waibe Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 sa ii scoti bateria sa nu o lasi afara cu ea pusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 sa ii scoti bateria sa nu o lasi afara cu ea pusa Serios ? Nu stiam ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
waibe Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 nu ma mai joc ma iei la @!@# eu incerc sa fiu de ajutor )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 ai grija ! ca pantera zgarie rau!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 Nasule, degeaba ai bre Busa daca pe curbe tot ca un pensionar obosit te dai )))) Nici nu ai nevoie tu de xenoane....la vitezele tale iti lumineaza licuricii calea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 nu ma mai joc ma iei la @!@# eu incerc sa fiu de ajutor )) Ei, hai, nu fi asa sensibil ! Glumesc si eu ! Mesaj completat ai grija ! ca pantera zgarie rau!!! Eu ? Nuuu! Vorbeste lumea ! Miau ! Mesaj completat Nasule, degeaba ai bre Busa daca pe curbe tot ca un pensionar obosit te dai Nici nu ai nevoie tu de xenoane....la vitezele tale iti lumineaza licuricii calea Faci ce faci, ca tot aici ajungi ! Stiu ca divinizezi Busele si posesorii lor, dar, esti prea pe fata ma Carturare ! Mai pe sleau asa, sa nu se prinda lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 da, divinizez la greu posesorii de Busa care doar in linie dreapta pe autostrada dau 200 ))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 da, divinizez la greu posesorii de Busa care doar in linie dreapta pe autostrada dau 200 ))))))))))) Bre, noi suntem in spatele tau in a doua tura deja , de-aia ti se pare tie ca suntem tot in urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 vise, taica.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 vise, taica.... Zise Carturaru' cu un oki pe ebay, cautand mai aprig un kit de NOS, un turbo, ceva, poate, poate ajunge si el o Busa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 pfff, nu am nevoie de asa ceva sa dau fum la Buse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 pfff, nu am nevoie de asa ceva sa dau fum la Buse Am uitat ca tu ai propulsie pe baza de ...gaze naturale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 asta e grava!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 (editat) ce e ma, ai si tu voie un minut la net ? Hai ca mai ai un pic si te pensionezi si o sa stai la chat pe motoretizm all day long In plus, Pantera stie ce vorbeste, tu habar nu ai Nici nu vrei sa stii, dealtfel. Editat Decembrie 15, 2010 de Carturaru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
waibe Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 eu am mers cu 315 scria pe ceas am depasit 2-3 r1 2007-2008 si 2 1000rr 04 si alea erau in limitare pe autostrada deci eu nu sunt in clubul 200 km / h in clubul 200 mile pe ora mai degraba ))) miau miau da zgarii pantero Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 eu am mers cu 315 scria pe ceas am depasit 2-3 r1 2007-2008 si 2 1000rr 04 si alea erau in limitare pe autostrada deci eu nu sunt in clubul 200 km / h in clubul 200 mile pe ora mai degraba ))) miau miau da zgarii pantero eu sunt in clubul chopperistilor si crede-ma ca visul oricarui chopperist e o busa ! iar cine prefera drumetiile , garantat v-a spune ca placerea e la 150 km/h si nu la 300 ..... ps. si uite asa am mai incheiat un sezon fara accident si evenimente nedorite ! am in schimb o alta dilema si sper sa gasesc ajutor din partea voastra : motocicleta mea are aproape 75000 km. eu am luat-o la 47000 km si in afara de schimb de ulei si bujii nu am avut nici o problema in 3 ani . as dori sa-i fac o verificare la distributie, intinzatoare, eventual test compresie si alte cele necesare si as dori o recomandare caci vreau sa schimb distributia, pastilele de la culbutori . va astept cu sugestii caci daca nu o sa o duc la reprezentanta suzuki de la galati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 asta am facut eu la a mea lant, patine, intinzator, semeringuri supape si pastile toate piesele in jur de 1500 ron treaba asta trebuie facuta la 60000 de km parca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
waibe Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 ai multi km 75.000 ai mers ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 In plus, Pantera stie ce vorbeste, tu habar nu ai Nici nu vrei sa stii, dealtfel. Oai, Nasuleee...chiar ca nu vrei sa stii ! Orice, numa' asta nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 in tine am incredere asa ca mai bine ma feresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_kake Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 Gata cu Busa-sezonul pe 2010. Bagata in casa la caldurica cu plinul inca...nefacut. Dar sezonul continuaaaaa, IJ-ul nu dezamageste, nici pe zapada nici pe timp frumos ! Haine groase sa fie ca rusoaica nu are treaba cu frigu' V-am pupat si ne vedem la Arc in Martie-Aprilie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Decembrie 18, 2010 Share Postat Decembrie 18, 2010 Uite ca eo is unu din cei care a vrut sa o vanda si nu a avut noroc...la un moment dat am si luat 1500 de ron avans sa o pastrez da nu a mai venit dupa ea...ast ase intampla acu vre-o 2 luni juma, iar zilele trecute m-am intalnit cu tipu ce trebuia sa vina dupa el si a zis ca nu mai are bani ...asa a ramas vacuta tot in ograda mea, se pare ca o s avada anglia acuma impreuna cu mine. Pana una alta sta la caldurica in casa ca de e vacuta de rasa si merita rasfatata. p.s. pentru calitatea imaginii dam vina pe nokia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Decembrie 18, 2010 Share Postat Decembrie 18, 2010 foarte tare Exact asa ar fi trebuit sa stea si a mea acum, in sufragerie, dar din cauza unui idiot de coleg de la firma care mi-a scapat-o pe jos de pe loc (!), acum se odihneste la baietii de la Bardak Motors, unde asteapta un nou set de carene si cateva mici tuninguri pe langa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Decembrie 19, 2010 Share Postat Decembrie 19, 2010 nasol moment. numai ghinioane ai frate, dar tare sunt curios sa vad ce mai pui pe ea. promit ca la urmatoarea tura te filmez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Decembrie 19, 2010 Share Postat Decembrie 19, 2010 intradevar nasol k ghinioanele...da daca isi lua si el o vacuta de rasa poate nu patea dinastea... Mesaj completat Ce intrebare am la voi, care vati facut recent ITP-ul la mobre? la noi in judetu bacau am inteles ca se face doar la RAR bacau si au adus stand pt.mobre, iti incearca franele, nu stiu dac aiti ea si noxe da din cat estiu ea e non euro sper sa nu ma insel. M-am programat acum ala ei ca imi expirase pe 7 nov inspectia si urmeaza sa imi iau mobra cu mine in anglia si deocamdata nas vrea sa o inmatriculez acolo, si mam programat miercuri pe 22 la itp. acuma sa vedem ce rezolvam:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate