Ravenitza Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 Dap, sper sa rezolv in seara asta aceasta problema. Incantata de cunostinta PS: cine vine diseara in bikers la ursu,e seara karaoke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 nu vrea karaoke. am facut karaoke aseara la bal, alaturi de carja si alti 2 jegosi. am si castigat tricouri dar nu stiu d ece oare sunt asa ragusit astea erau 2 din cele 4 animatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 ''astea erau 2 din cele 4 animatoare'' daca erau mai slabe erau transparente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 ''astea erau 2 din cele 4 animatoare'' daca erau mai slabe erau transparente mai ales ca OLY a avut aseara parte de un pasager ceva mai masculin si s-a obisnuit sa aibe pe ce pune mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 22, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2007 (editat) mai ales ca OLY a avut aseara parte de un pasager ceva mai masculin si s-a obisnuit sa aibe pe ce pune mana eu zic k pasageru lui OLY s-a chinuit din rasputeri sa-si scoata la iveala toata feminitatea din el aseara....i-am vazut eu cand se tineau in brate pe motor.. Editat Noiembrie 22, 2007 de noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 mai ales ca OLY a avut aseara parte de un pasager ceva mai masculin si s-a obisnuit sa aibe pe ce pune mana vezi...l-am si dezvatat,deja zice de bunaciunile alea ca sint slabe si urate --- Mesaj completat în 22 Nov 2007 17:37 ------------- eu zic k pasageru lui OLY s-a chinuit din rasputeri sa-si scoata la iveala toata feminitatea din el aseara....i-am vazut eu cand se tineau in brate pe motor.. ma dadusem si cu ruj,numai ca sa ii plac boului,si el ma ia ca il doare capu si ca e obosit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 (editat) Macar te-a tratat frumos pana in Bucuresti, ti-a tinut mainile la cald rar baieti care fac asa ceva! baieti eu merg sa ma schimb, va astept in bikers --- Mesaj completat în 23 Nov 2007 09:47 -------------Aseara toti spuneati ca nu veniti, apoi m-am trezit ca deja se adunase lumea de prin grup. Dar voi NUU si NUU, pun pariu ca v-ati distrat. Cateva poze: Editat Noiembrie 22, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 23, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2007 (editat) cica diseara bikers club face un an!!! se pare k o ardem iar pe akolo Editat Noiembrie 23, 2007 de noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 cica diseara bikers club face un an!!! se pare k o ardem iar pe akolo da, mi-a zis si ursu sa venim... poate ne vdm din nou pe acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 (editat) Toata lumea se distreza si eu fac teste la greu sper sa merite zilele astea pierdute si o sa vin si eu cu kawa mea sapt care vine in weekend sa va distrati si pt mine! PS noro ia zi niste detalii pt revelion pana la urma unde ramane? cat costa ce se intampla cat loc avem ? cati plecam cati ne intoarcem? Editat Noiembrie 23, 2007 de CrashTestPilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 pai si ce dau de baut daca fac 1 an ? sau ce ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 io nu vin ca divorteaza ficatul de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 Nici eu nu cred ca ajung, nu stiu sigur. Cred ca merg la o plimbare cu grupul titan... Uf.. inca putin, mai am 2-3 zile si am motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 hai dati-va loviti ! Ovi ai cuvantul .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 23, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2007 io nu vin ca divorteaza ficatul de mine --- Mesaj completat în 23 Nov 2007 18:55 -------------ceva idei pt weekend? cica va fi tot frumoasa vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 Elena numita si raven30hell mi-ai promis o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 pana una alta .. ce afcem maine???? bagam o plimbare ceva? eu unul sunt disponibil cam dupa 14. deci??? care se mai baga??? as avea chef de un ploiesti, insa e ok si orice alta destinatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 Ce consum aveti voi de va tot plimbati atat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 imi vine sa-mi rup peretii cand vad discutii de plimbari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 imi vine sa-mi rup peretii cand vad discutii de plimbari Lasa man ca trece si asta...si iti ei tu plasticu' inapoi si le-arati tu lor btw. Cred ca maine am sa dau o tura pana la galati sa-mi vad obarsiile si sa-mi arat fieru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 Drum Bun sa ai si vreme soooper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 23, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2007 Ce consum aveti voi de va tot plimbati atat ? cel putin 2 litri de alcohol pe noapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 unde ati disparut frate toti? in 2-3 ore de plimbare prin bucuresti, daca ma intalnesc cu 1-2 motociclisti .... e mare scofala. chiar asa frig va e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inimitabilu Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 unde ati disparut frate toti? in 2-3 ore de plimbare prin bucuresti, daca ma intalnesc cu 1-2 motociclisti .... e mare scofala. chiar asa frig va e? nici yo n`am vazut pe nimeni si am umblat pe la pta presei... dr sarii..militari..pe la gara... nici macar scooterele cu livrari ! nimic! ori poate...ceata o fi de vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 pe seara m'am oprit cu un amic la arc putin, mi'am luat o cafea si au venit 2 tipi cu enduro care ziceau ca pleaca maine pe la Ruse, pe undeva... dar atat, nici alta urma de moto in bucuresti... a, scuze mai era un enduro in carrefour, dar fara fara motociclist... cred ca au alte poreocupari pe vremea asta. adevarul e ca merge mai bine un vin fiert... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate