Morrisson Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 So...care si catzi ne vedem la bikeri ? 1. Morrisson 2. CucuBau 3 . .............. Cucule daca iau azi gumele as veni si eu. Hai ca bag un tel la Geo si ne auzim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 NASU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 TNG bifat si el telefonic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 Si eu,desi s-ar putea sa fiu un intarziat...o ora,doua Mesaj completat L.E. Duminica facem ceva?..de fapt vb acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 si de fapt ai fost primul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 Sal, Nasule poate apar si pozele! Care il cunoaste pe fotograf! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 Am eu una dar este cam ''intarziata'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Martie 21, 2010 Autor Share Postat Martie 21, 2010 Pentru cine o cunostea din intamplare sau nu va aduc la cunostinta ca a plecat dintre noi Mada-aka Harley X,cunostinta comuna a mea si a Panterei.A fost victima unui accident stupid de moto impreuna se pare cu pasagerul sau pe o motocicleta imprumutata.Odihneste-te in pace MADA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 Pentru cine o cunostea din intamplare sau nu va aduc la cunostinta ca a plecat dintre noi Mada-aka Harley X,cunostinta comuna a mea si a Panterei.A fost victima unui accident stupid de moto impreuna se pare cu pasagerul sau pe o motocicleta imprumutata.Odihneste-te in pace MADA! RIP !.... Si pentru Qaz.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Dumnezeu sa-i odihneasca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Dumnezeu sa-i odihneasca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 ce brigada, ce brigada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geosch Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 ce brigada, ce brigada. Si pozele de sambata de la BIKERS CLUB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Frumos...frumos..la mai multe !!!! Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 sa vina odata caldura sa facem ture mai lungi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Abia astept ! Sa vina turelee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerozen Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Foarte frumos,acum ca a venit si caldura,este pacat sa nu o scoti la plimbare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 Nu va suparati... daca aveti poze si cu "bestiuta" mea (Inka) le astept Multumeeesc!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 Copii, vineri si sambata e frumos afara. Organizam ceva ? Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 Luna ce vine ii fac si eu RCA si Casco sa ies cu ea. O mai tin putin la adapost ca sa pot sa sa ma duc cu ele mai mult in toamna . Oricum ne vedem de 1Mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 eu nu cred ca ma bag in acest W.E. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Cine se baga pana la Brasov?sau oriunde .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Cine se baga pana la Brasov?sau oriunde .. iti dam un semn daca iese ceva<am vrea sa facem o cheia sambata da nu prea stim cum o sa fie vremea> ne auzim maine seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerozen Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Yo trebuie sa mai astept nu am asigurare si nici anvelopa spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate