dara Postat Octombrie 29, 2004 Share Postat Octombrie 29, 2004 pozele promise Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dara Postat Octombrie 29, 2004 Share Postat Octombrie 29, 2004 vizitatorii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dara Postat Octombrie 29, 2004 Share Postat Octombrie 29, 2004 (editat) zahei cu ochii pe forum Editat Octombrie 29, 2004 de dara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Octombrie 29, 2004 Share Postat Octombrie 29, 2004 traiasca zahei si zapp-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Octombrie 29, 2004 Share Postat Octombrie 29, 2004 ( cit de happy poti tu acum) multa sanatate si insanatosire grabnica la multi ani Nucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat Octombrie 29, 2004 Share Postat Octombrie 29, 2004 hey, hey coane.... la multi ani... fa-te bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Co_Blue Postat Octombrie 29, 2004 Share Postat Octombrie 29, 2004 Si sanatate maxima !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
actadi Postat Octombrie 29, 2004 Share Postat Octombrie 29, 2004 La Multi Ani BARBATE! DIN NOU! SI FA-TE BINE CA DA ZAPPPU' PETRECERE DE CRACIUN, si cum nu mai e petrecere fara tine...........FA-TE BINE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 29, 2004 Share Postat Octombrie 29, 2004 La multzi ani Zahei. Insanatoshire grabnica. Te ashteptam la Etrusco. PS: Au fost doua zile pline de accidente shi un cutremur. Am trecut shi peste asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tga Postat Octombrie 29, 2004 Share Postat Octombrie 29, 2004 Sanatate si LMA! Si cand poti scrie-ne despre tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Octombrie 29, 2004 Share Postat Octombrie 29, 2004 La multi ani!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Octombrie 29, 2004 Share Postat Octombrie 29, 2004 citeste mai jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Octombrie 29, 2004 Share Postat Octombrie 29, 2004 hehe la multi ani coane. ai zi mai multe despre asistente stim ca ai wap Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Octombrie 29, 2004 Share Postat Octombrie 29, 2004 LA MULTI ANI!!!!!!! Poate apari prin Etrusco sa ne povestesti pataniile!!! Si insanatosire grabnica!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cri Postat Octombrie 29, 2004 Share Postat Octombrie 29, 2004 La multi ani!!! Si tie si lui kikasso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Octombrie 29, 2004 Share Postat Octombrie 29, 2004 La multi ani si sanatate maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raduuuuuuuuuu Postat Octombrie 29, 2004 Share Postat Octombrie 29, 2004 Sanatate si calus de calitate (si eu mi-am rupt picioru` acu un an in curba aia, da m-am facut bine - in cateva saptamani imi scot metalul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Octombrie 30, 2004 Share Postat Octombrie 30, 2004 La Multi Ani Zahei si insanatosire rapida! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Octombrie 31, 2004 Share Postat Octombrie 31, 2004 <---------- bolnavu inchipuit.... zacharias....nu cumva te-a tras caruta de la nunta intr-o parte? sti ca urasc cliseele......dar la multi ani si sa te vad cat mai rpd ca in avatar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Octombrie 31, 2004 Share Postat Octombrie 31, 2004 Sanatate si calus de calitate (si eu mi-am rupt picioru` acu un an in curba aia, da m-am facut bine - in cateva saptamani imi scot metalul) Radule, atunci se discuta ca politia iti facuse chemare in justitie pentru ca te-ai ranit singur. Cum e pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rider forever Postat Octombrie 31, 2004 Share Postat Octombrie 31, 2004 pentru ca stiu ce inseamna, tot ce-ti doresc e sa fii tare, sa ai nervi de otel si sa ai rabdare si optimism pentru ca recuperarea e de durata. cel mai bun remediu (in afara de medicatie) e compania prietenilor. de care vad ca nu duci lipsa insanatosire grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Noiembrie 3, 2004 Share Postat Noiembrie 3, 2004 imi pare rau sa dezamagesc din nou. n-am hemoragie interna. viu scrie mai mult cand o sa am mai multa energie. andreea, ai legatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki mic Postat Noiembrie 3, 2004 Share Postat Noiembrie 3, 2004 multa sanatate si la multi ani pentru ziua ta. mai dezamageste-ne o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raduuuuuuuuuu Postat Noiembrie 4, 2004 Share Postat Noiembrie 4, 2004 Pt. Dobrescu : mi s-a deschis dosar dar avand in vedere ca nu m-am dat singur in judecata si nu am ranit pe nimeni altcineva dosarul s-a inchis (mi-a venit confirmarea prin posta de la judecatorie); mi-am recuperat si actele fara probleme asa ca Zaheiule nu te lasa intimidat de militieni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Noiembrie 4, 2004 Share Postat Noiembrie 4, 2004 imi pare rau sa dezamagesc din nou. n-am hemoragie interna. viu scrie mai mult cand o sa am mai multa energie. andreea, ai legatura. Mare pishcher mai esti!!! ASTA INSEAMNA CA TE VEDEM IN CURAND LA TREABA!!! NUUUUU???!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate