Reaper Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 220$ reduse de la 450$.Eu zic ca-i bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 220$ reduse de la 450$.Eu zic ca-i bine sunt gratis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 27, 2008 Admin Share Postat Februarie 27, 2008 Tare sunt curios de mers vreo citeva sute de metri pe o Busa. Sunt curios de cuplul ala grozav al ei,mai mult decit senzatia de acceleratie.. Cine stie,poate-mi pica-n mina odata si odata.. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Februarie 27, 2008 Autor Share Postat Februarie 27, 2008 Daca faci asigurarea pe viata si ma treci la beneficiar si faci si casco! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 in conditiile alea si eu as da motorul imprumut toata ziua materialistule ..da'i omului motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Februarie 29, 2008 Autor Share Postat Februarie 29, 2008 Am reusit sa scot consum de 5,3-5,5 la drum cu 60-120!Oras 10-13l!Mers sportiv 8-10 la drum intins!Multumita lui Mac busa are acum basketi noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 Emiiiiiiiii ce'i cu tine ?? ai motor de 1300 si inca te gandesti la consum?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Martie 1, 2008 Autor Share Postat Martie 1, 2008 Imi indica un consum intre 13 si 19 si e normal sa imi fac probleme...altfel de probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 Eu am avut ceva probleme cu consumul de energie electrica.Cand puneam contactul se aprindea farul si daca il uitam asa vreo ora...trebuia sa-i pun bateia la incarcat,iar cand dadea-i la automat statea tot aprins.Acum am montat un xenon pe faza scurta si un ''intrerupator''(nu mai stiu cum se numeste)care cand cuplez electromotorul farul se stinge,apoi se aprinde la loc.Super fain.Si vreau sa mai spun ca xenonul este de 50W si consuma 4.7 A fata de 25,30 A a celui halogen si se vede extraordinar de bine. Cand dau faza lunga parca se aprinde pozitia vedeti pozele Merita investitia Multumesc domnu' Spionutz ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 cati bani ai dat pe xenon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 Sa-ti traiasca busa si xenonul de pe ea, domnul Bogdan! Sunt ca ale lui Romeo de pe Corsa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 Cred ca da Mircea ! Au fost 250 cu tot cu montaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 e pretul bunicel.... fata de ce am vazut pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 Pentru Robert si Caty...uite ce a lucrat Adi mai trebuie sa le pun sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 Dertzu the master! Cel mai bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i-nox Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 ...da man a iesit bine....nu speram s-o scoatem la capat. Abia astept sa se rezolve toate treburile si sa-i bag primu' plin de benzina pe anu asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 (editat) Cand ma gandesc cum arata... ...Lasa ca vine excursia in Grecia.Abia astept Am vrut sa atasez o poza dar nu pot Editat Martie 3, 2008 de Reaper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 ...da man a iesit bine....nu speram s-o scoatem la capat. Abia astept sa se rezolve toate treburile si sa-i bag primu' plin de benzina pe anu asta. Cand ma gandesc cum arata... ...Lasa ca vine excursia in Grecia.Abia astept Am vrut sa atasez o poza dar nu pot Carenele arata super, de nota 10. Felicitari Adi ! .Multumesc de poze Bogdan, Ro va raspunde si el probabil cand se intoarce de la munte, pe miercuri, joi. In weekend am evadat si eu cu fetele pana la el ca ne era dor . Succes in continuare Adi si spor la treaba ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 (editat) Pentru Robert si Caty...uite ce a lucrat Adi mai trebuie sa le pun sus Foarte frumos, Adi! Asteptam caderile de rigoare, dupa aceea, in masura timpului tau disponibil (care stim ca-i foarte putin, spre deloc - nu stiu cum a reusit Bogdan sa te "prinda" asa repede ), poate facem carenele la CBR. Editat Martie 3, 2008 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 Nu stiu Asa am primit informatia asa am dat-o. Oricum,lumina este net superioara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Martie 4, 2008 Autor Share Postat Martie 4, 2008 250 euro sau ron?S-a laudat cineva ca imi aduce si mie si...pauza.Ai pus doar pe faza scurta h7 sau si pe lunga modelul cu soclu SM3 sau ceva de genul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 Scuze...250 ron, H7 ,faza scurta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Martie 6, 2008 Autor Share Postat Martie 6, 2008 Galeriile originale de busa au 8,6-8,7 kg.O sa cantaresc si tobele sa vedem cat ies per total.Un sistem race are cam 3-4 kg!Scadere imensa de greutate!Daca nu ma credeti va poate confirma cineva de prin zona...se stie el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 mac stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 cu evacuarile ptr busa e mai greu. evident boilere alea cantaresc de numai. am scris la mivv ptr a vedea ce au, dar am primit raspuns ca nu produc nimic ptr busa. leovince, akrapovic si yoshimura. cele 2 evacuari leovince in aluminiu cantaresc impreuna 5,4kg si costa 450€ (amandoua) evacuarea de serie de la busa cantareste : 8100gr galeriile, 6150 finalele ...14,25kg in total o evacuare racing ptr busa cantareste 6,7kg in total .. la pretul de ...............................................1080€ full titanium sau cu finale in carbon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate