DragStar Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Ieri busa mea a parasit garajul TNG,este pe mana unui baiat care o apreciaza si o iubeste la fel ca mine.Cat despre mine o sa raman sa citesc posturile voastre si poate sa va ajut cand aveti probleme. Aveti grija de voi si sa ne auzim cu bine! Am vazut-o azi pe la Plaza Mall cred ca, cu noul propietar, sa o stapaneasca sanatos. Cum facem sa-mi faci si mie revizia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Am vazut-o azi pe la Plaza Mall cred ca, cu noul propietar, sa o stapaneasca sanatos. Cum facem sa-mi faci si mie revizia? Daaaa eu eram ..oprisem oleaca la o prietena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Lasa GEO ca nici eu nu mai am busa dar noua motoreta aduce si ea bucurii multe, chiar daca sunt de alta natura . Daca mai aveam busa sigur nu vedeam asemenea locuri in romania. Plus ca pe praful asta nu strica niste banii mai ales ca vreau sa dezvolt afacerea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 Cat de bine imi pare ca oamenii ce-si iau Busa sunt oamneni cu capul pe umeri si nu pustani teribilisti ! Bine-ati venit, baieti ! Pe cand nu mai nadajduiam sa-mi gasesc si eu fratiori prin Timisoara, azi, hopa! ....am gasit doi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AgresivRider Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 Am fost la Bv, am mers cu busa si....imi venea sa plang cand a trebuit sa ma dau jos Am batut palma cu tipul. De la 1 septembrie intra in ograda mea!! Multumesc inca odata pentru sfaturi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 (editat) Am fost la Bv, am mers cu busa si....imi venea sa plang cand a trebuit sa ma dau jos Am batut palma cu tipul. De la 1 septembrie intra in ograda mea!! Multumesc inca odata pentru sfaturi! Bine ai venit, man ! Sper sa te bucuri de Busica ta asa cum ne bucuram si noi de-ale noastre ! Facut o revizie asa, scurta, la 18.500 de km, cu ocazia unei pene... Busica mea e impecabila ! Numai MIE mi se putea intampla sa-mi iau un roata spate un sfert de electrod ! o intrat prin spate, si o iesit prin lateral , pe langa janta ! Bine ca n-a bubuit ! Editat August 15, 2011 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Bine ai venit, man ! Sper sa te bucuri de Busica ta asa cum ne bucuram si noi de-ale noastre ! Facut o revizie asa, scurta, la 18.500 de km, cu ocazia unei pene... Busica mea e impecabila ! Numai MIE mi se putea intampla sa-mi iau un roata spate un sfert de electrod ! o intrat prin spate, si o iesit prin lateral , pe langa janta ! Bine ca n-a bubuit ! Vezi daca fumezi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Da...Sa stii ca fumez mult ... Am ajuns la 2 pachete de Kent lung pe zi... trebuie sa ma las .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 (editat) Copii, a mea sta degeaba, nu am timp sa o spal si sa ii fac poze ... ce pun sunt pozele de cand am adus-o ... mobra are acum inca o gramada de +. KM 22.000 cu + sau - . Cine stie mobra stie cum am ingrijito si in ce stare este. Service TNG. Poate stiti pe cineva interesat sau cine stie poate vrea cineva o alta culoare... E pacat sa stea. Numai bine Editat August 22, 2011 de Morrisson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 Salutare, M-am intors duminica de la Bistrita... a fost o vreme superrr... Busa a mers magnific x 2... Dupa toti anii petrecuti alaturi de ea inca pot spune... Busa Rules! Am cam tot ce mi-am dorit pe ea... pacat ca unii au renuntat la ea mai ales dupa ce au investit timp, suflet si pasiune in ea. De bani nici nu se mai pune problema. Indiferent de motive nu merita sa faci o asemenea alegere. Nenorociri se pot intampla oriunde si oricand. Viata in sine e un joc care la un moment dat o sa se termine fie ca vrei sau nu. Felicitari celor care au venit in grup... Regrete pentru cei pierduti... Cele Bune si multe impliniri alaturi de masinariile noastre pe 2 roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 Salutare, M-am intors duminica de la Bistrita... a fost o vreme superrr... Busa a mers magnific x 2... Dupa toti anii petrecuti alaturi de ea inca pot spune... Busa Rules! Am cam tot ce mi-am dorit pe ea... pacat ca unii au renuntat la ea mai ales dupa ce au investit timp, suflet si pasiune in ea. De bani nici nu se mai pune problema. Indiferent de motive nu merita sa faci o asemenea alegere. Nenorociri se pot intampla oriunde si oricand. Viata in sine e un joc care la un moment dat o sa se termine fie ca vrei sau nu. Felicitari celor care au venit in grup... Regrete pentru cei pierduti... Cele Bune si multe impliniri alaturi de masinariile noastre pe 2 roti. Salutare si bine'ai revenit Si eu mi'am dat seama ca nu mai am nevoie de altceva...este exact ce mi'am dorit! Pur si simplu este o particica din mine...ma bucur de ea in fiecare zi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
waibe Postat August 24, 2011 Share Postat August 24, 2011 Poate acum in 2011 au aparut moto mai puternice dar parerea mea ca tot pe Hayabusa ne simtim mai bine eu unu am 1.90 si destule kg si pe alte moto ma simt inghesuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat August 24, 2011 Share Postat August 24, 2011 Am auzit ca Gino vrea sa infiinteze un Club al Buselor Negre... cate avem?... El, Eu, ... pe Nasu nu il punem ca a trecut pe Varadero... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat August 24, 2011 Share Postat August 24, 2011 (editat) atunci eu vreau sa fiu fondatorul clubului buselor rosii!!!! sa vezi rivalitate intre cluburi..apoi!!! Editat August 24, 2011 de octavius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat August 24, 2011 Share Postat August 24, 2011 Eu nu mai am cu cine sa fac club de buse pe culorile mele..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat August 24, 2011 Share Postat August 24, 2011 Eu nu mai am cu cine sa fac club de buse pe culorile mele..... DA EO CE IS? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 (editat) Am auzit ca Gino vrea sa infiinteze un Club al Buselor Negre... cate avem?... El, Eu, ... pe Nasu nu il punem ca a trecut pe Varadero... CAPITANE TU ESTI MEMBRU DE ONOARE IN CLUB RKT ESTE URMATORUL MEMBRU DUPA CE SE INTOARCE DIN MISIUNE ! ORICUM AM FOST ALES VICE PRESEDINTE IN CLUBUL ROAD EAGLES IN CARE ACTIVEZ DIN 2008 ! SA AUZIM DE BINE ! Editat August 25, 2011 de GINO_xxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 DA EO CE IS? ...plecat in P1zder1a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat August 27, 2011 Share Postat August 27, 2011 ...plecat in P1zder1a sa sugi o ceapa sau cum era oare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat August 28, 2011 Share Postat August 28, 2011 Noi nu santem in stare sa ne organizam intru-un club cu totii si voi vreti sa faceti cluburi pe culori, rautaciosilor. Oricum am saua si cadrul....si oglinzile negre, Asa ca intru cu japca in clubul vostru. Si ma duc si la alea rosii...sic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat August 28, 2011 Share Postat August 28, 2011 Vacuta mea se apropie de 40.000 de km saptamana asta si de ziua ei va primi un schimb de ulei, un spalat, un filtru de aer curatat si uns si oare ce ar mai trebui sa primeasca? spritu ar trebui sa il primesc eu....si akma vanez pentru ea pe ebay un Givi Monokey E52 Maxia Top Box Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat August 28, 2011 Share Postat August 28, 2011 Vezi harta de meintenanta... sigur ai ramas in urma asa ca recomand sa upgradezi ce nu ai schimbat. Cele Bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat August 28, 2011 Share Postat August 28, 2011 Vezi harta de meintenanta... sigur ai ramas in urma asa ca recomand sa upgradezi ce nu ai schimbat. Cele Bune. pai tocmai ce ziceam ca o sa ii schimb ar trebui sa ii fac asa ca wekendu viitor va primi toata atentia mea. kitul lant pinioane deja la primit...iar mai trebui un plin de benzina cadou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 28, 2011 Share Postat August 28, 2011 (editat) Salutare chiar daca nu mai am busa sper ca ma primiti si pe mine pe aici! Ma poate ajuta cineva cu ce cod de culoare are busa asta? Figureaza in talon ca si culoare rosie? Imi place foarte mult aceasta culoare si vreau sa-mi vopsesc noua achizitie. Se pare ca nu pot sta prea departe de 2 roti asa ca mi-am luat un fotoliu cu roti Editat August 28, 2011 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat August 28, 2011 Share Postat August 28, 2011 capitane vezi ca felina fura de la tine si pune prin alte parti....na ca am parato Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate