todea Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 Poza aia este contrareclama la busa.Este fake oricum.Uita-te ca se da cu concurenta. nu inteleg ce e fake am mai multe poze daca vrei sa vezi ca nu e fake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu_copilu Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 nu inteleg ce e fake am mai multe poze daca vrei sa vezi ca nu e fake cum frate dacia imbracata in bmw nu e fake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 (editat) pai lumineaza-ne... e busa cu codita de gixx, sau gixx cu mecla de busa?.. ..... unde e frate incalzirea aia globala....ca parca ne indreptam spre era glaciara ... Editat Mai 18, 2010 de octavius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_kake Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 De fapt e Bandit cu coada de Gixx si muyan de Busa !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 e busa cu codita de gixx.mie mi se pare super si nu e chiar dacie cu kit de bmw,a schimbat omu doar codita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 (editat) Octav... a trecut incalzirea globala... acu se trece la o noua era glaciara s-a cam terminat cu ea...cam de cand a inceput sa erupa Vulcanul ala din Islanda. Vad ca v-ati cam dat la Barfa pe aici ) Mai am cateceva de ajustat la busa mea si plec la drum cu ea prin tara... sa speram ca va mai sta si ploaia asta. God speed. Editat Mai 18, 2010 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerozen Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 Ne-ai promis niste imagini cu busa neagra,asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 O sa pun cateceva dar mai dati-mi vreo 2 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 O sa pun cateceva dar mai dati-mi vreo 2 zile mult domnu mult dincolo dureaza mai putin s'auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Mai 22, 2010 Autor Share Postat Mai 22, 2010 Este vorba de busa care se dezmembreaza la decolare-antireclama facuta de iubitorii de zx12 sau zzr1400.Busa cu codita de gsxr avem si noi in Cta-cea care apare in videoclipul romanesc. Mesaj completat Foto! Mesaj completat . Mesaj completat http://www.bikepics.com/pictures/1980716/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 Nu se pateaza cadrul din cauza spumei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Mai 22, 2010 Autor Share Postat Mai 22, 2010 http://www.bikepics.com/pictures/1980727/ Mesaj completat http://www.bikepics.com/pictures/1980727/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 Nu se pateaza cadrul din cauza spumei ? Ba da se pateaza stie cineva din voi cu ce se poate curata?...e pretentios aluminiul tare...uff... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 Ba da se pateaza stie cineva din voi cu ce se poate curata?...e pretentios aluminiul tare...uff... http://www.mafra.ro/spuma-activa-jedy-self...lelor-p-51.html "Produs ecologic cu larga folosinta (auto, moto, rulote, barci), inert pe partile din aluminiu" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 cu putin noroc, cred ca am sa ma numar si eu printre posesorii de busa god speed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 Ba da se pateaza stie cineva din voi cu ce se poate curata?...e pretentios aluminiul tare...uff... la zx7`le care l-am avut in tinerete a mers cu pasta ... eu neavand aparat m-a luat dracu pana am scos petele de pe cadru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 Facem si noi o lista pentru Cluj? 1. scama 2. .......... 3. ............. si tot asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 scama... roaga-te si tu sa dau motoru!!! apoi vin si eu cu ceva serios pe interval. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 scama... roaga-te si tu sa dau motoru!!! apoi vin si eu cu ceva serios pe interval. bafta mertzane la vanzare....poate imi faci mie o surpriza apoi Panatunci care mai vine la cluj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 sambata dau motoru... si intr-o luna maxim imi iau si eu bestia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 ce se-ntampla la cluj????...si cand??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 ce se-ntampla la cluj????...si cand??? E intrunire 28-29-30 mai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 am inteles... din pacate ( sau din fericire) in aceeasi perioada e si concursul xCountry la ciolpani.... eu merg sa ma si noroiesc putin..dar dupa etapa de endurocros sunt concerte, beri, mici ..etc asa ca cine vrea sa vada cum cad.... ...si sa bem muulte beri dupa...sa dea un semnal.. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 diseara sunt la arc. mai vine cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerozen Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 Pentru spectatori se plateste ceva?Daca nu se plateste,vin si eu cu familia la concurs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate