CaptainBusa Postat Mai 13, 2016 Share Postat Mai 13, 2016 Salut nop... Corabia e făcută în Korea.Tocmai a împlinit 2 ani... Distracție plăcută la întrunire WoW... Eu zic pass... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Salutari tuturor... 14631594099511928392471.jpg Salut nop... Corabia e făcută în Korea.Tocmai a împlinit 2 ani... Distracție plăcută la întrunire WoW... Eu zic pass... si ce? nu poti sa vii cu barcuta aia sus pe Mures? nu incape? cele bune, ape linistite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 au fost ape linistite ieri la mine )) Al dracu stie cum am norocu` asta sa prn furtuna deasupra capului de fiecare data in ultima perioada ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 hello! eu o sa fiu concubin tot cu max! alina are programat altceva in we ala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Adaugari si eliminari insotitori: Weekend 10-12 iunie: Punky GINO_xxx (Gino si Ana) Killy (Cristi si Alexandra) Mihai si Dorothea 0ctav tud0r (Tudor si Oana) Macs (singur sau insotit?) Smok3 (Andrei + posibil insotit) apriliacluj (Lorant) Pestritu (Silviu si Mara) Kosh + iubita Edy emylyo (posibil insotit) TNG (Geo si Lili) MariusCojo (Marius + sotie ) cyp_hayabusa (Cyp si Carmen) pitesti2010 (Marius + sotie+ copila (adica ne-ar fi util un pat matrimonial)) Broasca doru.tanasoiu (Doru Tanasoiu) Participanti in curs de confirmare: laurwh (Laurentiu) - citez: "daca lucrurile sunt favorabile, vin. Legat de cazare..ma descurc eu atunci". Danutu_m Saracie Alin (peu) - daca reuseste sa ajunga isi gaseste cazare in cazul in care nu mai sunt locuri. pantera Bucurmarius - nu reuseste sa ajunga Locatia este aceasta: http://country-court...rect/photos.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Mai 17, 2016 Share Postat Mai 17, 2016 (editat) Salutare! Te rog frumos sa ma muti si pe mine in lista participantilor in curs de confirmare nu as vrea sa incurc gazda cu o camera, oricum o dau in vinerea cu pricina nu am cum pleca din Bucuresti decat dupa ora 19 ceea ce mi se pare destul de tarziu, daca ajung am sa caut sa imi gasesc singur cazare. Multumesc pt intelegere toate cele bune! Editat Mai 17, 2016 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 17, 2016 Share Postat Mai 17, 2016 ............................ daca ajung..................... apoi fa bine sa ajungi colegu! !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pestritu Postat Mai 17, 2016 Share Postat Mai 17, 2016 salutari, o sa de pasager pe perioada 10-12 de imprumut se gaseste? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Mai 17, 2016 Share Postat Mai 17, 2016 Update (colegul smok3): Weekend 10-12 iunie: Punky GINO_xxx (Gino si Ana) Killy (Cristi si Alexandra) Mihai si Dorothea 0ctav tud0r (Tudor si Oana) Macs (singur sau insotit?) apriliacluj (Lorant) Pestritu (Silviu si Mara) Kosh + iubita Edy emylyo (posibil insotit) TNG (Geo si Lili) MariusCojo (Marius + sotie ) cyp_hayabusa (Cyp si Carmen) pitesti2010 (Marius + sotie+ copila (adica ne-ar fi util un pat matrimonial)) Broasca doru.tanasoiu (Doru Tanasoiu) Participanti in curs de confirmare: laurwh (Laurentiu) - citez: "daca lucrurile sunt favorabile, vin. Legat de cazare..ma descurc eu atunci". Smok3 (Andrei + posibil insotit) - citez: "daca ajung am sa caut sa imi gasesc singur cazare" Alin (peu) - daca reuseste sa ajunga isi gaseste cazare in cazul in care nu mai sunt locuri. Danutu_m Saracie pantera Bucurmarius - nu reuseste sa ajunga Locatia este aceasta: http://country-court...rect/photos.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 17, 2016 Share Postat Mai 17, 2016 (editat) Sper sa nu va suparati pe mine insa pana la intrunire o sa va cam "stresez" cu poze. Iata ce-am primit astazi Editat Mai 17, 2016 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 nu ne suparam colegu! baga poze si cu atelaju', in diverse etape de reparatii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 Pai atelajul e departe de mine E la doctor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 deci numai atunci dupa ce-i faci externarea.... da' tu nu mergi in vizita cateodata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 N-ar fi o idee rea sa intreb doctorul despre programul de vizitare...Prefer insa sa mai astept pana vin toate accesoriile si sa le montam.Mai ramane vopsitoria si s-o si incalt.Ma gandeam la un MICHELIN PILOT ROAD 4... Presupun ca sunt ok ptr. ea. PS: pasagera mea are... 45kg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 daca rasfoiesti pe aici, o sa vezi o multime de pareri referitoare la cauciucuri... fiecare cum vrea vrei mai touring, mai durabile, nu o sa ai aderenta fantastica vrei mai sportiv, ai aderenta mai buna, in schimb iti scade nr de km facuti cu ''incaltamintele'' gusturile colegu, gusturile..... deh.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 Pai m-am tot uitat si cate "bordeie atatea obiceie". Ma intereseaza sa fie mai aderente, insa nici sa le schimb la 3000 de km. O sa le iau p'astea acum si vedem ulterior. Daca aveti si alte sugestii, sunt binevenite. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 pirelli diablo rosso 3....abia au aparut ...sunt calde...si te tin cam 10 000 ! metzeler sportec m7 rr...tot cam asa! in principiu e cam aceeasi guma... nu stiu ce aveti cu michelinu asta...nu vedeti ce dude dau pe circuit! plus ca daca nu mergi foarte mult o sa te tina 5 ani....si o sa se faca tari ca blana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 Octav: eu personal sunt fan Metzeler ei pt Hayabusa recomanda Roadtec Z8, ...care s-ar putea sa tina 10k km eu clar Sportec M7 o sa folosesc --dupa ce le dau jos pe actualele--, dar sunt aproape sigur ca nu o sa ma tina mai mult de 5-6-7k km..... vom vedea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 Sportec, m7 clar, am avut pe Busa m5 pe langa road 3, sunt peste ca si aderenta si rezista binisor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Mai 19, 2016 Autor Share Postat Mai 19, 2016 Kosh...semighidoanele chinezesti subt doar frumoase.Am vazut cu ochii mei ce rezistente sunt:a pleznit unul pe un gsxr de 600 si pilotul era subtirel. » Post actualizat in 19 May 2016 16:42 Cu ceva sansa sper sa ajung pe motor la Mures ... si nu cu Sdi-ul Lorant .El bucura deja pe altcineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 (editat) A plesnit asa "de plictiseala" sau se dadea pe-o roata ori alte minunatii... Imi par destul de solide acum... nu stiu ce sa zic....Am vazut c-au mai aparut ceva buse la vanzare... Editat Mai 19, 2016 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Mai 19, 2016 Autor Share Postat Mai 19, 2016 Pe loc a cedat ...iti dai seama distractie daca era in mers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 am un feeling ca o sa mai fie colegi cazati si in pod si in vecini AMR 28 zile / 4 saptamani fix! AMR 21 zile / 3 saptamani fix ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 Pana la meciul de deschidere Franta-Romania ?... Plecati din timp!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 Emylyo: asteptam sa vedem surpriza Mianmar: aia nu ma intereseaza..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate