easybiker Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 Meritorii eforturile de chopperire, dca ar exista posibilitati mai lejere de cromare am vedea motociclete si mai frumoase... Aici ai cam pus punctul pe i. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 da cu 1,2 cm fiindca nu merita sa fac modificari mai mari:cu transmisie cu lant... pt roata de 195,si s-a mai mirat cineva ca nu-i centrata roata dar nici nu se observa,si nu imi face nici o problema cand rulez, ba chiar e echilibrata motocicleta. merge si fara maini enteresant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 da cu 1,2 cm fiindca nu merita sa fac modificari mai mari:cu transmisie cu lant... pt roata de 195,si s-a mai mirat cineva ca nu-i centrata roata dar nici nu se observa,si nu imi face nici o problema cand rulez, ba chiar e echilibrata motocicleta. merge si fara maini si eu am roata pe fata cu ~1cm spre stanga dar nu e nici o diferenta (sesizabila) de mavrabilitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 oricum e belea motoru'. cum ai facut cu axul cardanic ca sa poti pune roata lata pe spate? Fara suparare....asi vrea sa te intreb si eu ce zici tu prin (e belea motoru)?? si la un momentdat dupa explicatile mele tu zici(enteresant)e un raspuns ironic?de curios intreb si eu am roata pe fata cu ~1cm spre stanga dar nu e nici o diferenta (sesizabila) de mavrabilitate ai dreptate .desi multi cand aud se mira.....1cm nu-i mult...bineinteles ca vreo 2 3 cm ar face probleme motoarele sa mearga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Noiembrie 21, 2006 Share Postat Noiembrie 21, 2006 belea=supermisto, enteresant=o idee cam ciudata, dar dupa cum ai zis si tu destul de buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Noiembrie 21, 2006 Share Postat Noiembrie 21, 2006 belea=supermisto, enteresant=o idee cam ciudata, dar dupa cum ai zis si tu destul de buna. MERSI OMULE acum sunt linistit. tu ce motor ai,nu pui si tu o poza??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Noiembrie 21, 2006 Share Postat Noiembrie 21, 2006 asta e negrul meu achizitionat recent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 asta e negrul meu achizitionat recent. frumos niprul.si eu astept un nipru da nu ma ajuta buzunarul.om vedea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 pai de cate lovele dispui? poate gasesc ceva la baietii din vs sau is mai ieftin. stiu un dnepr super ieftin, ced ca a ajuns omul cu el la 10 mil la vanzare. daca te intereseaza da un semn. tipul e din iasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 pai de cate lovele dispui? poate gasesc ceva la baietii din vs sau is mai ieftin. stiu un dnepr super ieftin, ced ca a ajuns omul cu el la 10 mil la vanzare. daca te intereseaza da un semn. tipul e din iasi. multam omule ca vrei sa ma ajuti da momentan nu ma bag.ma-m apucat de simson sa il mai modific si ma costa destul de bine. daca imi iau nipru o sa ramana neterminat simsonul si nu asi vrea asta.vine el si dnepr-ul la vremea lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 spor la cioperit si sper sa iasa o treaba buna PS BEBE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 Ala este ciopartzit in Rusia nu in Romania. Nu o fi el ciopartit in romania da ii beton are cineva poze cu nepra asta?????/ am o singura poza cu ea si vreau neaparat sa o vad si din alte pozitii.... rog foarte mult pe oricine are poze cu nepra asta sa posteze cateva sa o vad si eu(si una daca nu mai multe)va multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 Nu mai puneti poze cu motorete customizate in afara de Romanica. Un nipru din Cluj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 Nu o fi el ciopartit in romania da ii beton are cineva poze cu nepra asta?????/ am o singura poza cu ea si vreau neaparat sa o vad si din alte pozitii.... rog foarte mult pe oricine are poze cu nepra asta sa posteze cateva sa o vad si eu(si una daca nu mai multe)va multumesc anticipat Niku-nepra roz e din Sibiu,a lui Gabi Hoadrea. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 Niku-nepra roz e din Sibiu,a lui Gabi Hoadrea. B. in sibiu i-a fost facuta poza de catre un prieten da nu stiam ca-i de acolo.MERSI si rog din nou...daca are cineva poze cu ea sa posteze(ii frumoasa si aranjata)cred ca s-au bagat bani in ea nu gluma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 Niku-nepra roz e din Sibiu,a lui Gabi Hoadrea. B. Exact,cioparu e facut de Zoli din Oradea daca-mi amintesc bine si imbunatatit de Hoadrea(meserias Nica Gigi). Atunci nu mai bagati decat mobre cioparite ca alea-s romanesti 100% Am citit cu mare incantare tot topicul asta! Dar nu am vazut nici o poza cu motorul lui Nae din Arad! Eu zic ca merita vazute, la cat a mincit omul pe el, chiar daca-i japoneza! Pun eu poze (cu motorul si cu omul) de cand m-am intalnit ultima oara cu el Arata interesant asa impopotonat.Tot ciopar e,chiar daca omu ,l-a accasorizat numai.Fiecare cu stilul lui .Se pare ca riderului respectiv ii place si asta-i cel mai important.Nu toti fac Showbikeuri ca la carte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 No offense, i-a ramas numa' vopsea roz cand si-a vopsit gardu' or WTF? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sethcj Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 noa si japoneza mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DannyEl Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 (editat) E supper Chopperul:D Editat Decembrie 7, 2006 de DannyEl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucky_luke Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 Un bobber tare rigid Am ciordit poza de la roby de pe site A fost Niprul lu Alvin din Resita. Cadrtu rigid. Nu te puteai cara cu el Criminal E supper Chopperul:D Asta chiar ca nu e facut in Romania. L-am vazut la intalnirea de la Valea Ierii Am stat de vorba si cu proprietarul. E un tip din Ungaria. Super fain motoru Ia uite si un Harley facut la Resita. Motorul e deja gata. am sa revin cu poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Decembrie 7, 2006 Autor Share Postat Decembrie 7, 2006 Frumos, probabil sportster. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 la cat mai ajunge un simson standard? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 Niprul lui Cocos din Bucuresti. Pt mine, o comunista modificata de referinta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klaus_gas Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 uite si niprul meu is din iasi...putin modificata nu cine stie ce...dar astept sa imi termin actele sa ma apuc sa o fac mai speciala ....prietenii mi-au spu ca e f frumoasa asa ca m-am hotarat sa o pun si eu aici ...bafta numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 (editat) o mobra care am gasito la mine prin beci............sta acolo k n-o mai face nici dreq....ca-i mobra nu de alta da de se face singura k si de plimbat se va plimba tot singura asta e facuta de mine si de custom..acum 3 4 ani(pe vremea cand impingeam la mobre) asa ramane PE VIATA Editat Ianuarie 5, 2007 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate