Abaddon Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 pai bobberele au aparut inaintea chopperelor....au cadrul rigid,aripa spate scurtata,pe fata de multe ori lipseste aripa,furca nu este asa lunga(de obicei springer)iar unghiul ei nu este modificat,comenzile nu sunt avansate k la choppere...sunt undeva intermediar....de obicei bobberele erau harley-uri...cine stie mai multe sa ma corecteze sau sa ma completezejava script:emoticon('', 'smid_38') Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 salutare, sunt nou pe aici si as vrea sa-mi spuneti ce este un bobber si cu ce se diferentiaza de un chopper? Asta-i bobber: Bobber... the bobber usually had standard length forks and rake, high bars, shorter rear mudguard, no front mudguard, small seat and all the 'junk' removed... The reduced weight plus straight out pipes (these were called shotguns) were a simple way to increase speed and manoeuvrability and show yourself apart from the crowd. Concret,vezi mai jos.Cel alb este bobber si cel negru chopper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAKASHI Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 Multam fain pt raspunsuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Cj Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 (editat) OK, am vazut multe motoare si mi-au placut. Si m-am gandit sa va arat si Simsonul meu. Facut in Zalau, actualmente in Cluj. Lumea zice ca este facut cu bun gust. Mie imi plce, doar e motorul meu Editat Octombrie 4, 2006 de Vlad Cj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 Chopperit in Timisoara o intrebare:cetateanul si-a facut doar pt el choppere sau are o firma/face si pt altii? Dacă tot nu se înghesuei nimeni sa mai puna poze e super asta!Chiar imi place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Noiembrie 5, 2006 Share Postat Noiembrie 5, 2006 Asta e simosnul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Noiembrie 5, 2006 Share Postat Noiembrie 5, 2006 Asta e simosnul meu Tare Simson-u,numai ca este cam transparent. Vezi ca ai uitat sa atasezi poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Noiembrie 5, 2006 Share Postat Noiembrie 5, 2006 (editat) Transparent fiindca mi-a pikat netu (oricum acuma merge) asta e simsonul Editat Noiembrie 5, 2006 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Noiembrie 5, 2006 Share Postat Noiembrie 5, 2006 Transparent fiindca mi-a pikat netu (oricum acuma merge) asta e acelasi Simson Meserias! Old School or no school!!Fain Sissy bar-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Noiembrie 5, 2006 Share Postat Noiembrie 5, 2006 (editat) Si mz-ul(Easy Rider) facut tot de mine Editat Noiembrie 5, 2006 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Noiembrie 5, 2006 Share Postat Noiembrie 5, 2006 Si mz-ul(Easy Rider) facut tot de mine Ce tare.Am mai vazut replici micutze Captain America,dar erau in general mini-chopper-e.Foarte fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 Asta da, fanatism! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 simson seamana cu un indian din 1940... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 Am citit cu mare incantare tot topicul asta! Dar nu am vazut nici o poza cu motorul lui Nae din Arad! Eu zic ca merita vazute, la cat a mincit omul pe el, chiar daca-i japoneza! Pun eu poze (cu motorul si cu omul) de cand m-am intalnit ultima oara cu el Si ce daca este japoneza...?Care-i legatura...?Daca-i motor este bun de chopperit,poa` sa fie si din Zimbabue. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 Am citit cu mare incantare tot topicul asta! Dar nu am vazut nici o poza cu motorul lui Nae din Arad! Eu zic ca merita vazute, la cat a mincit omul pe el, chiar daca-i japoneza! Pun eu poze (cu motorul si cu omul) de cand m-am intalnit ultima oara cu el Interesant mod de accesorizare, dar nu vad chopperirea. Hai sa ziceam ca ar fi ceva urme la furca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Si mz-ul(Easy Rider) facut tot de mine cum l-ai inmatriculat nene? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 cum l-ai inmatriculat nene? vesnica intrebare nu se poate imnatricula asa ceva in tara asta poti doar sa-i faci RAR inainte si apoi sa mergi asa daca te tin oo-le,dupa 2 ani mergi fara itp bla bla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 (editat) cum l-ai inmatriculat nene? Ala era un numar vopsit de mine.A fost montat doar in poze. Nu s-a circulat niciodata cu numarul ala fiindca ar fi fost o ilegalitate.In realitate numarul ala apartine cine stie carei motociclete.Si nu aveam nevoie de numar deoarece mz-ul ala l-am modificat pe la 15 ani juma. a strabatut numai campurile :ok:L-am pus fiindca merita un numar ca ala chiar si numai in poza.CAPTAIN AMERICA Editat Noiembrie 16, 2006 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Noiembrie 17, 2006 Share Postat Noiembrie 17, 2006 oricum e belea motoru'. cum ai facut cu axul cardanic ca sa poti pune roata lata pe spate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 oricum e belea motoru'. cum ai facut cu axul cardanic ca sa poti pune roata lata pe spate? caru-i motor se adreseaza intrebarea asta?banuiesc ca nu mz-ului caci cu toti stim (e pe lant) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 Cred ca vorbea despre Simson... Chiar, cum ai facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 (editat) Cred ca vorbea despre Simson... Chiar, cum ai facut? pai roata nu-i chiar asa de lata (195) si nu a fost nevoie decat sa fac spatele la cadru lat si sa trag cu 1,5 cm roata spre stanga si am scos cu o flansa de 2,5 cm oala cardanica afara din butuc. daca ar fi fost mai lata roata ar fi fost nevoie de o transmisie cu lant care sa distanteze cardanul de motor.deci nu am facut cine stie ce dar mi-a dat de lucru destul. Editat Noiembrie 18, 2006 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 pai roata nu-i chiar asa de lata (195) si nu a fost nevoie decat sa fac spatele la cadru lat si sa trag cu 1,5 cm roata spre stanga si am scos cu o flansa de 2,5 cm oala cardanica afara din butuc. daca ar fi fost mai lata roata ar fi fost nevoie de o transmisie cu lant care sa distanteze cardanul de motor.deci nu am facut cine stie ce dar mi-a dat de lucru destul. pai roata nu e centrata pe mijloc? e mai in stanga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 pai roata nu e centrata pe mijloc? e mai in stanga? da cu 1,2 cm fiindca nu merita sa fac modificari mai mari:cu transmisie cu lant... pt roata de 195,si s-a mai mirat cineva ca nu-i centrata roata dar nici nu se observa,si nu imi face nici o problema cand rulez, ba chiar e echilibrata motocicleta. merge si fara maini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 E nevoie cred de ceva mai multa claritate. Conversiile cred ca intereseaza pe toata lumea. De pe curea pe lant sau invers e destul de simplu, exista si kituri, dar trecerile de la cardan ar merita detaliate. Meritorii eforturile de chopperire, dca ar exista posibilitati mai lejere de cromare am vedea motociclete si mai frumoase... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate