Sari la conținut

Detinatori de Suzuki Hayabusa

emylyo

Postări Recomandate

functioneaza mai bine metoda cu vandutul optionalelor separat si a mobrei stock...la un pret mai mic!!

:cheers:

nu il mai imbarliga ca nu e mobra de dat asta

Pai se pare ca nu o mai dau...nu prea se inghesuie nimeni.

felicitari...asa te vreau...imi vine sa te pup da se uita apoi urat gasca la noi :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

nu il mai imbarliga ca nu e mobra de dat asta

felicitari...asa te vreau...imi vine sa te pup..............

Aha, ce misto! Asa ar fi frumos , sa putem sa ne incurajam unul pe altul atunci cand ne bare gandul sa le ..............

Si eu am fost in situatia asta, desi nu am spus la nimeni si, dojenindu-l pe Emilio (care avea de gand s-o faca si el) m-am motivat pe mine sa n-o fac.

Cum s-o dau frate cand o cunosc de cnd era mica??? !!!! :moto:

Link spre comentariu

iupiii!!

m-am intors....am ars 1000 km..scurt...mobra s-a comportat exemplar..si nevasta pasagera la fel :crack: !!

desi a fost doar un we extins pt. ca am plecat joi la pranz..ni s-a parut mult mai lung!!

post-11437-0-04959700-1341780209_thumb.jpg post-11437-0-72071200-1341780235_thumb.jpg post-11437-0-72730200-1341780267_thumb.jpg

post-11437-0-38726100-1341780332_thumb.jpg post-11437-0-00380000-1341780364_thumb.jpg post-11437-0-27358000-1341780389_thumb.jpg

post-11437-0-10490300-1341780430_thumb.jpg post-11437-0-42949900-1341780445_thumb.jpg

Editat de octavius
Link spre comentariu

sunt foarte multumit de ce a facut George...mobra e mai liniara, nu mai vibreaza asa rau si nu mai bruscheaza la deschiderea gazului!!

consumul a fost 6.6 pe toata excursia ( asta insemnand si autostrazile la 160-180km/h )...iar pe drumurile secundare din bulgaria unde am mers intre 110-130 dar si cu varfuri de 150 ...5,6l/100km. oricum am obtinut consumul asta ca am cam stat numai in vitezele superioare...ca Alina se cam sperie de ture multe...si zgomot :rolleyes: !!!

pentru doi cu bagaje ....e deosebit de bine!!

abia astept excursia cea mare!!

Editat de octavius
Link spre comentariu

du-te cu incredere.....e super ok TNG!!!

i-am aratat Alinei acum niste poze cu Stelvio..ca nu prea stia unde merge...a cam ramas masca!

cam asta era!

post-11437-0-50629800-1341871533_thumb.jpg post-11437-0-99590600-1341871562_thumb.jpg !

Editat de octavius
Link spre comentariu

Poate facem o sesiune de antrenament in gasca cu ,,vulturii" pe Transalpina. Mi-ar face placere sa iesim impreuna, o zi-doua, pe un drum virajat pt o plimbare relaxata. :) Mi-ati facut o pofta cu pozele astea.....

Editat de rocristea
Link spre comentariu

momentan Transalpina este plina de pietris si bolovani chiar deci ... eu as propune iesirea asta pe toamna asa pe la inceputul lui septembrie sa aiba timp sa se curete :D

Link spre comentariu

eu sunt disponibil in tandem in we urmator....

chiar in doua zile ...cu noaptea pauza de :cheers: !!!!!

mi-am comandat intercom..si as vrea sa-l testez cu ocazia asta...sper sa ajunga pana atunci!!

we asta ...sambata ma dau cu capra...si duminica incearca nevasta sa-mi cumpere costum de nas!!!..nu prea cred sa reuseasca..!!

:bounce:

Editat de octavius
Link spre comentariu

eu sunt disponibil in tandem in we urmator....

chiar in doua zile ...cu noaptea pauza de :cheers: !!!!!

mi-am comandat intercom..si as vrea sa-l testez cu ocazia asta...sper sa ajunga pana atunci!!

we asta ...sambata ma dau cu capra...si duminica incearca nevasta sa-mi cumpere costum de nas!!!..nu prea cred sa reuseasca..!!

:bounce:

Weekend-ul asta sunt ,,de serviciu" cu copiii, iar in urmatorul sunt in Antalya. Cred ca in ultimul weekend din iulie sau si mai bine in primul din august (4 si 5 august), putem face un stol de soimi. Intradevar acum drumul e plin de pietre....poate pana atunci se mai si curata.....

Link spre comentariu

salut,

imi cer scuze anticipat daca s-a mai vorbit de acest subiect (poate nu am reusit eu sa caut unde trebuie), dar am ajuns la moemntul cand trebuie sa schimb cauciucurile. asadar, ce-mi recomandati din experienta voastra? pana acum cauciucurile originale Bridgestone BT-015 (Battlax)si-au facut treaba, dar parca nu m-am simtit la fel de sigur cum se intampla cu vechiul motor ce avea Pilot Power 2.

multumesc celor care isi fac timp sa-mi raspunda.

Mihai

Link spre comentariu

Salut, a venit si momentul in care sunt f aproape de a-mi mai indeplini un vis. Desi initial am zis ca-mi iau un Goldwing sau un Pan European, sunt f aproape de a-mi lua o Busa. La ce ar trebui sa ma uit atunci cand merg sa cumpar un soim, cat de repede papa gumele? Merita sa incerc sa cumpar unu de acasa?

Merci anticipat! :cheers:

Link spre comentariu

Salut, a venit si momentul in care sunt f aproape de a-mi mai indeplini un vis. Desi initial am zis ca-mi iau un Goldwing sau un Pan European, sunt f aproape de a-mi lua o Busa. La ce ar trebui sa ma uit atunci cand merg sa cumpar un soim, cat de repede papa gumele? Merita sa incerc sa cumpar unu de acasa?

Merci anticipat! :cheers:

Sunt cateva de vanzare bune si pe la noi una e a lui Emilyo, ai pierdut una tare a lui Robert (Rocristea) care am inteles ca a renuntat sa o mai vanda dar poti incerca o intrebare

Editat de DragStar
Link spre comentariu