Reaper Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Exact! Doar la soc. Nu ca nu ar fi bun unul aftermarket <small>--- Mesaj completat în 01 Apr 2008 07:53 -------------</small><br/>3 Doamne si toti 3 (G.Cosbuc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 ia sa'mi spuneti voi unde parcato toate alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Aici @Mac ! /index.php?...p;#entry1116191 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Aprilie 3, 2008 Autor Share Postat Aprilie 3, 2008 Ce de mizerie la voi in curte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Ce de mizerie la voi in curte! Coxareeeee, ia tata LT'ul si hai sa facem curat la baieti in curte .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Daca tot insistati va asteptam in 12 aprilie in aceasi curte ''mizerabila'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Aprilie 4, 2008 Autor Share Postat Aprilie 4, 2008 Unde?La Sighisoara?Superb traseu si super sosea pana acolo si mai departe spre Targu Mures. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 No bun Emi ! Daca vrei sa vi inscrie-te aici /index.php?...6922&st=150 pentru Bistrita.Distractia este garantata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Aprilie 7, 2008 Autor Share Postat Aprilie 7, 2008 Wheelie cu Hayabusa 2008! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 sal posesori de soimi! zica lumea ce o vrea eu ramin tot cu vaca mea! ma numesc bogdan si mi am luat o vaca din asta in sopron! --- Mesaj completat în 08 Apr 2008 20:48 -------------e oferta la busa new model 12250 euro inclusiv o casca kbs, o geaca alpinestars,si o toba yoshimura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 Pretul este beton...dar,doar o singura toba yoshimura? Ce faci cu ea? In alta ordine de idei,poze cu noile mele tobe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Pretul este beton...dar,doar o singura toba yoshimura? Ce faci cu ea? In alta ordine de idei,poze cu noile mele tobe Au venit in sfarsit..... Cum se aud? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Am vazut si eu oferta asta la SMAEB,este la http://www.elfworkshop.ro/ SI bineinteles ca iti da ambele tobe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 sal posesori de soimi! zica lumea ce o vrea eu ramin tot cu vaca mea! ma numesc bogdan si mi am luat o vaca din asta in sopron! <small>--- Mesaj completat în 08 Apr 2008 20:48 -------------</small><br/>e oferta la busa new model 12250 euro inclusiv o casca kbs, o geaca alpinestars,si o toba yoshimura Ma pe tine te-a speriat vreun taur de iti scoti vaca la Vanzare... ) Rusinica... --- Mesaj completat în 10 Apr 2008 23:19 ------------- Ma pe tine te-a speriat vreun taur de iti scoti vaca la Vanzare... ) Rusinica... Ihmmm cred ca datorez niste Scuze... Bine ai venit...printre noi... Mesajul de mai sus l-am scris printre 2pahare... Apropo...spre Bistrita, sambata la Arc... se zicea ca pe la 07:30? ma inscriu si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Te asteptam ! Si ca sa ne mai descretim fruntile uite ce motocicleta am descoperit in Bistrita : Suzuki-Ninja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Te asteptam ! Si ca sa ne mai descretim fruntile uite ce motocicleta am descoperit in Bistrita : Suzuki-Ninja E "undercover"... )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Aprilie 13, 2008 Autor Share Postat Aprilie 13, 2008 Am revazut acum emisiunea 2 roti sau Motomagia cum ai spune!Sa-i spuna cineva lui Alex Sovu ca Hayabusa are 6 si nu 3 pistonase pe etrier pe fata si pe spate nu unul,ci 2 pistonase.Pe fata sunt 4 de dimensiuni egale si 2 mai mici!Chiar nu ma asteptam ca el sa nu stie.Se pare insa ca nu stie multe alte lucruri-cum ar fii franele puterince care de fapt lasa mult de dorit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 pai etrierele cu pricina sunt slabiciunea cea mai mare pe toate motoarele montate zx6r, gsxr 1000 si busa. se compenseaza cu placute bune, furtune si eventual o brembo radiala in oferta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 Salut pe toti detinatorii de Hayabusa. De cateva zile am si eu un astfel de calutz si dupa primii 400 km pot spune ca este o motocicleta deosebita. Este prematur sa imi dau cu parerea dar voi asculta cu rabdare orice sfat de la cei care stiu ce inseamna cu adevarat acest motor. Cu respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 Salut pe toti detinatorii de Hayabusa. De cateva zile am si eu un astfel de calutz si dupa primii 400 km pot spune ca este o motocicleta deosebita. Este prematur sa imi dau cu parerea dar voi asculta cu rabdare orice sfat de la cei care stiu ce inseamna cu adevarat acest motor. Cu respect! Sa o stapanesti sanatos si bine ai venit pe aici! Poze....sa ne bucuram si noi de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 Bravo Tano ! Bine ai venit in ''club'' Primul sfat : incearca sa nu o dai pe jos ca-i mare pacat Eu stiu ca am troznit una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 (editat) Sa o stapanesti sanatos si bine ai venit pe aici! Poze....sa ne bucuram si noi de ea. Multumesc! Nu am inca poze cu ea, cum se insenineaza o sa i fac si expun. <small>--- Mesaj completat în 16 Apr 2008 03:37 -------------</small><br/> Bravo Tano ! Bine ai venit in ''club'' Primul sfat : incearca sa nu o dai pe jos ca-i mare pacat Eu stiu ca am troznit una Da, era cat pe ce pe la Posada sa o dau pe jos, din fericire am reusit sa redresez. Mai am inca de invatat in ce o priveste. Am gasit o poza facuta de un priten sambata la Cumpatul, incerc sa o pun aici. Editat Aprilie 16, 2008 de Tano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Noua Bestie Maine mai multe poze /index.php?showtopic=200906 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Felicitari !Te asteptam cu impresii ,pareri...Sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Felicitari !Te asteptam cu impresii ,pareri...Sa o stapanesti sanatos thanks Iata frumusetea! Scoasa din cusca... Gata de drum LIBER CA SOIMUL !!!!!! Astept parerile si sfaturile voastre Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate