punki Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 ...noul ,,cuib" al soimului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 ...noul ,,cuib" al soimului... Foarte tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 ...noul ,,cuib" al soimului... man, i-ai lasat o gaura de aerisire ceva ? ca din cate stiu intr-un mediu asa bine izolat se face condens, care nu e prea sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 ...noul ,,cuib" al soimului... ce tarreee! mai incercam maine o intalnire la ora 19 00 in piata constitutiei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Da, ar fi o idee. Poate maine suntem mai numerosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 eu am fost azi in orasul vostru minunat.....si i-am lasat mobra lui George s-o mestereasca!!! va anunt cum iese.... !!! ... aa...si iar am revenit la ideea mea ca-n bucuresti nu se poate merge decat cu supermoto!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Da,supermoto e cel mai potrivit pentru orașul nostru, dar te descurci si cu celelalte. Așteptăm păreri/comentarii după ce ieși in teste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 si eu abia astept....ca o sa arunc de pe ea niste piese puse doar pentru norme de poluare si zgomot....si ar trebui sa mearga mult mai bine!! oricum..cred ca-i stricata....ca am facut toata autostrada cu acul de kilometraj in picioare....si am ars 6 litri !!! in functie de cum e gata si cum stau cu munca poate ne vedem pe undeva ..la un cico!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Sigur, când îți recuperezi micuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 sapt. viitoare...ca e destul de ocupat George!!! daca e gata pana miercuri poate ne vedem la arc!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Da, dai de veste când vii in zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 foarte frumos....!! Ce pot zice ceva foarte frumos si chiar va apreciez pentru ceea ce faceti, desi nu am reusit sa ajung la nici una din intalniri, cat am fost posesor de busa, care a plecat la noul proprietar de la mine acum 2 saptamani. Sper sa ne revedem cu bine pe strazi sau in tara cu orice ocazie. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 well? vine cineva azi la constitutiei? sau maine pana la Predeal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Da,ar fi frumos sa facem o plimbare mâine..din păcate bugetul nu permite Pentru azi, ce sa zic, eu sunt ok pentru o întâlnire, dacă mai apare cineva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iunie 8, 2012 Autor Share Postat Iunie 8, 2012 Octav sa ne spui la ce renunti poate fac si eu o cura de slabire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 (editat) pai....pana acum la cam 6 kg din fizicul meu ...deosebit.... !!! si incerc sa mai scot...pana sa ajung in graficul arcurilor noi de enduro...95 kg..echipat!! din mobra scot pair valve si flap-ul din airbox...si incerc sa pansez injectia cu filtrul de aer si tobele.. ma rog..George face asta.. eu doar stau pe spate.... ...cam asa ....!!! ... aaa...si-mi schimba si uleiul din furci, ala facut margarina din 1999....de cand s-au inventat mobrele nelimitate.!!!!... chiar mai trebuie sa ne vedem odata anul asta....si marea e cheia...!!! Editat Iunie 8, 2012 de octavius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Iunie 9, 2012 Share Postat Iunie 9, 2012 Mama,deja's fara bike de 2zile... Mai are careva vreo idee? Nashuleeeee! Capitaneeeee! Scamutaaaaaa! 'ELP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Iunie 9, 2012 Share Postat Iunie 9, 2012 Emil, Octav : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Iunie 9, 2012 Share Postat Iunie 9, 2012 Fetelor ,potoliti-va ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Iunie 9, 2012 Share Postat Iunie 9, 2012 Mama,deja's fara bike de 2zile... Mai are careva vreo idee? Nashuleeeee! Capitaneeeee! Scamutaaaaaa! 'ELP! Scuze nu prea mai am timp de forum... muncesc la noul proiect si sunt terminat, asa cum a spus si GEO alta sau sudura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iunie 9, 2012 Share Postat Iunie 9, 2012 Emil, Octav : bah....eu nu vreau sa am tate !!! te sun maine sa planificam excursia in alpi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
graurcristi Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 Salutare. Mă tentează o hayabusa pentru la anu. Dacă este cineva de prin Mureș il rog să mă lase să o încerc câteva sute de metri. Las mașina garanție. Menționez ca mă interesează modelul vechi cel până în 2008 dacă nu mă înșel. Vreau să văd în special poziția de condus și cât de grea este. Asfalt uscat va doresc!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
troglod Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 bah....eu nu vreau sa am tate !!! te sun maine sa planificam excursia in alpi! A zis cineva Alpi? Dezvoltati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DucatiMeccanica Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 ALPI?!?! Go on!!! Chiar asa, e o destinatie care vroiam s-o bifez neaparat...pe Busa. Si in grup ar fi i magnific! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARZAN Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Salutare. Mă tentează o hayabusa pentru la anu. Dacă este cineva de prin Mureș il rog să mă lase să o încerc câteva sute de metri. Las mașina garanție. Menționez ca mă interesează modelul vechi cel până în 2008 dacă nu mă înșel. Vreau să văd în special poziția de condus și cât de grea este. Asfalt uscat va doresc!!! Trimite pm lui Punki,e din Sighisoara.Eu nu-s in tara,si nu te pot ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate