am oscilatii de temperatura, acuma arata 80 grade dupa care sare la 88, scade la 79 urca la 90 si tot asa variatii . Sa fie problema senzorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat August 5, 2017 Share Postat August 5, 2017 Termostatul mai degraba. Schimba-l și vezi cum e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 23, 2019 Share Postat Septembrie 23, 2019 LONG TIME NO SEE Insfarsit mi-a trecut si mie BAN-ul primit acuma 9 ani de zile :)) Multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Septembrie 23, 2019 Share Postat Septembrie 23, 2019 Acum 8 minute, repsol_honda a spus: LONG TIME NO SEE Insfarsit mi-a trecut si mie BAN-ul primit acuma 9 ani de zile :)) Multumesc frumos Si mie pe 9 :)), a fost o luna absolut gratuita pt cuvantul "frustrat" pe care un admin si l-a insusit cu toate ca era vorba despre o intamplare la care dansul nici macar nu era in peisaj, dar deh nu ne mai mira cand cineva este orbit de furie/putere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 23, 2019 Share Postat Septembrie 23, 2019 1 luna pfff, un fleac :)) ai spart un pachet de seminte si a si trecut :))... oricum n-am pierdut mare lucru vreau sa ii provoc pe noii admini sa vad daca pot sa dea mai mult de 9 ani :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Septembrie 23, 2019 Share Postat Septembrie 23, 2019 Acum 3 ore, repsol_honda a spus: vreau sa ii provoc pe noii admini sa vad daca pot sa dea mai mult de 9 ani :)) Facem galerie? Acum 29 minute, einstein1984 a spus: avem un membru care ar merita mai mult de 9 ani..... La cum o da cotita nu cred ca are mai mult de 9 ani, simpatic totusi Petrica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Septembrie 24, 2019 Share Postat Septembrie 24, 2019 m-ati pierdut :))... asteptati-ma la OMV :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Janko Postat Mai 2, 2021 Share Postat Mai 2, 2021 Salut băieți, mi-am cumpărat recent un bmw r 850, când am schimbat uleiul în grup am observat ca are puțin joc grupul stânga, dreapta, cam 1 milimetru la bolț. Este normal sau ar trebuii să merg la servis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate