CaptainBusa Postat Ianuarie 1, 2011 Share Postat Ianuarie 1, 2011 (editat) La Multi Ani in Noul An... sa ne vedem sanatosi si cu mai multe impliniri la activ. Busa Rules Editat Ianuarie 1, 2011 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Banditosul argintiu Postat Ianuarie 1, 2011 Share Postat Ianuarie 1, 2011 De sezon !In sfarsit am bagat-o si eu la iernat . A se observa ce piese de colectie se gasesc in "garajul" nostru : biciclete, triciclete, Hayabusa, carucioare, etc Servus, Pantero si LA MULTI ANI 2011! Acasa la Tg Mures, vezi o fetita de dou anisori (e a mea, o cheama Gina-Claudia), cu reale talente...... vezi poza1 Iti trimit urarile dintr-o tara ecuatoriala (Gabon). Am avut parte de un revelion "furtuna pura, cu tot ce trebe, vint, fulgere, tunete, apa din galeata, impotmolire in nisip, etc" - vezi poza2 Comentariu: Ai uitat de matzuka ce sta pe Haya ta >>> de restu' bicioclete, triotinete.>> numa' de bine> Hai salut Otto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 1, 2011 Share Postat Ianuarie 1, 2011 Servus, Pantero si LA MULTI ANI 2011! Acasa la Tg Mures, vezi o fetita de dou anisori (e a mea, o cheama Gina-Claudia), cu reale talente...... vezi poza1 Iti trimit urarile dintr-o tara ecuatoriala (Gabon). Am avut parte de un revelion "furtuna pura, cu tot ce trebe, vint, fulgere, tunete, apa din galeata, impotmolire in nisip, etc" - vezi poza2 Comentariu: Ai uitat de matzuka ce sta pe Haya ta >>> de restu' bicioclete, triotinete.>> numa' de bine> Hai salut Otto Hihihih. Sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de ea ! Fericitule... Aici sunt -12 grade ..... Daaaa, un mau pripasit pe-acolo. I-am cumparat 2 carnati si de-atunci nu mai scap de el Pacat ca n-am unde sa-l tin, ca mi-e drag de mor tantaloiul . La multi ani si tie si multa sanatate, ca asta e cel mai important...restul le rezolvam noi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 Oameni ca noi in alt spatiu temporar facand istorie si scriind viitorul celor 2 roti... Orient Express si persoana saptamanii. http://www.dragbike.com/dbnews/anmviewer.asp?a=6147&z=3 God Speed. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 (editat) tot nu te lasi capitane!!! numai la DRAG te gandesti parca vad ca o sa te lauzi cu o bascula alungita Editat Ianuarie 5, 2011 de NASU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 (editat) Nu iau man Bascule... mai bine bag bani in altecele... Carene de Carbon, aparatoare de noroi, aripa fata carbon.... maruntisuri de astea. Si asa e destul de lunga ptr drumurile noastre. Vezi sa nu uiti de Capacul ala ca imi face cu ochiul... si parbrizul ca am de gand sa "GO Pro" la drum de anul asta... Tre sa vada camera prin el... Cele Bune... Editat Ianuarie 5, 2011 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
waibe Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 (editat) La multi ani ! 2011 am zis ca aici e cel mai bine sa va intreb pe voi poate sunt doritori , As vrea sa vand carenele de la hayabusa mea + carene coada gsxr 750 + monopost 750 si un rezervor 99 visiniu / negru carenele prezinta mici zgarieturi si carena de fata o mica crapatura , lateralele au o decupatura pentru semnalizari preturi bune daca sunt doritori val_avr@yahoo.com e id meu ciao numai bine Editat Ianuarie 7, 2011 de waibe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 Vreau idei cum s-o vopsesc !!! Ma ajutati ? ... ( nu de alta, dar daca e dupa mine o fac roz...si va fac de ras ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 ai cuvantul meu ca daca o faci ROZ o zgarii cu cheia mai bine neagara cu stikere rosii model 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 ai cuvantul meu ca daca o faci ROZ o zgarii cu cheiamai bine neagara cu stikere rosii model 2010 Ma gandeam si la alb/gri cu rosu, modelul 2008 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zagermanz Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 Salut Nasule! Caut de ceva vreme dracia din poza de mai jos, dar nu gasesc decat la preturi pisacioase. (1200 RON, 237 Euro...astea noi. 130 Euroi la sh... ) Am intrebat pe forum, am dat mailuri...si am ramas fara idei...unde sa mai incerc? Multam! Mesaj completat Salut Nasule! Caut de ceva vreme dracia din poza de mai jos, dar nu gasesc decat la preturi pisacioase. (1200 RON, 237 Euro...astea noi. 130 Euroi la sh... ) Am intrebat pe forum, am dat mailuri...si am ramas fara idei...unde sa mai incerc? Multam! daca nu gasesc si nu gasesc, la tine in garaj o sa ramana si la vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 man cum am mai spus se potriveste de la alte gsx-r luat doar ambreajul, dar nu stiu precis de la ce model eu am luat de pe un motor care era demontat (noaptea) am schimbat roata de angrenai si am rezolvat problema eu pot aduce de afara pe la 200 euro mai cauta , poate gasesti dar mai repede ca vine caldura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 man cum am mai spus se potriveste de la alte gsx-r luat doar ambreajul, dar nu stiu precis de la ce model eu am luat de pe un motor care era demontat (noaptea) am schimbat roata de angrenai si am rezolvat problema eu pot aduce de afara pe la 200 euro mai cauta , poate gasesti dar mai repede ca vine caldura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zagermanz Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 ah, da man, am uitat sa iti zic, ca m-am uitat si pe la gsxr de 1000-dezmambrari. Nici aici nu prea am gasit. Mai caut inca o luna, daca nu gasesc, atunci asta e, il iau de nou. trebuie sa fie gata mobra cand o sa fie primele 15 grade afara! Noroace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 ah, da man, am uitat sa iti zic, ca m-am uitat si pe la gsxr de 1000-dezmambrari. Nici aici nu prea am gasit.Mai caut inca o luna, daca nu gasesc, atunci asta e, il iau de nou. trebuie sa fie gata mobra cand o sa fie primele 15 grade afara! Noroace! Pfff...fitzobikerule ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
waibe Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 (editat) Pentru pantera pun 2 poze una alb cu rosu cum am eu a 2-a hayabusa si una roz Editat Ianuarie 10, 2011 de waibe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 Nici chiar asa roz Asta-i roz turbat ...ciclam...naiba stie ce culoare. Eu ma gandeam la un roz pal , mai mult din perla sa iasa, pe baza alba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 pai atunci prima poza dar cu stickere de culoarea rozului care o crezi tu ca se potriveste si asa aproape toata lumea este multumita si in alb poti pune si perla roz cameleon.Numa o sa te coste ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 pai atunci prima poza dar cu stickere de culoarea rozului care o crezi tu ca se potriveste si asa aproape toata lumea este multumita si in alb poti pune si perla roz cameleon.Numa o sa te coste ceva Dap, cam la asa ceva ma gandeam si eu ... (shhhh, ca ne-aude Nasu) Nasule, gandeste-te ca este antifurt culoarea asta....ce hot vrea sa conduca o mobra roz ?!? Un roz ceva mai pal decat cel din poza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_kake Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 Roz ca ..FANTA ?! Poti sa o lasi neagra si sa pui un stiker cu Pantera Roz.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 buna idee !! ... nu de alta dar ca sa avem si noi de cine face mijto dupa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 (editat) Roz ca ..FANTA ?! Poti sa o lasi neagra si sa pui un stiker cu Pantera Roz.. toate au Fanta Roz ... in caz ca nu stiai... e bine sa scrii pe un caiet... ) in caz ca uiti... mai citesti si tu ce ai scris. Panterutzo... aia de pe motor e de dat pe o roata mama... cred ca i-a facut pretenul un motor unicat...ca sa auda de la altii pe unde umbla. vad ca deocamdata umbla in blugi... nu in ai mei... Editat Ianuarie 10, 2011 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 toate au Fanta Roz ... in caz ca nu stiai... e bine sa scrii pe un caiet... ) in caz ca uiti... mai citesti si tu ce ai scris. Panterutzo... aia de pe motor e de dat pe o roata mama... cred ca i-a facut pretenul un motor unicat...ca sa auda de la altii pe unde umbla. vad ca deocamdata umbla in blugi... nu in ai mei... Hahahaha ! Mi-am adus aminte de bancul cu fanta roz Tare aia cu prietenul si umblatul Nu mi-as face niciodata Busulica ATAT de roz ..in cel mai rau caz niste stickere abstracte cu roz pe alb.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 http://www.roaringtoyz.com/gallery-Yamaha-R6-Pink-White/ vezi pe aici ca te mai inspiri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 Roz ca ..FANTA ?! Poti sa o lasi neagra si sa pui un stiker cu Pantera Roz.. Bleah ! Nu-mi place Pantera roz... Mesaj completat buna idee !! ... nu de alta dar ca sa avem si noi de cine face mijto dupa Oricum ma astept sa-mi iau mistouri de la voi cand ne-om vedea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate