scamosu_gl Postat Iulie 4, 2012 Share Postat Iulie 4, 2012 functioneaza mai bine metoda cu vandutul optionalelor separat si a mobrei stock...la un pret mai mic!! nu il mai imbarliga ca nu e mobra de dat asta Pai se pare ca nu o mai dau...nu prea se inghesuie nimeni. felicitari...asa te vreau...imi vine sa te pup da se uita apoi urat gasca la noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 nu il mai imbarliga ca nu e mobra de dat asta felicitari...asa te vreau...imi vine sa te pup.............. Aha, ce misto! Asa ar fi frumos , sa putem sa ne incurajam unul pe altul atunci cand ne bare gandul sa le .............. Si eu am fost in situatia asta, desi nu am spus la nimeni si, dojenindu-l pe Emilio (care avea de gand s-o faca si el) m-am motivat pe mine sa n-o fac. Cum s-o dau frate cand o cunosc de cnd era mica??? !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iulie 8, 2012 Share Postat Iulie 8, 2012 (editat) iupiii!! m-am intors....am ars 1000 km..scurt...mobra s-a comportat exemplar..si nevasta pasagera la fel !! desi a fost doar un we extins pt. ca am plecat joi la pranz..ni s-a parut mult mai lung!! Editat Iulie 8, 2012 de octavius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Foarte tare! Cum a iesit consumul dupa vizita la TNG? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 (editat) sunt foarte multumit de ce a facut George...mobra e mai liniara, nu mai vibreaza asa rau si nu mai bruscheaza la deschiderea gazului!! consumul a fost 6.6 pe toata excursia ( asta insemnand si autostrazile la 160-180km/h )...iar pe drumurile secundare din bulgaria unde am mers intre 110-130 dar si cu varfuri de 150 ...5,6l/100km. oricum am obtinut consumul asta ca am cam stat numai in vitezele superioare...ca Alina se cam sperie de ture multe...si zgomot !!! pentru doi cu bagaje ....e deosebit de bine!! abia astept excursia cea mare!! Editat Iulie 9, 2012 de octavius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Pleci cu alta motocicleta dupa ce trece pe la George in sensul bun binenteles ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 io ce sa mai zic ca..am reusit "performanta" de a pleca pe motocicleta lui.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 M-ai pacalit,lasa ca am eu grija!!! Multumesc DragStar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Suna bine. Merci pentru detalii! Asfalt uscat si curat pentru excursie!!! Va asteptam cu povesti si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 (editat) du-te cu incredere.....e super ok TNG!!! i-am aratat Alinei acum niste poze cu Stelvio..ca nu prea stia unde merge...a cam ramas masca! cam asta era! ! Editat Iulie 9, 2012 de octavius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 ascunde pozili !! sau pune ceva mai ...drept ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 Mi-ai adus aminte de Alpi f. frumos , sper ca la anul sa pot face si restul de trasee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 (editat) Poate facem o sesiune de antrenament in gasca cu ,,vulturii" pe Transalpina. Mi-ar face placere sa iesim impreuna, o zi-doua, pe un drum virajat pt o plimbare relaxata. Mi-ati facut o pofta cu pozele astea..... Editat Iulie 12, 2012 de rocristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 ziua / ora / locul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 momentan Transalpina este plina de pietris si bolovani chiar deci ... eu as propune iesirea asta pe toamna asa pe la inceputul lui septembrie sa aiba timp sa se curete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 (editat) eu sunt disponibil in tandem in we urmator.... chiar in doua zile ...cu noaptea pauza de !!!!! mi-am comandat intercom..si as vrea sa-l testez cu ocazia asta...sper sa ajunga pana atunci!! we asta ...sambata ma dau cu capra...si duminica incearca nevasta sa-mi cumpere costum de nas!!!..nu prea cred sa reuseasca..!! Editat Iulie 12, 2012 de octavius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 eu sunt disponibil in tandem in we urmator.... chiar in doua zile ...cu noaptea pauza de !!!!! mi-am comandat intercom..si as vrea sa-l testez cu ocazia asta...sper sa ajunga pana atunci!! we asta ...sambata ma dau cu capra...si duminica incearca nevasta sa-mi cumpere costum de nas!!!..nu prea cred sa reuseasca..!! Weekend-ul asta sunt ,,de serviciu" cu copiii, iar in urmatorul sunt in Antalya. Cred ca in ultimul weekend din iulie sau si mai bine in primul din august (4 si 5 august), putem face un stol de soimi. Intradevar acum drumul e plin de pietre....poate pana atunci se mai si curata..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Iulie 14, 2012 Share Postat Iulie 14, 2012 Saptamana viitoare sau 3,4,5 august as veni si eu cu voi...asta daca invitatia este pentru toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Iulie 16, 2012 Share Postat Iulie 16, 2012 La inceputul lui august m-as baga si eu, chiar i-mi facea cu ochiul o Transalpina, nu e rea ideea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 Oare ce se intampla nu mai fabrica astia cauciucuri in 2012 de toti unde am cautat incearca sa imi vanda cauciucuri din 2010 sau 2011? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shpeedy Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 salut, imi cer scuze anticipat daca s-a mai vorbit de acest subiect (poate nu am reusit eu sa caut unde trebuie), dar am ajuns la moemntul cand trebuie sa schimb cauciucurile. asadar, ce-mi recomandati din experienta voastra? pana acum cauciucurile originale Bridgestone BT-015 (Battlax)si-au facut treaba, dar parca nu m-am simtit la fel de sigur cum se intampla cu vechiul motor ce avea Pilot Power 2. multumesc celor care isi fac timp sa-mi raspunda. Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 eu am pirelli diablo rosso II...multumit de ele ...si pe uscat si pe ud!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 are careva de vanzare o aripa fata , toba stanga stoc pt busa 99-07? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 Salut, a venit si momentul in care sunt f aproape de a-mi mai indeplini un vis. Desi initial am zis ca-mi iau un Goldwing sau un Pan European, sunt f aproape de a-mi lua o Busa. La ce ar trebui sa ma uit atunci cand merg sa cumpar un soim, cat de repede papa gumele? Merita sa incerc sa cumpar unu de acasa? Merci anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 (editat) Salut, a venit si momentul in care sunt f aproape de a-mi mai indeplini un vis. Desi initial am zis ca-mi iau un Goldwing sau un Pan European, sunt f aproape de a-mi lua o Busa. La ce ar trebui sa ma uit atunci cand merg sa cumpar un soim, cat de repede papa gumele? Merita sa incerc sa cumpar unu de acasa? Merci anticipat! Sunt cateva de vanzare bune si pe la noi una e a lui Emilyo, ai pierdut una tare a lui Robert (Rocristea) care am inteles ca a renuntat sa o mai vanda dar poti incerca o intrebare Editat Iulie 20, 2012 de DragStar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate