emylyo Postat Aprilie 20, 2013 Autor Share Postat Aprilie 20, 2013 Eu inca nu stiu cum voi fii cu munca in perioada aceea,dar trag sfori sa ajung macar sambata.In mod normal cazarea la Valea Cetatii este mult mai ieftina si pt rezervarea intregii locatii ar fii trebuit sa fie reduceri,dar ca la romani.Nu e treaba mea ca nu voi sta acolo,dar ca idee.Cam putina lume pe lista de participanti mi se pare.Saracie,Giani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Salut Emil! Sigur, poate eu nu sunt un bun negociator. Dar cu draga inima iti dau voie sa preiei tu discutia din punctul in care am ramas eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Aprilie 20, 2013 Autor Share Postat Aprilie 20, 2013 Nu e vina ta.Sunt ei prea romani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Vine dragilor si mariuscojo, vine, cum nu vine!/! vine ca doar n'a venit anu trecut si tre sa recupereze, nu?He !!!! ce a gandise-ti voi ca ati scapat de mine !hahahha. Deci Yo si soatza mea ! Treceti pe lista, insa doar de sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 si eu confirm !!! Intrebare: vrei o camera numai pentru tine sau vei fi insotita? Tb sa fac ceva socoteli pentru ca e depasita capacitatea de cazare la 1 participant / 1 camera. Avand in vedere confirmarile primite pana acum si capacitatea de cazare de la Valea Cetatii (12 camere - 9 duble, 2 triple, 1 cu 2 paturi matrimoniale), lista pentru cazare la aceasta pensiune este urmatoarea (in ordinea in care am primit confirmarile): - Cristi si Alexandra - Peu - Tudor si Oana - Daniel si Cristina - Punki + ? - Octav si Alina - Mihai si Dorothea - Laur si Raisa - Gino si (?) - TNG si LIL - Capitanu - Gilda Daca este ok pentru unii din voi sa imparta camera, va rog sa anuntati ca sa mai facem loc - capacitatea totala de cazare e de 28 persoane, iar noi suntem 21 pana acum (1 participant / 1 camera). Daca se anunta doritori in afara acestei liste, ii rog sa confirme pana vineri participarea, pentru a putea cauta o varianta de cazare cat mai apropiata de pensiune (de ex. Pensiunea Rem's este la cca 300 m distanta de valea Cetatii). Pe cei care se hotarasc mai tarziu de vineri, ii rog sa isi organizeze cazarea pe cont propriu. Il rog pe Serban (anuntat de Gilda) sa confirme daca vine si cand (de vineri sau de sambata). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Ne descurcam la fata locului... Eu dau la share camera mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Perfect Capitane! Pentru camera de 4 persoane, o ocupam eu&Alexandra... pentru sambata, daca Marius e de-acord, poate sa imparta camera cu noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Si sheruiesc, camera daca este nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 S-a notat Alin. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Nu stiu inca daca venim 2 sau doar eu. Oricum sunt dispusa sa impart camera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Nu stiu inca daca venim 2 sau doar eu. Oricum sunt dispusa sa impart camera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Ofer loc in camera dubla. De preferat cineva care adoarme repede si nu sforaie, ma ocup eu de astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 ...... se organizeaza cineva de 1 Mai ?! Astept sugestii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Salutare! Ca sa clarific problema cu pretul cazarii: Pretul afisat pe site-ul pensiunii pentru cazare este urmatorul: - 90 lei camera dubla - 110 lei camera tripla - Nu se precizeaza nicaieri cat costa camera cu 4 locuri Pretul pentru inchiriere intergrala nu se face la numarul de camere, ci la numarul de locuri, respectiv 28. Asadar pretul pe loc de cazare (1 persoana / zi) este de 42.86 lei. Pentru ca varianta de a imparti camera cu alti participanti nu a fost prea calduros primita, am impartit pretul de inchiriere totala la numarul de camere, considerand ca in fiecare camera vor sta cate 2 persoane, indiferent de numarul de paturi. Cum insa au aparut nemultumiri legate de pretul camerelor si pentru ca mi-am asumat responsabilitatea organizarii acestei intruniri ma vad nevoit sa platesc diferenta de prêt. Asadar, puteti socoti pretul unei camere la 90 lei si sper ca acum totul sa fie ok pentru toata lumea. Important e sa fie vreme frumoasa, sa ne simtim bine si sa petrecem cu bine impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Eu platesc pretul intreg nu e problema, probabil si ceilalti o sa faca la fel. Voie buna sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 ...... se organizeaza cineva de 1 Mai ?! Astept sugestii ... hai la oradea sa sarim cu parasuta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 pretul pt dubla e ok....pt tripla e chiar mokka!! sper sa ne intelegem acolo ...pt. ca nu consider corect sa pui bani de la tine!! din pacate pt. mine o sa trebuiasca sa renunt la etapa de national de enduro de la Bacau care este in acelasi we!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Gasim ceva sa te faca sa uiti, de etapa de la Bacau:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 (editat) uite o idee .. ) Editat Aprilie 29, 2013 de tud0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 Am intrat si eu in rand cu lumea Multumesc Robert, minunata motocicleta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 Felicitari Octavian! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 Felicitări!!! Sa o stapanesti sănătos si sa te bucuri de multe plimbari frumoase!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 (editat) M-am tot uitat pe net, nu stiu ce ulei sa bag in ea. Ma gandeam sa bag 300V, 15w50 dar mi-au zis mai multi sa nu bag ca o sa-l pape, voi ce ulei bagati ? Din ce am citit pe forumurile din afara sunt anumite uleiuri pe care busa le papa, poate imi dati si mie o idee.. Editat Mai 2, 2013 de IceCube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 incercat motul 5100 si 7100 10w40 .. nici un gram papat .... o singura data in Grecia nush ce mi-au pus la reprezentanta Suzuki dar mergea aiurea cutia pana am trecut iarasi pe Motul ..... George (TNG) mi-a recomandat sa incerc si BelRay ... dar momentan din ce am "rulat" asta e feedback`u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 Am intrat si eu in rand cu lumea Multumesc Robert, minunata motocicleta ! 459242_10151591172199700_1604845109_o.jpg . Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri macar la fel de mult ca mine, de ea! Motul 10w40 full sintetic...asta am folosit mereu. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate