NASU Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 eu am xr1000 si nu regret silentioasa si usoara ideala pentru hayabusa in special la viteze mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 Nu cumparati casca din poze! Puneti-o in cap cel putin,daca se poate ar fi indicat un test cu ea pe moto. De la un prieten,o cunostinta probati pe cap si atunci vei sti daca este pentru tine sau nu! Sunt forme diferite de cap si ce se potriveste unuia nu merge la toata lumea. Am probat si purtat o gramada de casti de la ixs,nolan,shark.uvex,shoei,arai Cel mai bine m-am inteles cu arai signet,o casca model mai vechi ,dar foarte foarte buna pentru mine! Am luat RX 7 si nici nu se compara ca si confort cu cea veche! Spor la alegere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 Eu am un Arai Profile Sinister si sunt super incantata de ea. O am deja de 2 sezoane aproape si e ca noua. Numai prizele de aer din fata mi-au zburat Ca minusuri...vizierele foaaaarte scumpe...de la 89 de $ in sus.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 (editat) Bun sfat in ceea ce priveste achizitionarea castilor. Doar ca eu am cumparat aproape toate castile de pe diferite siteuri si toate mi-au fost la fix...Poate am capul din cauciuc,ce sa zic 89 euro viziera...Pai la castile bune astea sunt preturile .Cat crezi ca a costat viziera asta ? Exact... http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/...rk-RSR-RSX-0001 Editat Februarie 15, 2010 de Reaper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 Nu cumparati casca din poze!Puneti-o in cap cel putin,daca se poate ar fi indicat un test cu ea pe moto. De la un prieten,o cunostinta probati pe cap si atunci vei sti daca este pentru tine sau nu! Sunt forme diferite de cap si ce se potriveste unuia nu merge la toata lumea. Am probat si purtat o gramada de casti de la ixs,nolan,shark.uvex,shoei,arai Cel mai bine m-am inteles cu arai signet,o casca model mai vechi ,dar foarte foarte buna pentru mine! Am luat RX 7 si nici nu se compara ca si confort cu cea veche! Spor la alegere! Daca e vorba de casca de la mine Geo, e super tare! Chiar daca este un pic mai stramta sau mi se pare mie e bestiala casca! Vroeam sa o schimb sa iau una mai noua dar nu este nici o graba, casca este parfum! Sunt fan inrait Arai asa ca luati oameni buni Arai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerozen Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 (editat) Eu am Arai si Zenith flip-up iar de Arai sunt foarte multumit(respect). Editat Februarie 15, 2010 de kerozen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 inseamna ca nu ati pus pe cap shoei eu am cumprat un arai chaser si a zburat in prima saptamana nu am tinut-o pe cap decat 3km si gata . foarte zgomotoasa dar daca voi toti aveti arai si sunteti multumiti inseamna ca sunt eu defect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 (editat) Am trait sa o vad si pe asta> Busa machiata in chooper !A inebunit lumea ! Editat Februarie 16, 2010 de Reaper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 Am trait sa o vad si pe asta> Busa machiata in chooper !A inebunit lumea ! ) ehe cine nu are ce face cu banii... ii investeste in pasiuni nebanuite. Nu vezi ce bascula are pe spate ====== Salutari tuturor, am revenit si eu ptr vreo cateva zile, probabil ca in 2 zile dispar inapoi pe mare. Ne cam plimba in ultima vreme... in ciuda crizei navele merg la full cu petrol de la Venezuela catre USA ii doare la Bascheti pe americanos. ====== Bun venit noilor busisti si viitorilor. poate o punem de o adunare mai groasa cand se deschide sezonul. Hotarati voi unde si cum... da' pana atunci... God Speed. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 (editat) Salutare Capitane. Nu stiu cum sunteti voi, dar eu turbez la gandul ca mai avem de asteptat pana sa dam o cheie la motoare. Si eu as vrea ca anul asta sa reusim sa ne intalnim cu totii. Bine ar fi sa incepem sa discutam si sa hotaram o locatie, undeva in centrul tarii, poate Sighisoara sau Sibiu, pentru a putea ajunge cu totii fara eforturi financiare prea mari. Sunt doua orase minunate si cu imprejurari fantastice. Intalnirea ar trebui sa o facem, nu in luna Mai, pt ca o sa cam fugim cu toti unde vedem cu ochii cu motoarele pt. a ne dezmorti, ci undeva la inceputul lui Iunie. Locatia ar trebui sa ofere si confort pt pretentiosi, dar si loc de campare cort pt cei stramtorati. Asteptam propuneri...... Editat Februarie 16, 2010 de rocristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 Salutare Capitane. Nu stiu cum sunteti voi, dar eu turbez la gandul ca mai avem de asteptat pana sa dam o cheie la motoare. Si eu as vrea ca anul asta sa reusim sa ne intalnim cu totii. Bine ar fi sa incepem sa discutam si sa hotaram o locatie, undeva in centrul tarii, poate Sighisoara sau Sibiu, pentru a putea ajunge cu totii fara eforturi financiare prea mari. Sunt doua orase minunate si cu imprejurari fantastice. Intalnirea ar trebui sa o facem, nu in luna Mai, pt ca o sa cam fugim cu toti unde vedem cu ochii cu motoarele pt. a ne dezmorti, ci undeva la inceputul lui Iunie. Locatia ar trebui sa ofere si confort pt pretentiosi, dar si loc de campare cort pt cei stramtorati. Asteptam propuneri...... Ca bine zici! La munte e mai in centru, sunt sanse mari sa vina mai multa lume! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_kake Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 Mergem unde vreti voi, dar trebuie sa o ia unu din noi inainte, pe jos sa faca o harta cu gropile, ca e jale !!! nici nu stii pe care dreacu sa o ocolesti..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 Nu e nici o problema Cristi, pin' la vara o sa mai scada numarul lor, se maresc din ce in ce mai mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 Atunci sa fie SIBIU. este un oras superb si daca ne uitam pe harta este chiar in centru. sa deschidem lista. 1. NASU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_kake Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 2. CRISTI + 1 buc. nevasta :) SIBIU sa fie !! Mesaj completat Schindler's list.....so: 1. NASU 2. CRISTI 3. ? 4. ? 5. ? Hai fratilor ca inscrierea e gratuita !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 3..Octav.. adica sa mergem cu nevestele.....noastre???? ppfffff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_kake Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 3..Octav..adica sa mergem cu nevestele.....noastre???? ppfffff Frate, daca nu pot sa scap de remorca, decat sa pierd zaiafetu' mai bine vin cu ea !! Mesaj completat 1.NASU 2.CRISTI 3.OCTAV Hai !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 daaa.....si daca bei...conduce ea!!!! asta e un mare avantaj al casniciei. atunci ..venim si noi cu ale noastre..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 Ramane de 1 Mai sau cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 (editat) 1Mai e la Maareeee!!! muntele..pe o alta data... Editat Februarie 17, 2010 de octavius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 (editat) Completez si eu lista..... 1.NASU 2.CRISTI 3.OCTAV 4.Robert 5.Caty . . . Rugamintea ar fi sa nu fie pe 1 mai, pt ca deja unii dintre noi avem planuri...Litoralul nostru, Bulgaria, Turcia, Grecia...etc. Cred ca cel mai indicat ar fi ultimul weekend din mai sau primul din iunie. E deja mai cald si putem campa chiar si la cort. Editat Februarie 17, 2010 de rocristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BOA Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 Ma bag si eu! 1.NASU 2.CRISTI 3.OCTAV 4. Andrei Ramane 30 aprilie, 1-2 Mai la mare (vineri-sambata-duminica) si ma bag si-acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_kake Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 Pai soimii mei, ce facem? votam mai intai ? sau ramane stabilit: jumate la mare si jumate la munte?..si pe urma invers !? Ideea e sa fim toti ( sau cat mai multi), sa ne cunoastem nu numai din acest topic, si locul sa fie cat mai accesibil pt cat mai multi GIXXOMIETREISUTARI din toata tara ! Hai sa lasam la o parte macar de data asta locurile noastre favorite din insorita ROMANIE, si sa fim la un ison !!!!!!!!!!!!!! Suntem MOTOCICLISTI pe de o parte, si SOIMI pe partea cealalata! Nu vreau sa aud plangeri si mofturi din partea voastra, ca vand BUSA si imi cumpar scooter !! SIBIU - Locatie frumoasa, centrala, pitoreasca, curata, demna de oameni ..demni !!! LITORAL - ( caracterizare valabila doar de 1 Mai ) Locatie frumoasa, extrema d.p.d.v.d. geografic, mizerabila, cocalareasca, bashinoasa ( trendy)!! (parerea mea ) ...Asadar...votam..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BOA Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 (editat) eu sunt pentru! mare de-ntai mai si Sibiul dupa... @rocristea... cine si-a facut deja planuri de-ntai mai, e treaba lui... Editat Februarie 17, 2010 de BOA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 (editat) 1.NASU 2.CRISTI 3.OCTAV 4.Robert 5.Caty 6.Andrei 7.Gilda + XX-istul meu (daca nu-si ia Busa pana atunci, ii scriu cu marker-ul pe motoreta: Busa !!! ) . . Editat Februarie 17, 2010 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate