IceLord Postat August 3, 2014 Share Postat August 3, 2014 (editat) Mdah, unul dintre singurele Indians pe care as vrea sa le am! Da noul Scout l-ati vazut? Hahahahhaha... parca e copilul oligofren a unui gay Vitcory si un Vrod beat. Ingrozitor! Heheheheheh... Ahoi! Da l-am vazut, sincer imi pare interesant, dar mai mult imi place Chief Vintage 2014. Interviu cu dezvoltatorii - si desigur reclama - Multa lumea ofera un feedback pozitiv, dar in acelasi timp si negativ. Eu consider ca fac treba buna cei de al Polaris, stiu ca am sa fiu criticat pentru asta dar eu apreciez ceeace fac! Editat August 3, 2014 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat August 3, 2014 Share Postat August 3, 2014 respect opinia ta lordule,,, dar cand ma uit la poza asta (...) : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat August 3, 2014 Share Postat August 3, 2014 Mdah, unul dintre singurele Indians pe care as vrea sa le am! Da noul Scout l-ati vazut? Hahahahhaha... parca e copilul oligofren a unui gay Vitcory si un Vrod beat. Ingrozitor! Heheheheheh... corect Shobo, zici ca designerii de la ei l-au desenat cand erau tripuiti rau. un singur element as vrea macar sa vad pe el care sa-mi aduca aminte de Scout si nu-l vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dequiallo Postat August 3, 2014 Share Postat August 3, 2014 Prețul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 (editat) Prețul? pana in 11.000 de dolari, facut ca sa joace in liga Sportsterului de 1200 si a japonezelor de clasa medie se pare Editat August 4, 2014 de foxdesert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 (editat) respect opinia ta lordule,,, dar cand ma uit la poza asta (...) : Ahoi! Cum am zis, o sa vedem in timp daca e pe placul publicului de masa. Oricum eu ma bucur ca e competitie si ca nu e doar un jucator pe piata care sa faca el regulile, concurenta ajuta la dezvoltare si inovatie si desigur la pret. Cand ai de unde sa alegi e foarte bine. Editat August 4, 2014 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dequiallo Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 eu ziceam ca poate pretul i aduce aminte de Scout Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 (editat) Daca alea-s Indian-uri, inseamna ca si Kawa-Drifterul meu nu este doar look-alike... Mai au si tupeul sa le puna una langa alta. Marketing, abuz de imagine - nu le-a iesit piata cu Victory, se dau pe Indian. Singurul Indian veritabil e facut de baietii de la Kiwi din NZ - cu piese originale sau replica. Restul e Polaris. Editat August 4, 2014 de Ancalagon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 (editat) More and more Feedback - Overview - » Post actualizat in 08 Oct 2014 20:46Motorcycle USA au facut test drive, interesant ceea ce zic despre noul Scout! Editat Octombrie 8, 2014 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 8, 2014 Share Postat Noiembrie 8, 2014 And more » Post actualizat in 23 Nov 2014 22:46Ahoi! Test drive interesant: Vizionare placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 Eterna batalie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Un pic de istorie » Post actualizat in 19 Feb 2015 20:44Ahoi! Noul DARK HORSE, cu apehangers e BESTIAL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 E cam singura pe care as schimba triumphu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Arata misto rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 24, 2016 Share Postat Septembrie 24, 2016 Am fost, ne-am dat si nu prea am ramas atat de impresionati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 24, 2016 Share Postat Septembrie 24, 2016 Ahoi! E vorba despre Indian Scout 60, cică e mai ok ca un Iron de la HD.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 24, 2016 Share Postat Septembrie 24, 2016 Nope,, asta e varianta "full" )) A fost azi test ride la Indian, unul din dealerii locali. Pe mine nu m-a dat pe spate. Ma asteptam la mai mult " feeling" si la mai putin "modern". Chiar si cu tobe aftermarket,motorul tot ca un SV 1000 suna. E un sunet frumos, dar este sunetul gresit pentru un cruiser cu staif. Am mers si cu Iron, e misto dar Scout-ul se cam bate cu 48-ul. Desi e mai lent, concurenta oferita de produsele HD aduce ceva in plus, originalitatea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 25, 2016 Share Postat Septembrie 25, 2016 (editat) Nope,, asta e varianta "full" )) A fost azi test ride la Indian, unul din dealerii locali. Pe mine nu m-a dat pe spate. Ma asteptam la mai mult " feeling" si la mai putin "modern". Chiar si cu tobe aftermarket,motorul tot ca un SV 1000 suna. E un sunet frumos, dar este sunetul gresit pentru un cruiser cu staif. Am mers si cu Iron, e misto dar Scout-ul se cam bate cu 48-ul. Desi e mai lent, concurenta oferita de produsele HD aduce ceva in plus, originalitatea. Ahoi! Deci cu fratele mai mare de 1100cc si 100CP, totusi lauda astia in review ca are care putere si cuplu mai mare ca adversarii din aceleasi clase, mai lauda si ciclistica si centrul de greutate. Acum depinde cu ce motociclete te dai si te-ai dat si din acest lucru deduci diferenta, daca te-ai dat cu un Big Twin de la HD nu ai cum sa compari cu ceva medium cum e acesta, se poate ca e mai slab ca un Sporty 1200 de la HD (72,48..etc interesant ce zici tu ca le baga in buzunar) Injectia strica sunetul la multe motociclete din punctul meu de vedere, e in vara m-am dat cu un HD Sportster 72 (1200cc) si cand a venit vorba de sunet era mult sub cel al meu Sporty 883cc, dar cand vine vorba de putere clar ea o mare diferenta. Totusi in acest Indian e inima conceputa de cei de la Polaris, oricum asta-i globalizarea (eu pe Sporster am o gramada de piese din China si Japonia, furca metrica, carburator...etc) Editat Septembrie 25, 2016 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 25, 2016 Share Postat Septembrie 25, 2016 Nu sunt purist,dar atunci cand trec printr-un catun,vreau sa aud bataia de V2 lenes,nu de Ducati dornic de turatii. In plus,nu vad rostul a 100 cai atunci cand motorul tot la 120 se plafoneaza. De intrat in viraje nu mai vb. Daca vrei sa te dai pe curbe,iti iei o motocicleta dedicata sau faci poc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Septembrie 25, 2016 Share Postat Septembrie 25, 2016 (editat) Ford Mustang 1990: Ford Mustang 1965: Cam asa vad eu treaba cu indianul nou.. + ca motorul imi aminteste de o bricheta ieftina de-a mea., arata mai mult a 2d decat 3d.. si racit cu lichid... Pentru mine nu e ce trebuie... Ma refer la asta: Editat Septembrie 25, 2016 de -UFO- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 26, 2016 Share Postat Septembrie 26, 2016 In realitate arata f bine. Din pacate insa, nu reflecta istoria aia de care se tot pomeneste, ci doar o restilizare a unui produs aflat deja in stoc...Victory Octane. Clientela prezenta la fata locului era in proportie de 90% formata din neni si tantii, cu varste intre 50-70 ani, imbracati asa cum se cuvine numai in articole branduite "Indian"...Cu exceptia noastra, am zarit doar doua persoane sub 40 ani. Eu credeam ca Scout se adreseaza celor tineri si suparati... Pe scurt, prevad un nou faliment in viitorul apropiat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Noiembrie 4, 2016 Share Postat Noiembrie 4, 2016 (editat) nice! Editat Noiembrie 4, 2016 de TheFatBob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 4, 2018 Share Postat Februarie 4, 2018 nice! E interesant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 26, 2018 Share Postat Aprilie 26, 2018 (editat) Ahoi! Mai sunt posesori de Indian si ce modele aveti? Eu ma bucur ca am reusit sa imi indeplinesc unul din vise, sa-mi i-au un Indian Chief Gilroy S&S din 2000. A fost cu probleme, dar se pare ca le-am rezolvat pe majoritatea, dar timpul o va spune! Noul meu URS - Editat Mai 1, 2018 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate