Horny_Devil Postat Februarie 9, 2005 Share Postat Februarie 9, 2005 (editat) Intr-o saptamana sau doua am si eu drum in CJ...te sun, Smegoale, ca vreau sa imi arati (daca binevoiesti) si Simsonul...mai schimbam idei la o bere, o treaba Poate se usuca soseaua si facem s'o tura, nu? Editat Februarie 9, 2005 de Horny_Devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Februarie 10, 2005 Share Postat Februarie 10, 2005 Cata, pe cat facem pariu ca e vanduta pana ajungi tu in Cluj? p.s. Smeagole, sfatu' meu sincer e sa nu o vinzi fiindca un motor din ala ca al tau e cel putin 500 de catraliarde de infinite de mii de lei si astia vor sa te tepuiasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Februarie 10, 2005 Autor Share Postat Februarie 10, 2005 vesti noi si bune am facut rost de aparat azi fac poze asa necarenata cum e accept pe orice vrea sa vina sa o vada si orice fel de pariu pe tema asta miza e o bere, mie sete tot timpul si nu mai am baniiiiiiiii va astept sa beau pe spatele vostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Februarie 10, 2005 Share Postat Februarie 10, 2005 Esteeeeeeeeeee!!!!!!!!!1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkz Postat Februarie 10, 2005 Share Postat Februarie 10, 2005 Astept pozele, calibra te combini la o tura CJ ? baga un mesaj privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Februarie 10, 2005 Share Postat Februarie 10, 2005 OK, Smeagole. In infinita noastra bunatate iti acordam sansa pozelor. Aaaa, stai asa: nu e un aparat digital, nu? Si filmul a fost pierdut de pardalnicul 'cela de fotograf! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Februarie 10, 2005 Share Postat Februarie 10, 2005 INVIDIOSILOR!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Februarie 10, 2005 Share Postat Februarie 10, 2005 accept pe orice vrea sa vina sa o vada si orice fel de pariu pe tema asta Salut baieti. Acum 3 ore m-am intors de la Cluj. O chestie am sa va spun: Am baut o bere cu Smeagol. Am reusit sa ma intalnesc cu el zilele trecute si am baut o bere (data viitoare eu platesc). Intentia mea a fost sa vad neaparat Simsonul lui Klaus, si cu aceasta ocazie sa vad si kawa-ul nou achizitionat. Din pacate n-am reusit sa-mi fac timp destul pt. o vizita la el, asa ca ne-am intalnit doar la o bere. Mi-ar fi placut sa-l cunosc si pe gogu. Deci, nu pot nici sa confirm nici sa infirm existenta motocicletei. Dar, ... mie mi sa parut un tip de treaba, total opus acuzatiilor ce i se aduc aici de catre prostacoxu &co, iar din scurta discutie pe care am avut-o cu el, nu cred ca ar minti doar asa de florile marului. @ Gogu, duminica seara ma intorc la Cluj si voi sta inca 10 zile, voi sta la Belvedere (Transilvania), sper sa ne putem intalni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Februarie 10, 2005 Share Postat Februarie 10, 2005 da noi tot vrem poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Februarie 11, 2005 Autor Share Postat Februarie 11, 2005 iaca au ajuns si pozele cu necarentata 636 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Februarie 11, 2005 Autor Share Postat Februarie 11, 2005 arata nasol stiu, dupa o tura la rar pe platforma e vai de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Februarie 11, 2005 Autor Share Postat Februarie 11, 2005 urata tare, asa-i ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Februarie 11, 2005 Autor Share Postat Februarie 11, 2005 ce botic frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Februarie 11, 2005 Autor Share Postat Februarie 11, 2005 iata si nr lu Smeagol, mincaias mama lui de preferential Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Februarie 11, 2005 Autor Share Postat Februarie 11, 2005 instalatia de xenon dupa cum se vede nu e doar "becuri" BELLOF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 11, 2005 Share Postat Februarie 11, 2005 Mai lumineaza si tu pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Februarie 11, 2005 Share Postat Februarie 11, 2005 Haaaaaaaa!! Carcotasilor !!!!!!!!! HUOOOOOOOOO!!!!!!!!!!! Acum nu`s bune pozele!!!!!!!!!Poate asa a vrut el sa iasa de unde stii tu ? 10 la 0 pentru Smeag versus Carcotasi. Na ce mai ziceti acuma ?? Asteptam comentarii din partea celor vizati! Asta asa ca sa dovediti fairplay. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MeMaD Postat Februarie 11, 2005 Share Postat Februarie 11, 2005 a adus omu dovezi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Februarie 11, 2005 Share Postat Februarie 11, 2005 1-0 pt smeagol .. imi retrag cuvintele referitoare la o posibila asemanare cu studentu Smeagol - respect man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Februarie 11, 2005 Share Postat Februarie 11, 2005 OK, Smeagole! Ne-ai convins. Scuze! Apreciem rezisenta ta stoica la niste mistouri nefondate. Cand ne vedem dau "n" beri. p.s. Da' si daca nu-i motoru tau'...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Februarie 11, 2005 Share Postat Februarie 11, 2005 @ Gogu, duminica seara ma intorc la Cluj si voi sta inca 10 zile, voi sta la Belvedere (Transilvania), sper sa ne putem intalni. Deci in weekend-ul 19-20.02 esti in Cluj? M-as bucura sa ne cunoastem la o bere! Dam o tura pe la motoarele lui Smeagol, ale mele si pe urma ne asezam undeva la caldurica si o bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nkz Postat Februarie 11, 2005 Share Postat Februarie 11, 2005 (editat) ce dovezi a adus ma?????? poze cu motocicletele amicilor descompletate in garaj si numere noi scoase pot face si eu.....pozele cu ACTELE conteaza.....TALON LANGA BULETIN SI POZA LA FATA LUI SMEAGOL.....pana atunci, ptr mine ramane acelasi mincinos Editat Februarie 11, 2005 de nkz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Februarie 11, 2005 Share Postat Februarie 11, 2005 ce probleme aveti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horny_Devil Postat Februarie 11, 2005 Share Postat Februarie 11, 2005 Acu' sper ca v-ati satisfacut curiozitatea prezentati scuzele baiatului, ca le merita... Smegoale, sa stii ca atunci cand ajung in Cluj, iti dau un telefon, poate facem o bere p'undeva, la caldurica si poate imi arati si mie Simsoneasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Februarie 11, 2005 Share Postat Februarie 11, 2005 ce dovezi a adus ma?????? poze cu motocicletele amicilor descompletate in garaj si numere noi scoase pot face si eu.....pozele cu ACTELE conteaza.....TALON LANGA BULETIN SI POZA LA FATA LUI SMEAGOL.....pana atunci, ptr mine ramane acelasi mincinos Domne da tare carcotas mai esti sau esti doar invidios? Te bati cu caramida-n piept ca dai o tura la Cluj pai du-te mai omule ca sa te linistesti ca-ti creste tensiunea si nu face bine deloc la sanatate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate