DonFlamingo Postat Septembrie 30, 2021 Share Postat Septembrie 30, 2021 Acum 4 ore, l.u.v a spus: De pildă Kawasaki Versys, au pus în sfârșit cornering ABS, led etc, dar mobra are 118 cp cu transmisie pe lanț! Până și boxerul ala din Cretacic făcut de BMW are vreo 140. De KTM sau Ducati nu mai spun, că au 160! Fix înainte de asta Versys 1000 am avut. E o motoreta foarte reușită nimic de zis, deși așa ar fi putut să o facă wow. Acum realistic vorbind aia 120 de cai sunt arhi suficienti pe strada in regim pilot, pasager plus bagaje. Acum de ce au detunat motorul de la 140 de cai la 120 nu știu. Că mi-ar fi plăcut și o transmisie pe cardan? Dap. Dar una peste alta e ok la banii ei (un 15k varianta cu toate electronicele) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Octombrie 3, 2021 Share Postat Octombrie 3, 2021 Intre timp, noi cativa, am facut si asta , anul asta : Hayabusa Meeting 2021 Toroni Greek. La anu, poate vb mai putin si ne vedem mai des si mai multi , ce ziceti ? 436100188_Hayabusameeting2021Toroni-Greeklow.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Octombrie 3, 2021 Share Postat Octombrie 3, 2021 Frumos! Aveti puțintică răbdare să developez și eu pozele și filmările. Ne-am întors și noi acasă Vineri, după trei săptămâni de hoinăreală prin Turcia... din nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_E Postat Octombrie 3, 2021 Share Postat Octombrie 3, 2021 Mai intreb inca o data inainte sa le arunc, carena far 2 buc, aripa fata 1 buc, husa rezervor si 2 parbrize pentru gen 1, daca e cineva interesat, le dau gratis pentru ca imi ocupa spatiu inutil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 4, 2021 Admin Share Postat Octombrie 4, 2021 De unde ești? Nu ai cont pe grupul motociclism.ro de pe FB? Decât să la arunci, mai bine poți pune un anunț de donație acolo. Dă-mi un mesaj privat și discutăm detaliile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_E Postat Octombrie 4, 2021 Share Postat Octombrie 4, 2021 Postez si pe fb, m-am gandit ca aici fiind forum de hayabusa sunt doritori care le vor folosi cu siguranta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Octombrie 4, 2021 Share Postat Octombrie 4, 2021 Acum 3 ore, Paul_E a spus: Postez si pe fb, m-am gandit ca aici fiind forum de hayabusa sunt doritori care le vor folosi cu siguranta. Salut. Le pot lua eu. Cum procedăm? Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_E Postat Octombrie 4, 2021 Share Postat Octombrie 4, 2021 Salut, din pacate le-am promis acum 1 ora altei persoane. Daca ai vreo piesa anume de care ai nevoie pot vorbi cu el si sa o pastrez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Octombrie 4, 2021 Share Postat Octombrie 4, 2021 Acum 4 ore, Paul_E a spus: Salut, din pacate le-am promis acum 1 ora altei persoane. Daca ai vreo piesa anume de care ai nevoie pot vorbi cu el si sa o pastrez. E ok. Nu am nevoie, însă era păcat de ele sa le arunci. Având ceva loc de depozitare, le-aș fi putut ține până când cineva ar fi avut nevoie de ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Octombrie 13, 2021 Share Postat Octombrie 13, 2021 Când am luat cartea de service și am făcut prima revizie la 1k km, am vorbit despre următoarea revizie și mai toți spuneau "pe la 6k de km....", deși cartea și setarea electronică spun că schimburile de ulei și filtre de fac la 12k km. Voi ce spuneți? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 14, 2021 Admin Share Postat Octombrie 14, 2021 Eu aș spune ce zice cartea Îți dau exemplul meu, nu știu cine mi-a spus că uleiul trebuie schimbat la 6000 la GTR. Și așa am făcut până recent, când am citit în manual că schimbul se face la 10.000 km Bine, nu i-am făcut un rău motorului, dar dacă ai carte, ai parte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 14, 2021 Share Postat Octombrie 14, 2021 La mașini dacă în carte scrie 30.000 km - din rațiuni pur comerciale - la câți km faceți schimbul? Ați văzut cum arată un filtru de aer auto "purtat" 30k în Ro? Că uleiul e greu de evaluat, tot o pișoarcă neagră curge și după 10, dar după 30 e și mai pișoarcă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 14, 2021 Share Postat Octombrie 14, 2021 Acum 6 ore, Tornada a spus: ..... "pe la 6k de km........ eu zic ca nu e rau... daca mergi mai sportiv, chiar as recomanda sa schimbi mai des... sau asa comparativ, dupa un weekend de circuit e recomandat sa schimbi uleiul, desi ai facut doar cateva sute de km 1 oră în urmă, l.u.v a spus: Bine, nu i-am făcut un rău motorului, sigur nu i-ai facut rau, si alea cateva sute de lei cat costa un schimb nu e capat de tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Octombrie 14, 2021 Share Postat Octombrie 14, 2021 1 oră în urmă, ENEOS a spus: La mașini dacă în carte scrie 30.000 km - din rațiuni pur comerciale - la câți km faceți schimbul? Ați văzut cum arată un filtru de aer auto "purtat" 30k în Ro? Că uleiul e greu de evaluat, tot o pișoarcă neagră curge și după 10, dar după 30 e și mai pișoarcă. Daca iti zic cat fac cu masina..... Il schimb anual ca aia e sa fiu sigur ca la 1000 de km cati fac eu cu masina. La motoreta fac revizia cum zice in manual la 10k km si inca o revizie intermediara la 5k unde schimb ulei si filtru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Octombrie 14, 2021 Share Postat Octombrie 14, 2021 (editat) Am început să postez detaliile despre călătoria recentă prin Turcia. Care este interesat, iată topicul: Turcia, 2021 Editat Octombrie 14, 2021 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DucatiMeccanica Postat Octombrie 17, 2021 Share Postat Octombrie 17, 2021 La 29.09.2021 la 22:39, l.u.v a spus: Kawasaki nu doarme Să vedem totuși și confirmarea oficială. In ziua cand am vazut filmuletul am ciulit urechile maxim. Daca se va lansa aceasta motocicleta, va deveni etalonul performantei din prima zi. Singurul concurent ar fi atotputernicul H2R - care e tot din familia Kawasaki, dar este o motocicleta neinmatriculabila,strict pentru circuit. Din pacate nu am vazut din alte parti credibile o confirmare a informatiei, acel 1.4 supraalimentat ar intra in topul listei mele de interese. Peace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 17, 2021 Admin Share Postat Octombrie 17, 2021 Se pare că e fake news, o dorință a unui fan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 8, 2021 Share Postat Noiembrie 8, 2021 (editat) Pentru cine l-a cunoscut pe Tano, se pare ca s-a stins de covid...avand si alte afectiuni. https://pemotoare.ro/viata-mea-pe-hayabusa-100-000-de-km-asternuti-pe-hartie/ https://inprimalinie.org/2021/10/19/drum-lin-in-lumina-dan-alexandru-tano/ Au fost ani frumosi impreuna pe motoare si la petreceri, ani frumosi... Dumnezeu sa il odihneasca! Editat Noiembrie 8, 2021 de The Mentalist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 8, 2021 Admin Share Postat Noiembrie 8, 2021 Nu l-am cunoscut - Dumnezeu să-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Noiembrie 8, 2021 Share Postat Noiembrie 8, 2021 R.I.P! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 8, 2021 Share Postat Noiembrie 8, 2021 dumnezeu sa-l odihneasca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Decembrie 4, 2021 Share Postat Decembrie 4, 2021 https://www.autoweek.com/drives/a38406707/2022-suzuki-hayabusa-review/?fbclid=IwAR1gVWqpYYxPodYW1tHCEtnVRApHKKZAJLIKuL_WSHPlAiObfKNuKkgFfiY Hm, un review măgulitor pentru fani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 4, 2021 Share Postat Decembrie 4, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Decembrie 4, 2021 Share Postat Decembrie 4, 2021 Sunt frumoase ca sport-tourere, dar eu nu voi ierta niciodata faptul ca nu mai sunt cele mai rapide Mai jos un review funny ... https://youtu.be/1tkNLVyBe-A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Decembrie 4, 2021 Share Postat Decembrie 4, 2021 La 20.09.2021 la 11:07, The Mentalist a spus: Saua e un pic mai jos, de aia genunchii sunt o idee mai flexati, dar o data in mers nu prea se mai simte. Ghidonul nu pot sa zic ca mi-am dat seama ca era mai sus, dar oricum, se simtea foarte ok in mana si feeling-ul final e unul relaxat. Ce inaltime ai? N-am mers nici cu Gen2, nici cu Gen3, dar pe Gen1 am pus inaltator de ghidon de 40mm, am coborat scaritele vreo 20mm pentru a creste confortul si tot nu prea e ce trebuie pentru cei 186cm ai mei. Merg cam 1-1.5 ore, dar dupa trebuie sa fac o pauza - mers in regim de touring. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate