boorman Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 http://www.bmw-motorrad.com/com/en/index.h...d1f6&lng=en Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 (editat) http://www.bmw-motorrad.com/com/en/index.h...d1f6&lng=en Supeeeer Editat Decembrie 12, 2010 de Avent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 Supeeeer Sanyi. Contabilu.. a initiat o betie. Ce zici???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 Sanyi. Contabilu.. a initiat o betie. Ce zici???? ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 Drumul Leș - Tinca reabilitat în rate plătibile direct la Strabag Marți, 14 decembrie, președintele Consiliului Județean Bihor, Radu Țîrle, a făcut un anunț cel puțin interesant. În urma unei discuții pe care a avut-o cu Martin Prochiner (responsabil din partea firmei Strabag de drumul național 19), șoseaua care leagă comunele Leș și Tinca urmează să fie reabilitată. Și nu oricum, ci pe banii firmei austrice. Urmează ca județul să se achite de lucrarea cu pricina în mai multe rate. Potrivit președintelui Țîrle, este vorba despre o porțiune de 25 km, pe una dintre cele mai circulate șosele din Bihor. Lucrările ar urma să aibă loc în cursul anului 2011. Firma Strabag este cea cu care, după aproximativ un an de la câștigarea licitației pentru drumul menționat, CJ a reușit în cele din urmă să semneze contractul aferent. Asta după ce conducerea grupului Selina a decis să conteste în instanță rezultatul licitației. După cum s-a exprimat Radu Țîrle, singura dorință a drumarului austriac este ca plata să nu fie pe foarte mulți ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 Buna seara tuturor.Sunt din Cluj-Napoca si as dori sa stiu si eu daca este o partie,un deal orice in Oradea unde sa se poata da omul cu sania,schiurile?Eu ma duc in Oradea inainte de revelion si vin dupa revelion si nu stiu pe unde este o partie de aceea am apelat la voi.Astept un raspuns.Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Decembrie 16, 2010 Share Postat Decembrie 16, 2010 Salut,cel mai aproape de Oradea,la numai 15 km,este o partie la Hidiselu de Sus,are nocturna,teleschi si tunuri pt. zapada artificiala dar nu mai sunt functionale.Mai bine faci o vizita la Vartop/Arieseni,120 km,aici ai 3 partii din care cea mai lunga de 1,6 km LINK partie Arieseni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Decembrie 16, 2010 Share Postat Decembrie 16, 2010 Salut,cel mai aproape de Oradea,la numai 15 km,este o partie la Hidiselu de Sus,are nocturna,teleschi si tunuri pt. zapada artificiala dar nu mai sunt functionale.Mai bine faci o vizita la Vartop/Arieseni,120 km,aici ai 3 partii din care cea mai lunga de 1,6 km LINK partie Arieseni Mersi frumos.Daca are si altcineva vreo idee.Deci sa va explic mai exact ce vreau eu sa fac.Vom fi un grup de 4 persoane care vrem sa ne petrecem revelionul in Oradea,mai exact noi vom sta intr-un apartament aproape de gara ca avem acolo o cunostinta si ne lasa noua apartamentul de revelion.Noi mergem cu trenul din data de 28 sau 29 (inca nu se stie cu exactitate) si pana in data de 2.Si cautam o partie un deal ceva unde am putea merge si noi o zi sa ne distram,nu neaparat o partie unde sa platesc si sa fie lunga,deci cum ar veni un deal sau padure ceva unde sa ne distram si noi putin inainte de revelion.Sa nu fie nici prea departe.Cam atat ar fi.Ii multumesc inca odata lui alex-r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Decembrie 16, 2010 Share Postat Decembrie 16, 2010 Aici Repsolica,,, vad ca se tine bine in top Topicu asta ) Mesaj completat BAH ADMINE CU CE PLM TE~O DERANJAT TOPICU CU ASIGURARI HA? ITI INTRA IN OCHI DE O TREBUIT SA~L STERGI? DA CAND ITI IESE RCA~U LA PISTOLU CU APA MAI EFTIN TE BUCURI ASAI? FORUM DE RATATI SA MOR YO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Decembrie 16, 2010 Share Postat Decembrie 16, 2010 Revin cu o postare.M-am informat putin si de pe net cu dealurile unde ne-am putea distra putin si am gasit o poza si dealul se numeste "Dealul Ciuperca".Are cineva vreo idee cum as putea ajunge acolo de la gara?Astept raspuns.Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 de la gara o iei inspre magazinul Crisul unde ai un semafor.Mergi inainte si la urmaotrul semafor DUPA semafor la 30 m faci stanga PESTE LINIA CONTINUA sau faci cumva sa te intorci regulamentar ca sa o iei pe strada indicata.Dupa ce ai ajuns pe strada respectiva mergi 300 m si dupa ce treci pe sub linia de cale ferata faci prima la dreapta si iti vei da seama ca esti bin deoarece cred ca este si indicaor cu restuarantul Ciuperca si urci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
01-BPM Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 urmareste linia albastra partieeeeee Mesaj completat urmareste linia albastra partieeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitrasrazvan Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 urmareste linia albastrapartieeeeee Mesaj completat urmareste linia albastra partieeeeee Linia albastra subtire, ca aia groasa e Crisul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 Ok.multumesc frumos tuturor pentru ajutor.Hai noroc in Oradea si speram ca dupa revelion sa fie asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 Ok.multumesc frumos tuturor pentru ajutor.Hai noroc in Oradea si speram ca dupa revelion sa fie asfalt uscat ! Pe jos e bun traseul ...insa dc vi cu masina sau ceva ....cand faci dreapta di Luis Pasteur intrii pe interzis pt c e sens unic din fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Decembrie 18, 2010 Share Postat Decembrie 18, 2010 Pe jos e bun traseul ...insa dc vi cu masina sau ceva ....cand faci dreapta di Luis Pasteur intrii pe interzis pt c e sens unic din fata Pe jos ma duc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Decembrie 18, 2010 Share Postat Decembrie 18, 2010 credeam ca esti cu sania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Decembrie 18, 2010 Share Postat Decembrie 18, 2010 credeam ca esti cu sania :rolleyes: așa credeam si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Decembrie 18, 2010 Share Postat Decembrie 18, 2010 (editat) :rolleyes: a?a credeam si eu Ar fi misto sa ma dau prin Oradea cu sania pe sinele de tramvai Editat Decembrie 19, 2010 de BabyDihor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Decembrie 19, 2010 Share Postat Decembrie 19, 2010 te poti alatura unui grup de inconstienti care se dau prin oras cu sania trasa de masina dar nu pe sinele de tramvai ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Decembrie 20, 2010 Share Postat Decembrie 20, 2010 te poti alatura unui grup de inconstienti care se dau prin oras cu sania trasa de masina dar nu pe sinele de tramvai ) mda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amper Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 IN NUMELE CLUBULUI HAWKS MC VA DORESC SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU CU DRUMURI PETECITE ,CU BENZINA IEFTINA SI FARA ACCIDENTE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
z1000 Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 Eu vreau un an nou cu drumuri impecabile nu cu drumuri peticite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 participa si tu la loteria vizelor atunci pt australia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amper Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 Eu vreau un an nou cu drumuri impecabile nu cu drumuri peticite Cred ,ca e prea tarziu sa scrii Mosului pt. drumuri impecabile.Avem noroc cu vecinii,ca mai vedem cum ar trebui sa arate un drum.La noi si cele noi au denivelari de parca esti pe ocean intr-o barca pneumatica.Interesant,ca si mai la vest se lucreaza cu aceleasi utilaje de asfaltat si drumul este impecabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate