pantera Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 Am AVARII !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 vise + avarii = probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
waibe Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 cumpar releu incarcare are cineva ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 Iese cineva we viitor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorddanu Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 (editat) Buna. An si eu o intrebare - ce placute de frana folositi? marca si modelul daca se poate Multumesc mult Editat Martie 26, 2011 de lorddanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 Buna.An si eu o intrebare - ce placute de frana folositi? marca si modelul daca se poate Multumesc mult brembo sinterizate racing/road in anglia busistii sunt impresionati de bendix MRR 186..tot o placuta sinterizata sport/street Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 Buna.An si eu o intrebare - ce placute de frana folositi? marca si modelul daca se poate Multumesc mult EBC HH,le folosesc de vre-o 10 ani pe diferite modele si sunt foarte ok! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorddanu Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 foloseste cineva nissin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 eu folosesc BREMBO 07SU19SA la 75 euro se merita Mesaj completat Au venit leviere de BUSA 300 ron Am mai facut o adaptare de rezervor cu pompa inclusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 Asa, Nasule, racaie-mi buba )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 Gata prima tura cu boarfa ! Am renascut De maine incepe sa mearga la munca. La multi ani frate Morrison si multa sanatate ! Multam mult, am avut treaba ( o prima fabrica de sucuri facuta de mana mea). Abea astept sa pot sa scot busa de la pastrare ..dacu atata treaba si bebe mic am o mare presimtire ca si anu asta face max 1000 km. Numai bine Mesaj completat La multi ani, Morrison ! Sarna !!!! Mesaj completat La multi ani, Morrison ! Sarna !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Multam mult, am avut treaba ( o prima fabrica de sucuri facuta de mana mea). Abea astept sa pot sa scot busa de la pastrare ..dacu atata treaba si bebe mic am o mare presimtire ca si anu asta face max 1000 km. Sa fie oare din cauza culorii??? Si la mine se prevede tot cam atat (partea nashpa e ca la mine ar fi al 3lea an sub 1000 km si mi-au cam crescut mari si copiii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 (editat) Sa fie oare din cauza culorii??? Si la mine se prevede tot cam atat (partea nashpa e ca la mine ar fi al 3lea an sub 1000 km si mi-au cam crescut mari si copiii) hai ca acum doi ani ne-am plimbat un pic......pe la manastiri ... anul asta eu vreau sa topesc doua gume spate ....de busa si vre-o patru-cinci de ktm.....cu una sunt aproape gata .. poate mai fugi si tu de acasa!!!... Editat Martie 29, 2011 de octavius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BOA Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 o anvelopa pe 200 m-ajuta si pe mine careva?! :-? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 hai ca acum doi ani ne-am plimbat un pic......pe la manastiri ...anul asta eu vreau sa topesc doua gume spate ....de busa si vre-o patru-cinci de ktm.....cu una sunt aproape gata .. poate mai fugi si tu de acasa!!!... Hahahahaha, de acasa pot fi considerat oricum fugit, nu stiu insa de la munca........ Dar am sa incerc, ca doar nu s-o darama Casa Auto fara mine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 Hahahahaha, de acasa pot fi considerat oricum fugit, nu stiu insa de la munca........ Dar am sa incerc, ca doar nu s-o darama Casa Auto fara mine ! o fii nu o fi vina culorii...da a nevestii sigur e ... si nu prea vreau sa ma pun cu ea ca si asa sunt cam lipsa pe acasa. Oricum tre sa bag ceva plimbari ca altfel rugineste degeaba. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciubo69 Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 E minunata busa,cand pleci la drum, ce nerv si stabilitate, super, greoaie nitel in oras,pentru unii mai mult, depinde cat timp ai circulat cu monstrul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciubo69 Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 (editat) Editat Aprilie 5, 2011 de ciubo69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciubo69 Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 dupa pretul benzinei filmarea e acum cel putin 2 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciubo69 Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 Crede-ma ca stiam in ce consta limitarea busei.Ma intereseaza din punct de vedere electronic-mecanic,MAI BINE ZIS TEHNIC.Stiu ca la ZZR1100 limitarea este facuta parca pe evacuare prin sudarea unor inele,la alte moto sunt facute electonic-CDI AR FII LIMITAT,la altele mecanic.Deci?Am vazut pe cineva care dusese o busa la delimitat acum 2 ani si ai luase si un bord cu 340 si inca o linie,dar nu am intrebat in ce consta delimitarea.Eu am avut impresia ca pe un filmulet la o limitata acul km se oprea -bloca la 300,dar mai urca in ture dupa aceea inca vreo 1500 ture,turatie la care o nelimitata atingea 340-350!Pareri? http://www.ivansperformanceproducts.com/tre.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 E minunata busa,cand pleci la drum, ce nerv si stabilitate, super, greoaie nitel in oras,pentru unii mai mult, depinde cat timp ai circulat cu monstrul. Eu nu am probleme cu Busulica mea in oras. Sunt super multumita si cu pasagerita mea in spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciubo69 Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 (editat) dupa pretul benzinei filmarea e acum cel putin 2 ani Exact, 2009. A fost intrunirea anuala a clubului. De atunci nu am mai ajuns pe la adunari. Probleme financiare, naspa ma invart doar pe langa casa! Mesaj completat Cum sterg pozele care au iesit, nu stiu cum in plus, cu optiunea edit nu reusesc???? Merge cam greu cateodata. Editat Aprilie 5, 2011 de ciubo69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 ma plimbam intr-o noapte intre Atena si Sunio si undeva pe la mijloc era adunata o gasca de Hayabuse ( peste 20 la numar) si ce era interesant e ca era doar modelul nou ... langa ei erau si alte motoare si dupa cum aratau se pregateau sa dea o liniutza mai ales ca prin zona aia se stie ca se intampal si chestii d`astea ... ideea e ca aratau foarte bine asa in grup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 (editat) Facem o adunare si noi sambata? mergem in gasca la salon! propun sambata la ora 10 sa ne vedem la arc si apoi in coloana la salon Editat Aprilie 6, 2011 de NASU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate