danutu_m Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 Care esti bre cu Hayabusa albastra de pe str. Cremenita, vizavi de Piata Colentina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat August 30, 2012 Autor Share Postat August 30, 2012 In ultimii ani s-au inmultit buburusele foarte mult in tara,dar aici pe forum povestim doar 2-3%.Sunt multi care nici nu stiu de existenta acestui forum sau care au luat moto la schimb sau ca le place cum arata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 Care esti bre cu Hayabusa albastra de pe str. Cremenita, vizavi de Piata Colentina? Cred ca e busa lui Cucu...purtata de noul proprietar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Cred ca e busa lui Cucu...purtata de noul proprietar... Parca tin minte din poze Busa lui Cucu si nu e aia. Asta de care vorbesc e identica cu cea a lui Saracie. Stiu ca el a dat-o deci s-ar putea sa fie noul proprietar. Trebuie sa-i vad tobele ca ieri nu am apucat.Partea din spate era mascata de o masina. Oricum, ideea era ca ma bucuram si eu daca dadeam de proprietar, ca ne desparte doar o scara de bloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 cea care a fost la mine este accidentata de vreo doua luni si inca nu-i reparata. Daca era reparata se alatura la tura la Faak Am See. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 (editat) E bine,dar trece prin momente mai grele in ultima vreme.Sper sa le faca fata si sa iasa cu fruntea sus.Eu si Lori o salutam pe aceasta cale si ai dorim putere sa treaca peste cu bine. Dragii mei ...sunt ok... Editat Septembrie 5, 2012 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 (editat) Pupei la Fata... bine te-ai reantors draga. Sa te tii bine in sha deacu'ncolo... ti-am lipsit lipsa pe aici. Si dedicatia de rigoare: Walk! Editat Septembrie 5, 2012 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 Pupei la Fata... bine te-ai reantors draga. Sa te tii bine in sha deacu'ncolo... ti-am lipsit lipsa pe aici. Si dedicatia de rigoare: Walk! [/quote Capitane, trebuie sa ne vedem vara asta toti ai nostrii !!! Sa il [rindem si pe Skamutzu in actuion...sau poate tregem o tura par avion pana la el toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 fratilor...mi-am pus placutele bendix mrr de le tot lauda englezii!!... in combinatie cu etrieri curatati temeinic, lichid nou aerist intensiv si pompa brembo 19x20... !!! frana ...frana.. pentru prima data de cand am mobra asta...simt ca franez de-mi sar ochii!! .... mai prestam si noi o intalnire/plimbare ...de sfarsit de sezon??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 Salutari prin bucuresti exista un loc de intalnire? Vreau sa vin si eu la un schimb de opinii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 (editat) Salutari prin bucuresti exista un loc de intalnire? Vreau sa vin si eu la un schimb de opinii ) prin buc. poti sa te vezi oricand cu dragstar, killy sau laur... cu ceilalti e mai greu!! eu inca astept o inchidere de sezon festiva cu voi !! acum am vazut ca esti din slatina..daca te opresti in pitesti....sunt disponibil oricand! Editat Septembrie 18, 2012 de octavius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Salutare Octav! Salutare tuturor! Da, ar fi frumos sa ne vedem in gasca, asa inainte de inchiderea sezonului. Dar ramane de vazut daca vremea o sa ne lase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 nu e rea ideea, macar o plimbare de sf de sezon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Intalnirea merge... din partea mea... mai am ceva concediu... asa ca eu sunt pentru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 si io's prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 eu zic sa profitam de we asta.....ca nu stiu cum o sa mai tina vremea cu noi apoi!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 deci? se anunta o plimbare? meeting? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Hopppp si eu! Locul,data,ora? 28,29,30 sept? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 eu zic sa profitam de we asta.....ca nu stiu cum o sa mai tina vremea cu noi apoi!! La bucuresti ploua de rupe de azi noapte in continuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 si la mine....acum s-a mai linistit! duminica o sa fie frumos!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Septembrie 22, 2012 Autor Share Postat Septembrie 22, 2012 Si eu sunt pentru.Poate ne gasim pe ultima suta de metrii.Poate reusesc sa va arat si eu mobra ca de 2 ani nu prea reusesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 Si eu sunt pentru.Poate ne gasim pe ultima suta de metrii.Poate reusesc sa va arat si eu mobra ca de 2 ani nu prea reusesc. pai sariti cu propunerile ca in linii mari tot noi suntem ! cei care ne stim de ceva vreme si care punem umarul la cate ceva cand e vorba de intalniri indifernt ca e la inceput sau la sfarsit de sezon ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 Am pus si eu niste poze si incerc sa scriu o nuvela... hai TATAIE (se stie el care) si tu /index.php?/topic/684650-alpi-si-mare/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 (editat) Toată lumea tace... Ne mai adunăm sau...îmi găsesc traseu singurel... Editat Septembrie 27, 2012 de Saracie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 ...îmi găsesc traseu singurel... abea acu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate