GINO_xxx Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Locatia este aceeasi . Tocmai m-am intors ieri de la Ploiesti cu 26 T de cox petrolier. Caldura asigurata si showul pe masura. Vremea tine cu noi ! Am verificat in toata tara e SOARE CU DINTI ! si cel mai important este ca nu ploua ! Tagurile sunt pregatite si date la gravat . Dj asteapta convocarea , pastrama este la macerat iar vinul asteapta linistit la frigider ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 distractie placuta baieti/fete/caini si iepuri daca este cazul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Octombrie 18, 2013 Autor Share Postat Octombrie 18, 2013 Este dj sau djitza?Caut chilot de moto sa vina cu busa mea ca eu am o problema medicala si vin cu masina.Cine se ofera?Cu ocazia asta nu va intalniti des. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 bai, pe xx m am dat, pe varadero,da., pe busa ( 2009 ) la fel ce ziceai , ? plimare, germanos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Pleaca si baiatu maine dimineata cu sticlutele de ,,welcome drink". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Octombrie 18, 2013 Autor Share Postat Octombrie 18, 2013 Mere,pere,capsuni,cirese,coacaze,prune sau ce mai ai buni.Aduc sibeu specialitatea din 2000-2001 de caisa 50 grade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Have fun ! Va pupeaza fata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Pas de data asta..of.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 La anu si la multi ani ! Sa ne revedem cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 Distracție plăcută! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Octombrie 19, 2013 Autor Share Postat Octombrie 19, 2013 Multumim.Sa vina pastramaaa...! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 Nu uitati sa puneti poze, mai sunt si altii care trag spre Hayabusa si poate asa se conving. Ar fi tras ei si o fuga pana la Focsani,dar din varii motive nu a fost realizabila deplasarea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Octombrie 20, 2013 Autor Share Postat Octombrie 20, 2013 Cand nu vrei se gasesc varii motive... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 mama..ce va urasc!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 poze! vrem poze! muuuulteeeeee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 O intrunire super reusita. Multumim Gino -ca intodeauna- nu a lipsit nimic!!!! Vreme frumoasa,asfalt uscat,palinca buna,vin bun,pastrama si carnaciori buni si ce este cel mai important companie placuta. Multumesc ca si de data asta m-ati suportat,si sa ne vedem la anul la SOVATA (ca doar,,comitetul" asa a hotarat). Iau eu pe spinare organizarea,dar astept seriozitate de la participanti. Doresc la toti o iarna usoara,sa va pastrati Busicile cat mai la cald,ca la anul iarasi sa va puteti lauda cu ele. KEEP IN TOUCH !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 Respectele mele tuturor celor care si-au sacrificat un weekend si au facat ca a 2-a editie a inchiderii de sezon a Posesorilor de Hayabuse sa fie posibila. Anul acesta am incercat sa nu mai repet greselile de anul trecut si daca o sa imi tina Dumnezeu naravul sper ca la anul sa reusesc sa organizez si mai bine respectivul eveniment. Felicitarile mele se adreseaza in ordinea sosirii lui Punki / Emylyo si Lory / DragStar si Dorotheea / Cyp si Carmen / Foxbat si Dana precum si Edy / Ionut . Cei din zona care asteptau cu entuziasm alaiul de buse anul acesta au fost nevoiti sa nu se grabeasca si sa mai astepte eventual inca un an. La final ce pot spune : sa speram ca intalnirile noastre se vor consolida , iar dorinta de a ne reuni sa vina din partea fiecaruia si sa nu fie ca o pacoste sau o obligatie. Cand ne-am intalnit , toti am sperat cu o bucurie in suflet de parca eram mici si il asteptam pe Mos Craciun sa tot mai apara cineva ! Din pacate finalul a fost GEN: Din Dragoste cu .....! Asa ca cei care au fost au ce povesti mai ales ca au reusit sa vada un peisaj superb de toamna autentica in Muntii Vrancei si sa nu uitam ca era 19.10.2013 iar placerea plimbarii : NEPRETUITA ! De celelalte o sa prefer sa vorbesc personal telefonic la momentul potrivit ! Momentan savuram momentul .............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Octombrie 22, 2013 Autor Share Postat Octombrie 22, 2013 O placere compania selecta a detinatorilor de busa...o deceptie numarul redus de participanti.Sa ne vedem sanatosi la Sovata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 http://www.cycleworld.com/2013/10/22/2014-suzuki-gsx1300r-hayabusa-limited-edition-first-look-review/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Mda, editie limitata... tragi alta culoare si pui premium de 1000 euro pe emblema de Anniversary Edition. Doamne ajuta ca s-a inventat marketingul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaimike Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 salut toti proprietarii de busa , are cineva un bord de busa eventual din bucuresti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 salut toti proprietarii de busa , are cineva un bord de busa eventual din bucuresti ? Am eu unul, da il dau cu Motor cu tot... Daca auziti pe vreunul ca vrea cineva busa mea la un pret negociabil, dati-mi de veste. Cu multumiri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 bre, pe vremea mea ASL inseamna ceva pe mirc... si daca era si pe galben busa...ala esti nu stiu daca ti daca plac gaborii langa care ai parcat..dar daca tot schimbi banda ca ...incepatorul macar sa ai casco. s-a inventat semnalul, asigurarea, etc. sa fie cu sanatate si sa ne bucuram ca si eu aveam A-ul ca apaream amandoi la..rubrica aia tampita. da, si mi e mi place busa, recunosc:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 eroare, la scutere e asa ca s-a strica botonul de la " crosetari" busele aveau ( sau cel putin se prespune ) distinctie in fine, prespun ca ne inteletelegem noi la cine ramane epava Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate