Sari la conținut

Detinatori de Suzuki Hayabusa

emylyo

Postări Recomandate

...pt ca le-ar veni nevestelor idei in plus cu ce si-ar putea lua de acasa in excursii si dupa ce plecam am putea scrie pe usa apartamentului : " de inchiriat , gol , nemobilat " ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

...pt ca le-ar veni nevestelor idei in plus cu ce si-ar putea lua de acasa in excursii si dupa ce plecam am putea scrie pe usa apartamentului : " de inchiriat , gol , nemobilat " ;)

APROBAT 100% !!!! Acum intelegeti de ce am 3 coburi *48 si 2x42 ;)

Numai bine

Link spre comentariu

cred ca am comis-o

a inceput sa ploua si eram pe centura

aveam 120 si in boscheti radarul

stiti cat este limta? si ce o sa patesc ? adica permis , puncte , amenda?

Link spre comentariu

Eu si motocicleta mea suntem iremediabil indragostiti de Hayabusa si chiar daca el e un "taran" plin de noroi ce se bucura de fiecare deal iar eu nu am corpul unei dive; nu incetam sa ne bucuram si sa apreciem fiecare bijuterie pe doua roti pe care o intalnim in lungile noastre calatorii.

Aveti grija de voi si de ele caci sunt extrem de frumoase, fidele si pretioase.

post-13245-1278178074_thumb.jpg

post-13245-1278178087_thumb.jpg

post-13245-1278178113_thumb.jpg

post-13245-1278178123_thumb.jpg

Link spre comentariu

Asa arata bordul.Am si carena dreapta,stanga si codita.Daca este cineva interesat dati PM.

Bafta si asfalt uscat.

PS.Cucule nu te-am uitat esti nr.1. + un rand de ;) :blbl:

Salutare all, stai linistit man si asa le tineam degeaba in casa!

Le ai pus sper......!

;)

Mesaj completat

Eu si motocicleta mea suntem iremediabil indragostiti de Hayabusa si chiar daca el e un "taran" plin de noroi ce se bucura de fiecare deal iar eu nu am corpul unei dive; nu incetam sa ne bucuram si sa apreciem fiecare bijuterie pe doua roti pe care o intalnim in lungile noastre calatorii.

Aveti grija de voi si de ele caci sunt extrem de frumoase, fidele si pretioase.

Mersi de urari, nu e rau nici cu taranu pe camp (nu m-am mai urcat pe un cal de vreo 9 ani de zile dar cat de curand cred o voi face, planific de ceva timp asta) asa ca stai linistita iar pozele sunt foarte misto!

:P

Link spre comentariu

Dragii mei,

Am lipsit o vreme de prin zona avand un singur motiv prezentat mai jos in poza. Are 5 zile astazi si chiama Vlad - Andrei ...cand iam zis daca ne plimbam cu moto brrrrmmm..brrmmmm a avut la un momendat un zambet smecher, nu ca nu ar fi el smecher cu mine si mamica lui. Cam atat pe moment pentru micutul viitor motociclist e tare dulce ... si ..si mai vedem..:P

Reapere- imi pare rau ca renunti la mobra - am vazut-o live si mia placut. Calm si daca se rezolva problemele e mai bine ca busa sa ramana la stapanul ei. A mea e sub husa si asteapta cuminte de vreo 2 sau 3 saptamani parca.

Felicitari noilor posesori de vacute si sa ne vedem cu bine la vre-un drum.

Numai bine

;) se vede bine ca nu ti-ai pierdut vremea degeaba... ;) bine a venit printre noi si sa-l vedem mare si sanatos... he he... unde zboara anii.... o sa vezi tu de acum incolo.

Link spre comentariu

salutare !

cam de 2 saptamani sunt si eu incantatul posesor al unui GSXR 1300 Hayabusa din 2001 .

am reusit sa termin de citit topicul asta al vostru si mi-am facut o mica idee despre ce se poate modifica sau imbunatati la aceasta mobra , ramane numai sa ma reglez un pic cu banii si sa ma apuc de cateva reparatii la ea .

nu se vede bine in pozele facute cu telefonul insa are julituri pe toate partile ,rezervorul indoit si , desi imi place mult culoarea asta a ei va trebui sa o schimb total .

alaturi de schimb de ulei , toate lichidele ,cauciucurile care sunt pingele etc .

v-am vazut de mai multe ori pe la Arc pe unii dintre voi , data viitoare poate va descos putin vizavi de cateva lucruri cu care inca nu sunt familiarizat .

bafta cu carul !

Bob

post-7084-1278264073_thumb.jpg

Link spre comentariu

bine ai venit printre noi

ma bucur ca ne creste populatia

sigur o sa ai parte de bucurii si o sa fi invidiat

miercuri o sa fiu si eu la arc

te astept si daca ai ceva nelamuriri baietii vor fi bucurosi sa te ajute cum pot

Link spre comentariu

multumesc de primire .

negru mat m-am gandit sa o fac sau trasa in folie imitatie carbon .

am vb cu GINO de aici de pe topic , mi-a aratat ceva poze cu a lui si m-a atentionat in legatura cu cateva neajunsuri la colantare .

poate stiti si voi R6 le colantat carbon ce vine la arc , mie imi place cum a iesit si vreau sa incerc asta si cu mobra mea .

Mesaj completat

voiam sa va intreb ,cunoasteti careva un atelier unde pot curata si vopsi (eventual electrostatic ) cateva piese de la un wing rack ptr bagaje ?

este vorba despre placile (2 side si una top) de care se prind cutiile de bagaje care sunt din ceva aluminiu profilat .

am cumparat un set si aratau rau ,am incercat sa le curat cu perie pusa pe bormasina dar nu au iesit cum trebuie si ma gandeam ca se pot baga intr o baie si curata calumea apoi vopsit .

suportii sunt de pe alt motor ,un gsxf parca dar cu siguranta se pot adapta .

acesta este modelul :

post-7084-1278274713_thumb.jpg

Link spre comentariu

salutare !

cam de 2 saptamani sunt si eu incantatul posesor al unui GSXR 1300 Hayabusa din 2001 .

am reusit sa termin de citit topicul asta al vostru si mi-am facut o mica idee despre ce se poate modifica sau imbunatati la aceasta mobra , ramane numai sa ma reglez un pic cu banii si sa ma apuc de cateva reparatii la ea .

nu se vede bine in pozele facute cu telefonul insa are julituri pe toate partile ,rezervorul indoit si , desi imi place mult culoarea asta a ei va trebui sa o schimb total .

alaturi de schimb de ulei , toate lichidele ,cauciucurile care sunt pingele etc .

v-am vazut de mai multe ori pe la Arc pe unii dintre voi , data viitoare poate va descos putin vizavi de cateva lucruri cu care inca nu sunt familiarizat .

bafta cu carul !

Bob

post-7084-1278264073_thumb.jpg

Felicitari pentru achizitie man si bine ai venit printr e noi!

Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente!

:laugh:

Link spre comentariu

Sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi km !!!

Numai bine

ps - poate ajung si eu miercuri la Arc...nu promit ..dar incerc

Link spre comentariu

daca talharesc pe cineva de un rezervor de benzina ( ca sunt sarac rau ;) )

....si nu ploua sa-mi lase croiala de la combinezon pe izmene..vin si eu :D

stii...cherosen.initial am vrut sa fiu rautacios si sa-ti spun ca nick-ul tau e un combustibil greu care nu prea arde in conditii de presiune si temperatura normala....

apoi m-am razgandit..doar gandindu-ma la senzatia pe care o ai in izmenele despre care vorbeam mai devreme dupa ce treci de 280....si te uiti cu coada ochiului la kilometraj (milleaj in cazul meu) si vezi ca s-a dus peste 300 km/h...

340/peste......e un vis din alt film...

....

.......

:laugh:

bafta haiducule :D ...si satisfactii de la noua mobra...

nu cred ca poti sa adaptezi alt rack la busa...

Editat de octavius
Link spre comentariu