laurmlau Postat Mai 3, 2014 Share Postat Mai 3, 2014 parca din 2000 aveai tu..? http://www.motonetro.ro/magazin-online/motocicleta/suzuki/1300/gsx-1300-hayabusa/2000/?page=-1#good_detail=kit-rulmenti-si-garnituri-roata-3843 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Mai 3, 2014 Share Postat Mai 3, 2014 http://www.rune.ro/catalog.html SKF... E mai accesibil Scoate rulmentul si masoara-l zic ca e mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Mai 4, 2014 Autor Share Postat Mai 4, 2014 Scuze ca nu ti-am dat un raspuns Geo,dar nu am vazut msg in timp util.Nici organizatorii din lipsa de concurenti nu au stiut programul.Criza se simte ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 4, 2014 Share Postat Mai 4, 2014 Daca e mai deja, ca sa pastram "traditia", facem atunci intalnirea in ultima saptamana din mai ? adica in 30/31/1iunie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 Lasa ca le-am luat eu cupa la grupa S5 ca tot eram pe acolo si ma plictiseam ! ASA CA NE VEDEM CU MIC CU MARE LA INCEPUT DE 1 IUNIE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hlehel Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 Buna Daca e interesat cineva: De vanzare /index.php?/topic/712148-suzuki-hayabusa-2003-51000-km/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doru.tanasoiu Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 Sau....:http://olx.ro/oferta/suzuki-hayabusa-gsx1300r-an-2006-6200e-ID1OP9z.html#59acee651c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hlehel Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 Corect. Fiecare cu a lui:) Pt mine nu e urgent deloc, numai astăzi mi-a venit ideea sa iau ceva altceva. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 Cat de multe Hayabusa sunt la vanzare!!! Doar pe Mercador sunt 20 si mai stiu inca 3 care nu sunt acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hlehel Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 Uite câte Horneturi sunt de vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 Uite câte Horneturi sunt de vanzare! Alea intra la "intermediare sau jucarii". Dupa parerea mea doar patru motoare reprezinta maximul in ceea ce priveste moto de strada si pentru care merita sa faci efortul sa ai pe una dintre ele, si anume: Hayabusa, Intruder 1800, Triumph Rocket 3 si Yamaha Vmax. Le-am trecut in ordine alfabetica. Poate ca ar mai fi BMW-ul ala de 1600 si vreun Harley, dar preturile sunt naspa rau pentru omul de rand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 (editat) Fara nici un resentiment... Sectiunea asta este dedicata motocicletelor... Nu vanzarii lor... Si a mea si a lui Emil e de vanzare, dar nu am postat aici nimic...respectati tema topicului. Vanzari ... Aveti aici... /index.php?/forum/22-motociclete-peste-999-cm-cubi/ Zile bune. Tudore... 30/31 suna bine ptr mine... Cum ramane cu organizarea...?!... Lasa ca le-am luat eu cupa la grupa S5 ca tot eram pe acolo si ma plictiseam ! ASA CA NE VEDEM CU MIC CU MARE LA INCEPUT DE 1 IUNIE ! Felicitari Gino... Succes in competitia de la Tulcea... Daca participi... La Mare... Ai avut mare sansa Editat Mai 5, 2014 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 Daca e mai deja, ca sa pastram "traditia", facem atunci intalnirea in ultima saptamana din mai ? adica in 30/31/1iunie ? Ar fi in regula, mai putin 1 iunie...ziua copiilor...,dar daca lumea asa vrea,asa sa fie. Haideti cu parerile!Cine vrea week end-ul 22 al anului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 Am uitat ca avem si familisti cu micuti Csabi din cate tin minte cand am vb la Rasnov ai zis ca te poti ocupa tu fiind aproape, cat despre date.... e ok si in Iunie 6/7/8, dar lumea sa spuna ca sa te poti ocupa, daca poti. In iunie ar fi avantajul (teoretic) al caldurii mai ales in zona Sovata.... dar.... lumea... lumea ce zice ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 Si noi votam pentru 6-8 iunie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Mai 7, 2014 Share Postat Mai 7, 2014 Am uitat ca avem si familisti cu micuti Csabi din cate tin minte cand am vb la Rasnov ai zis ca te poti ocupa tu fiind aproape, cat despre date.... e ok si in Iunie 6/7/8, dar lumea sa spuna ca sa te poti ocupa, daca poti. In iunie ar fi avantajul (teoretic) al caldurii mai ales in zona Sovata.... dar.... lumea... lumea ce zice ? DA ,ma ocup eu de organizare,dar neaparat ar trebui sa ne decidem data si nr.de persoane. Si eu optez pentru 6/7/8 , dar i-mi convine oricand. P.S.a inceput Eurovisionul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 7, 2014 Share Postat Mai 7, 2014 (editat) dpmdv este Ok si in 23-24-25 mai, dar si in 6-7-8 iunie weekendul 30.05-01.06 l-as omite, este intrunirea de la Cluj.... sau ziua copiilor...., depinde de om ce prioritati are important e sa na adunam cat mai multi si sa fie vreme faina! numai bine tuturor! Editat Mai 7, 2014 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 7, 2014 Share Postat Mai 7, 2014 DA ,ma ocup eu de organizare,dar neaparat ar trebui sa ne decidem data si nr.de persoane. Si eu optez pentru 6/7/8 , dar i-mi convine oricand. P.S.a inceput Eurovisionul... Atunci ramane 6/7/8 iunie @punki: ai asigurare pe televizoare ? Sau ...este acoperit vandalismul ? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndiOliver Postat Mai 7, 2014 Share Postat Mai 7, 2014 Daca ramane pentru inceputul lui iunie si am si eu terminat motorul pana atunci , rog sa primiti si doua buse de la Giurgiu Stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Mai 7, 2014 Share Postat Mai 7, 2014 eu nu pot we 6,7,8/06...se nenoroceste un coleg de birou!! ...putem recalcula?? pliz..pliz..pliz!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Mai 7, 2014 Share Postat Mai 7, 2014 Eu nu am nimic in program... decideti si ma adaugati la sfarsit pe lista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 8, 2014 Share Postat Mai 8, 2014 numai sa nu fie in weekendul din iunie cand e si vineri_13 eu sunt fffff superstitios, really! sa aveti un weekend fain si fara evenimente colegii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Mai 8, 2014 Autor Share Postat Mai 8, 2014 Eu din pacate am trecut de ieri la categoria simpatizanti... Am dat busa cu ceva regrete,dar ma bucur ca este la cineva care si-a dorit-o mult si a fost cadoul lui de 35 de ani(ieri a fost ziua lui).Pretul a fost unul bun pt conditiile pietei actuale si conditia moto(aripa si carena fata putin crapate in urma unui incident neplacut).Cu acesti bani insa nu imi pot cumpara nimic bun.Am trecut de cateva ori de 320-330 pe ceas,odata am scapat si pe la 340 si ceva... ,mersul tare m-a pus pe ganduri.A fost principalul motiv pt care am dat moto.O perioada o sa incerc sa pun casca in cui si sa ma tratez cu ceva de mers incet ...sdi...si poate intr-o zi o sa revin ca Nasu si Geo.Am facut 30kkm in 6 ani,le-am incercat pe toate sau aproape.Important este insa ca nu am cazut si busa m-a adus cu bine mereu acasa.In acelasi timp mi-am facut noi si buni prieteni din toate colturile tarile si am petrecut momente de neuitat.Voi mai veni cu placere la reuniunile detinatorilor.Pentru ca fiecare om e liber sa viseze pot sa imi permit sa visez la un cal alb un pic mai de rasa...nu se stie niciodata.Respect hayabusa owner Romania!Ma inclin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doru.tanasoiu Postat Mai 8, 2014 Share Postat Mai 8, 2014 emylyo --- daca simti nevoie sa mai dai o tura cu Busa in jumatate de ora sunt la Slobozia .Felicitari noului posesor pentru achizitia facuta De 1Mai am avut ocazia sa merg cu ea si pot sa spun ca isi merita fiecare banut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 8, 2014 Share Postat Mai 8, 2014 Sa traiesti Emilio si sa fii sanatos indiferent ce decizie ai luat sau vei lua in viitor. Din pacate o sa doara daca nu gasesti un echivalent la "drogul" Hayabusa,si dupa cum stim cu totii creaza dependenta si nu stii cand o sa revii. Cu respect TNG! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate