tud0r Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 ...pt ca le-ar veni nevestelor idei in plus cu ce si-ar putea lua de acasa in excursii si dupa ce plecam am putea scrie pe usa apartamentului : " de inchiriat , gol , nemobilat " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 ...pt ca le-ar veni nevestelor idei in plus cu ce si-ar putea lua de acasa in excursii si dupa ce plecam am putea scrie pe usa apartamentului : " de inchiriat , gol , nemobilat " APROBAT 100% !!!! Acum intelegeti de ce am 3 coburi *48 si 2x42 Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerozen Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 (editat) Asa arata bordul.Am si carena dreapta,stanga si codita.Daca este cineva interesat dati PM. Bafta si asfalt uscat. PS.Cucule nu te-am uitat esti nr.1. + un rand de Editat Iulie 3, 2010 de kerozen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 cred ca am comis-o a inceput sa ploua si eram pe centura aveam 120 si in boscheti radarul stiti cat este limta? si ce o sa patesc ? adica permis , puncte , amenda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerozen Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 Daca era radarul mobil treb sa te opreasca,daca nu te-a oprit e OK.Daca totusi vine ceva iti vine max 2 puncte amenda deoarece erai inafara localitatii Limita 100+10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 Eu si motocicleta mea suntem iremediabil indragostiti de Hayabusa si chiar daca el e un "taran" plin de noroi ce se bucura de fiecare deal iar eu nu am corpul unei dive; nu incetam sa ne bucuram si sa apreciem fiecare bijuterie pe doua roti pe care o intalnim in lungile noastre calatorii. Aveti grija de voi si de ele caci sunt extrem de frumoase, fidele si pretioase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 multumim de urari frumos lucrate pozele ,felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 SA NE TRAIESTI ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 Asa arata bordul.Am si carena dreapta,stanga si codita.Daca este cineva interesat dati PM.Bafta si asfalt uscat. PS.Cucule nu te-am uitat esti nr.1. + un rand de Salutare all, stai linistit man si asa le tineam degeaba in casa! Le ai pus sper......! Mesaj completat Eu si motocicleta mea suntem iremediabil indragostiti de Hayabusa si chiar daca el e un "taran" plin de noroi ce se bucura de fiecare deal iar eu nu am corpul unei dive; nu incetam sa ne bucuram si sa apreciem fiecare bijuterie pe doua roti pe care o intalnim in lungile noastre calatorii. Aveti grija de voi si de ele caci sunt extrem de frumoase, fidele si pretioase. Mersi de urari, nu e rau nici cu taranu pe camp (nu m-am mai urcat pe un cal de vreo 9 ani de zile dar cat de curand cred o voi face, planific de ceva timp asta) asa ca stai linistita iar pozele sunt foarte misto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 merci Kerozen!! dar mobra mea e din 99 si-mi trebuie kilometrajul pana la 340... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 Dragii mei, Am lipsit o vreme de prin zona avand un singur motiv prezentat mai jos in poza. Are 5 zile astazi si chiama Vlad - Andrei ...cand iam zis daca ne plimbam cu moto brrrrmmm..brrmmmm a avut la un momendat un zambet smecher, nu ca nu ar fi el smecher cu mine si mamica lui. Cam atat pe moment pentru micutul viitor motociclist e tare dulce ... si ..si mai vedem.. Reapere- imi pare rau ca renunti la mobra - am vazut-o live si mia placut. Calm si daca se rezolva problemele e mai bine ca busa sa ramana la stapanul ei. A mea e sub husa si asteapta cuminte de vreo 2 sau 3 saptamani parca. Felicitari noilor posesori de vacute si sa ne vedem cu bine la vre-un drum. Numai bine se vede bine ca nu ti-ai pierdut vremea degeaba... bine a venit printre noi si sa-l vedem mare si sanatos... he he... unde zboara anii.... o sa vezi tu de acum incolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 salutare ! cam de 2 saptamani sunt si eu incantatul posesor al unui GSXR 1300 Hayabusa din 2001 . am reusit sa termin de citit topicul asta al vostru si mi-am facut o mica idee despre ce se poate modifica sau imbunatati la aceasta mobra , ramane numai sa ma reglez un pic cu banii si sa ma apuc de cateva reparatii la ea . nu se vede bine in pozele facute cu telefonul insa are julituri pe toate partile ,rezervorul indoit si , desi imi place mult culoarea asta a ei va trebui sa o schimb total . alaturi de schimb de ulei , toate lichidele ,cauciucurile care sunt pingele etc . v-am vazut de mai multe ori pe la Arc pe unii dintre voi , data viitoare poate va descos putin vizavi de cateva lucruri cu care inca nu sunt familiarizat . bafta cu carul ! Bob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BOA Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 @LOTRU Sa o stapanesti sanatos, mane! sper s-o faci negru mat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 bine ai venit printre noi ma bucur ca ne creste populatia sigur o sa ai parte de bucurii si o sa fi invidiat miercuri o sa fiu si eu la arc te astept si daca ai ceva nelamuriri baietii vor fi bucurosi sa te ajute cum pot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 multumesc de primire . negru mat m-am gandit sa o fac sau trasa in folie imitatie carbon . am vb cu GINO de aici de pe topic , mi-a aratat ceva poze cu a lui si m-a atentionat in legatura cu cateva neajunsuri la colantare . poate stiti si voi R6 le colantat carbon ce vine la arc , mie imi place cum a iesit si vreau sa incerc asta si cu mobra mea . Mesaj completat voiam sa va intreb ,cunoasteti careva un atelier unde pot curata si vopsi (eventual electrostatic ) cateva piese de la un wing rack ptr bagaje ? este vorba despre placile (2 side si una top) de care se prind cutiile de bagaje care sunt din ceva aluminiu profilat . am cumparat un set si aratau rau ,am incercat sa le curat cu perie pusa pe bormasina dar nu au iesit cum trebuie si ma gandeam ca se pot baga intr o baie si curata calumea apoi vopsit . suportii sunt de pe alt motor ,un gsxf parca dar cu siguranta se pot adapta . acesta este modelul : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 salutare !cam de 2 saptamani sunt si eu incantatul posesor al unui GSXR 1300 Hayabusa din 2001 . felicitari...si sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara evenimente neplacute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerozen Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 merci Kerozen!!dar mobra mea e din 99 si-mi trebuie kilometrajul pana la 340... Bordul este foarte bun,adica il pui direct pe motocicleta.Daca tu mergi cu 345/h atunci nu este bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 Se referea la calibrare Mesaj completat Bun venit celor noi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 salutare !cam de 2 saptamani sunt si eu incantatul posesor al unui GSXR 1300 Hayabusa din 2001 . am reusit sa termin de citit topicul asta al vostru si mi-am facut o mica idee despre ce se poate modifica sau imbunatati la aceasta mobra , ramane numai sa ma reglez un pic cu banii si sa ma apuc de cateva reparatii la ea . nu se vede bine in pozele facute cu telefonul insa are julituri pe toate partile ,rezervorul indoit si , desi imi place mult culoarea asta a ei va trebui sa o schimb total . alaturi de schimb de ulei , toate lichidele ,cauciucurile care sunt pingele etc . v-am vazut de mai multe ori pe la Arc pe unii dintre voi , data viitoare poate va descos putin vizavi de cateva lucruri cu care inca nu sunt familiarizat . bafta cu carul ! Bob Felicitari pentru achizitie man si bine ai venit printr e noi! Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 Sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi km !!! Numai bine ps - poate ajung si eu miercuri la Arc...nu promit ..dar incerc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 poate ne spui si noua cat ai dat pe ea ce optiunu mai are si eu o sa fiu miercuri la arc sa va arat manetele de frana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 Felicitari pentru achizitie si s-o calaresti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 (editat) daca talharesc pe cineva de un rezervor de benzina ( ca sunt sarac rau ) ....si nu ploua sa-mi lase croiala de la combinezon pe izmene..vin si eu stii...cherosen.initial am vrut sa fiu rautacios si sa-ti spun ca nick-ul tau e un combustibil greu care nu prea arde in conditii de presiune si temperatura normala.... apoi m-am razgandit..doar gandindu-ma la senzatia pe care o ai in izmenele despre care vorbeam mai devreme dupa ce treci de 280....si te uiti cu coada ochiului la kilometraj (milleaj in cazul meu) si vezi ca s-a dus peste 300 km/h... 340/peste......e un vis din alt film... .... ....... bafta haiducule ...si satisfactii de la noua mobra... nu cred ca poti sa adaptezi alt rack la busa... Editat Iulie 5, 2010 de octavius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Iulie 6, 2010 Share Postat Iulie 6, 2010 deci facem o gasca miercuri la arc? eu o sa fiu de la 17.30 pana tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu_copilu Postat Iulie 6, 2010 Share Postat Iulie 6, 2010 deci facem o gasca miercuri la arc?eu o sa fiu de la 17.30 pana tarziu vezi ca iar au anuntat astia ploaie maine<de daca e miercuri ploua > Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate