noro Postat Ianuarie 3, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2008 si? bagam un karaoke la ursu diseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 suna interesant ...un motiv in plus de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 (editat) "Geppetto" ORL in action: Si pana sa-l obtina pe Pinocchio, Geppetto zise: "Opriti Pamantul, vreau sa cobor!" Later edit: cred ca io raman la vatra diseara, daca nu-mi linistesc "rechinii". Beti voi si pt mine. Tre sa ma dezic de voi, ca ma duceti pe calea pierzaniei Editat Ianuarie 3, 2008 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 Defapt era un ordin. Diseara la Ursu, dupa ora 8, la Karaoke! PUNCT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 ce nu-ti convine bre? visez si eu la un harley, si daca tot nu imi permit unu macar sa sforai ca unu asa-i nebun@ke? da tati..harli harliharlii.... --- Mesaj completat în 03 Jan 2008 14:02 ------------- da tati..harli harliharlii.... DAP VOI FII PREZENT DESEARA IN BIKERS.,.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 io tre sa profit de zapada si sa fac pozeeee nu stiu daca ajung, ca-s falit... @kali: mama, mi-ai facut-o p-asta cu gepetto tare rau uite, ca am facut si treburi casnice(maturat prin casa): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 Da, bre, ai fost harnic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Ianuarie 3, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2008 si sa mai bagam ceva poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 Orl-ule imi sta tare bine cu palaria ta .. nu mi-o dai mie ? vreau si io una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
passion_islife Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 (editat) Bestial. Bravo voua. La mai multe revelioane ca acesta. Data viitoare poate ma luati si pe mine. Promit sa vin cu provizii de caterinca si "incalzeala" . Numai sa mi spuneti inainte cat costa cazarea la hotelu de 5 stele pt. fitosi. :crack:) Vreauu si euuu Editat Ianuarie 3, 2008 de passion_islife Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Ianuarie 4, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2008 (editat) ba am si eu nevoie de vreo 2 calorifere electrice si de o aeroterma pt uz propriu. ma cacao pe mine de frig in casa ca nu mai fac fata sobele...si mai sunt si scumpe gazele...asa curentu il mai pacalesc Editat Ianuarie 4, 2008 de noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 ba am si eu nevoie de vreo 2 calorifere electrice si de o aeroterma pt uz propriu. ma cacao pe mine de frig in casa ca nu mai fac fata sobele...si mai sunt si scumpe gazele...asa curentu il mai pacalesc incerc sa repar caloriferul ala astazi si til dau..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 NeBuN@Ke, ardem ceva? Ii facem lui noro un gratar in sufragerie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 buei, care are un sac de dormit RCo??? e la mine .. are findul rosu. propietarul e rugat sa dea un buzz pt ai restitui sacul. dar, se stie in schimbul unei beri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 NeBuN@Ke, ardem ceva? Ii facem lui noro un gratar in sufragerie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 (editat) lasa ma ca ai bautura, te incalzesti maine ajung si eu pe la tine da stau sa plec cu ratb-u ca a doua zi, cursuri de la 8:( @hellrideru: mane, palaria a ramas la noro, da nu pleaca de la el, adica din posesia mea noro, sa ai grija de palarie ca o am de cand sunt copil, cand cutreieram padurile si muntii @John...lasa ma, mergi undercover Editat Ianuarie 4, 2008 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Ianuarie 4, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2008 incerc sa repar caloriferul ala astazi si til dau..... NeBuN@Ke, ardem ceva? Ii facem lui noro un gratar in sufragerie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 Care semnati condica azi la ursu la o vin fiert? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 pas... --- Mesaj completat în 04 Jan 2008 20:17 -------------poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Ianuarie 4, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2008 (editat) aha...i-am varat-o lu TZITZI. Editat Ianuarie 4, 2008 de noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 bine ca nu i-o iesit pe gura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flor!n Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 and my yahoo id is : i_am_florin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 okay florin ... dar cine care florin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Ianuarie 5, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2008 e aproape gata friptura si mai sunt 100L de bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate