Killy Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 Prima iesire din Bucuresti, prima impresie.. BESTIALA. Multumesc pe aceasta cale lui TNG, i-a dat de cap si acum am si eu motoreta functionala pe care sa ma pot baza ! Nice!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 Azi m-am interesectat cu Laur cu fosta moto a lui Tng pe autostrada.Fiecare merge cum vrea cu moto,dar 110 km/h constant e cam putin pt busa.Sa tot cumpere cineva asa motor.Si privirea inainte,degeaba am bagat avarii,semnale,dat din maini.Vreau si eu cafea de care bei Laur. ha ? care ? cum ? cand ? ploua ? pe ce sens erai? eu ma mai uitam si in oglinzi destul de des dupa copchiii cu gsxr si bandit.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 ha ? care ? cum ? cand ? ploua ? pe ce sens erai? eu ma mai uitam si in oglinzi destul de des dupa copchiii cu gsxr si bandit.. Poate eram eu pe busa ) k am mai facut schimb la un moment dat pana in statia de taxare si am mers cand cu 160 cand cu 110 k ma flutura topcaseul cand batea vantul ca pe steag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 hello!! vine cineva maine la sibiu...la prologul de la redbull?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 Flacai eu sunt prins la Bistrita cu recoltatul cireselor... Pana azi la pranz am 1,4tone...care le bag la palinca. estimez sa termin culesul in 3-4 zile. Au fost ciresii plini... Etimez vreo 1,8tone. Este una an bun Este editia speciala de vara... Dureaza 2 saptamani si nu pot sa o ratez. Busa a luat si ea 2 litrii de frunte ca sa ii desfund injectoarele Tuseau segmentii in motor si mirosea a pruna in urma mea... Mult noroc si asfatl curat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Flacai eu sunt prins la Bistrita cu recoltatul cireselor... Pana azi la pranz am 1,4tone...care le bag la palinca. estimez sa termin culesul in 3-4 zile. Au fost ciresii plini... Etimez vreo 1,8tone. Este una an bun Este editia speciala de vara... Dureaza 2 saptamani si nu pot sa o ratez. Busa a luat si ea 2 litrii de frunte ca sa ii desfund injectoarele Tuseau segmentii in motor si mirosea a pruna in urma mea... Mult noroc si asfatl curat. Sa traiesti Capitane,ai grija la cules! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Salutare! Capitane, eu bag de seama ca tu vrei sa testezi combustibili alternativi Restul busistilor, nu se mai anunta nimeni pentru M.A.N Fagaras? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Sa traiesti Capitane,ai grija la cules! Merci Man, imi pare rau ca nu am avut timp sa trec sa-ti las cateceva, da la intoarcere nu te uit. Ne pregatim de vremea rece care o sa urmeze... Sezonul e lung si stiti voi vorba cu omul, carul, sania, vara si iarna. Zile frumoase in continuare. Poate eram eu pe busa ) k am mai facut schimb la un moment dat pana in statia de taxare si am mers cand cu 160 cand cu 110 k ma flutura topcaseul cand batea vantul ca pe steag Raisa draga, daca tot vrei Busa vinde Gixerul si zi-i lui Laur sa-ti ia Busa. (Vezi ca eu sunt cu gandurile la modelul 2013) si in August plec pe mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 (editat) Raisa draga, daca tot vrei Busa vinde Gixerul si zi-i lui Laur sa-ti ia Busa. (Vezi ca eu sunt cu gandurile la modelul 2013) si in August plec pe mare... consuma si mai putin! Editat Iulie 2, 2013 de 0ctav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 E si mai comoda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 Si motoreta mea vazu si Grecia ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 Numai a mea vede aproape doar parcarea... scap eu si de licenta asta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iulie 3, 2013 Autor Share Postat Iulie 3, 2013 Din motive de serviciu pe 5 si 6 vpi lipsi de la MAN.Dupa sunt liber 6 zile,dar ce folos.Din pacate nu pot face nimicDistractie placuta.Laur eram cu masina de la Km 150 pana la 200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 ................................................................................SONDAJ............................................. Pentru cei nehotarati unde sa petreaca concediu inca, propun un weekend insorit fara ploi la Focsangeles pe meleaguri mioritice ! Dupa cum stiti avem si un mic reper faptul ca putem stii in linii mari procnoza in tara pe 15 zile asa ca se poate cu 10 zile inainte sa ne organizam: in functie de urgente si alte cele recomand 26-28.07 ; 2-4.08 ; 16-18.08 context in care 17.08 este si ziua mea si se schimba datele problemei ; 30-01.09 . Astept pe aceasta cale SUGESTII si RECLAMATII ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 Gino ... Esti plin de surprize cine vine la mare in perioada 15-20 iulie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 ................................................................................SONDAJ............................................. Pentru cei nehotarati unde sa petreaca concediu inca, propun un weekend insorit fara ploi la Focsangeles pe meleaguri mioritice ! Dupa cum stiti avem si un mic reper faptul ca putem stii in linii mari procnoza in tara pe 15 zile asa ca se poate cu 10 zile inainte sa ne organizam: in functie de urgente si alte cele recomand 26-28.07 ; 2-4.08 ; 16-18.08 context in care 17.08 este si ziua mea si se schimba datele problemei ; 30-01.09 . Astept pe aceasta cale SUGESTII si RECLAMATII ! Eu ma bag oricand ! :* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 26-28.07 nu.In rest O.K. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 Eu nu pot intre 25.08-01.09, in rest oricand in weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 si eu sunt disponibil cam...oricand!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iulie 12, 2013 Autor Share Postat Iulie 12, 2013 Eu in concediu pana pe 8 august si disponibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 nu iese nimeni azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 Eu dau o fuga sa schimb discul pe spate, papa prea repede placutele cel curent. So.. o sa fie disponibil la vanzare un disc spate de busa <2007 cu scris Hayabusa pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARZAN Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 Daca e asta zi un pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 N-am ce vinde din el, e mucea :-) O sa-l fac trofeu in casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate