sco. Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 condoleante familiilor celor 2 motociclisti si clubului detinatorilor de hayabusa. dumnezeu sa-i odhineasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 Decebal către popor Viața asta-i bun pierdut Când n-o trăieÂşti cum ai fi vrut! ÂŞi-acum ar vrea un neam călău S-arunce jug în gâtul tău: E rău destul că ne-am născut, Mai vrem Âşi-al doilea rău? Din zei de-am fi scoborâtori, C-o moarte tot suntem datori! Totuna e dac-ai murit Flăcău ori moÂş îngârbovit; Dar nu-i totuna leu să mori Ori câine-nlănțuit. Cei ce se luptă murmurând, De s-ar lupta Âşi-n primul rând, Ei tot atât de buni ne par Ca oriÂşicare laÂş fugar! Murmurul, azi Âşi oriÂşicând, E plânset în zadar! Iar a tăcea Âşi laÂşii Âştiu! Toți morții tac! Dar cine-i viu Să râdă! Bunii râd Âşi cad! Să râdem, dar, viteaz răsad, Să fie-un hohotit Âşi-un chiu Din ceruri până-n iad! De-ar curge sângele pârău, Nebiruit e brațul tău Când morții-n față nu tresari! ÂŞi însuți ție-un zeu îți pari Când râzi de ce se tem mai rău DuÂşmanii tăi cei tari. Ei sunt romani! ÂŞi ce mai sunt? Nu ei, ci de-ar veni Cel-sfânt, Zamolxe, c-un întreg popor De zei, i-am întreba: ce vor? ÂŞi nu le-am da nici lor pământ Căci ei au cerul lor! ÂŞi-acum, bărbați, un fier Âşi-un scut! E rău destul că ne-am născut: Dar cui i-e frică de război E liber de-a pleca napoi, Iar cine-i vânzător vândut Să iasă dintre noi! Eu nu mai am nimic de spus! Voi brațele jurând le-ați pus Pe scut! Puterea este-n voi ÂŞi-n zei! Dar vă gândiți, eroi, Că zeii sunt departe, sus, DuÂşmanii lângă noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iulie 25, 2011 Autor Share Postat Iulie 25, 2011 Am citit si eu vestea care ma zdruncina din toata fiinta mea.Au avut nunta inainte de a noastra cu 0 saptamana sau doua,ne-am gasit la Sibiu si am constatat ca deja ne stiam si ca drumurile sunt atat de incalcite uneori.Plecasera din Bucuresti la tara,au facut o casa cu greu si erau fericiti.Cand i-am spus sotiei care e la munca a inceput sa planga instantaneu.Sincer nu mai am cuvinte.Daca se merge la inmormantare dati un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARZAN Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 (editat) Dumnezeu sa-i odihneasca in pace Editat Iulie 25, 2011 de TARZAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 daca stie cineva ceva de inmormantare ar fi bine sa ne anunte si pe noi sa putem sa le fim alaturi in aceste clipe grele de rudele lor stie cineva ceva, sau unde sunt ei acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 terminati cu prostiile astea....nu exista nici un dumnezeu!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iulie 25, 2011 Autor Share Postat Iulie 25, 2011 Teoretic ar trebui sa fie maine.Astept si eu un semn la orice ora din zi sau noapte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 vin si eu... cand??...unde?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 daca aveti nr lui sunati si vedeti poate aflati ceva<si postati sa stim cu totii> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady.guiu Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 Salut, inmormantarea lui Cristi si a sotiei va avea loc maine la ora 12.30 in satul Prunaru, pe drumul Bucuresti - Alexandria la aproximativ 50km de Bucuresti. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati la telefon. 0726158759 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 eu as vrea sa merg chiar daca ma ud. altcineva?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 eu as vrea sa merg chiar daca ma ud. altcineva?? Nu pot sa ajung, maine dimineata trebuie sa plec la Iasi intr-o delegatie. Inca o data RIP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 eu as vrea sa merg chiar daca ma ud. altcineva?? da un tel cand pleci din pitesti mergem inpreuna 0723641606. ne intalnim la iesirea dupa centura spre alexandria in jurul orei 11<e ok?> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 O sa fiu si eu prezent la ora 11 pe centura, sa fim alaturi de ei pe ultimul drum. :rose: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 Sa ii salutati pentru ultima data si pentru mine... chiar daca as vrea sa vin nu as putea bate atata drum.... nu sunt in stare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
waibe Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 Doamne ce accident violent .... pacat ca nu s-a putut evita RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerozen Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 (editat) Incredibil,sa le fie tarana usora. Editat Iulie 26, 2011 de kerozen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sco. Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 noi,o parte din motociclistii teleoromaneni,am fost prezenti la inmormantarea de astazi. atasez niste poze cu ce a mai ramas din motorul lui cristache. Dumnezeu sa ii ierte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 (editat) Crezi ca nu ne e si-asa destul de mare durerea? Ce stiti de baietii ce au fost la inmormantare ? Cine a fost ? Au ajuns ok inapoi acasa ? Editat Iulie 26, 2011 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iulie 26, 2011 Autor Share Postat Iulie 26, 2011 Desi eram hotarat sa ajung mi-a pierit elanul pe parcurs.NU VROIAM SA RAMAN MARCAT DE CEEA CE AS FII VAZUT.Am vazut foto de la medicina legala si m-am ingrozit.Nu mai am cuvinte.Busa mea va ramane o perioada in garaj sper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sco. Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 in afara de noi,au mai fost 3 baieti- un srad,un tdm si un varadero Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 (editat) EU si KELU am fost si am aprins o lumanare. La intorcere fiind marcat am luat o groapa chiar intr-o curba ce ma aruncat la 10 cm de un cap de pod, am strans din poponeata si am luat de ghidon iar vacadero a intrat inapoi pe asfalt. In bucuresti in fata mea si a lui kelu un ducati ciupeste frana , blocheaza fata si cade la jumatate de metru in fata mea. Noroc cu KELU ca avea ,, patentul la el,,( a se citi mana) de a indreptat pedala de la schimbatorul de viteza. Editat Iulie 27, 2011 de NASU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 Aveti grija ma baieti, ma ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 Mi-e groaza nu-mi vine sa cred am fost cu ei la Sibiu si ne-am intors impreuna , un tip super. Sa le fie tarana usoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate