DANIEL_NPM Postat August 9, 2016 Share Postat August 9, 2016 salutare, stie cineva ceva de busa aceasta ?, as vrea sa o cumpar dar vroiam ceva pareri... http://olx.ro/oferta/hayabusa-gsx1300r-ID6uSi4.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat August 9, 2016 Autor Share Postat August 9, 2016 O stiu eu.Am mers cu ea acum un an si vroiam sa o iau eu,dar am gasit nesperat modelul nou.Nu are nimic ascuns.Stiu aceasta moto de cand avea 1000 mile.E ingrijita,km reali,tobe,gume noi si trage mai bine decat modelul meu k1.Nu vei gasi una mai buna la acest pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DANIEL_NPM Postat August 10, 2016 Share Postat August 10, 2016 aha, mersi mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 11, 2016 Share Postat August 11, 2016 apoi cu acest ..aha... nu ne-ai lamurit Daniele il cumperi? mergi la o proba? ce planuri ai? » Post actualizat in 11 Aug 2016 09:53______________ apropo, pt MAN: AMR fix 1 saptamana !!!! facem o mica lista cu cei ce mergem, si din care zi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat August 11, 2016 Share Postat August 11, 2016 (editat) Domnilor omu si-a facut cont a pus 2 intrebari si a plecat ca Mos Craciun nu cu HO, HO HO , doar cu "aha, mersi mult " ! Mersi vine de la faptul ca-i merse , a primit informatia, e multumit si atat ! PS. Poate ne vedem la intrunire ! Editat August 11, 2016 de GINO_xxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DANIEL_NPM Postat August 11, 2016 Share Postat August 11, 2016 (editat) as vrea sa merg in weekend sa o vad, dar chestia este ca nu cred pot sa apuc sa fac actele la ea ca voi pleca in voiaj in jur de 15... daca e sa o cumpar e pe ultima suta de metri..doar Braila - Constanta voi apuca sa fac vara aceasta... Editat August 11, 2016 de DANIEL_NPM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 11, 2016 Share Postat August 11, 2016 Gino: poate, poate asa sa fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat August 12, 2016 Autor Share Postat August 12, 2016 Sunt la jumatatea distantei(aproximativ).Daca vrei iti pot da o mana de ajutor.Cred ca vei gasi intelegere si pt acte si in plus omul este firma serioasa.Am vorbit ieri cu el si mi-a spus ca nu l-ai contactat.Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DANIEL_NPM Postat August 13, 2016 Share Postat August 13, 2016 mi-am luat R1 din 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat August 13, 2016 Share Postat August 13, 2016 (editat) Ai ratat intrarea in randul lumii... Daca luai Hayabusa totate usile ti se deschideau. Inclusiv haionul. Felicitari si drumuri curate sa ai! Editat August 13, 2016 de pitesti2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DANIEL_NPM Postat August 14, 2016 Share Postat August 14, 2016 mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat August 14, 2016 Autor Share Postat August 14, 2016 Cel din Ct cu volan pe dreapta?Sa vrei sa iti iei busa si sa iti iei r1 !?!Nebanuite sunt caile ...motoretismului.Un motor de busa ingroapa 2-3 de R1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat August 15, 2016 Share Postat August 15, 2016 Am vazut ieri o Busa prapadita pe Lepsa. Stiti ceva?..e ok colegul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 15, 2016 Share Postat August 15, 2016 mi-am luat R1 din 2008 huooooo! Am vazut ieri o Busa prapadita pe Lepsa. Stiti ceva?..e ok colegul? nasol de tot.... asteptam vesti cu nerabdare! sa speram ca e OK colegul... Gino, esti din zona, stii ceva, ai auzit ceva? @ALL: AMR = 3 pt MAN Sovata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 15, 2016 Share Postat August 15, 2016 Sper ca e ok colegu' PS: zicea Emil ca e intrunirea posesorilor la Rasnov acum in Septembrie? Nu stiu daca mai pot pleca la greci, sunt 99% sanse sa-mi vina un proiect mare rau in Septembrie, la inceput. N-o sa pot sa dispar 14zile din tara, dar un Thassos tot imi iese... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 15, 2016 Share Postat August 15, 2016 (editat) ................zicea Emil ca e intrunirea posesorilor la Rasnov acum in Septembrie? n-ar fi rau deloc da' amu avem timp sa vorbim despre asta la MAN! io sper sa ne adunam muuulti ! Editat August 15, 2016 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat August 15, 2016 Autor Share Postat August 15, 2016 Kosh si nu numai:primul weekend din septembrie e intalnire moto nationala Rasnov.Zona fiind superba,cazare ieftina si ultima intalnire moto din an ma gandeam poate facem o iesire.Pe 14.09 intentionez sa merg in Thassos 5 zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 15, 2016 Share Postat August 15, 2016 De fel, nu ma duc la intruniri exceptand ce-a "a noastra".E nasol ca nu stiu cum sa-mi fac programul.In momentul in care stiu sigur o sa anunt. Evident, eu vreau sa hoinaresc prin Grecia dar nici nu pot zice pas la proiectul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duta.marian Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 De pe drumuri adunate ... » Post actualizat in 16 Aug 2016 19:57 De pe drumuri adunate ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 17, 2016 Share Postat August 17, 2016 MAN: AMR = 1 joi, vineri si sambata fac prezenta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat August 17, 2016 Share Postat August 17, 2016 De pe drumuri adunate ... » Post actualizat in 16 Aug 2016 19:57 De pe drumuri adunate ... misto poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duta.marian Postat August 17, 2016 Share Postat August 17, 2016 Grossglockner în Austria. Acum 3 zile .. 7 grade ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 18, 2016 Share Postat August 18, 2016 (editat) Scamosu, Doru, Emil, Gino, Smoke, Punky, Cojo, Capitanu, @ceilalti care nu au zis ca nu vin? ca se facura AMR = 0 !!!! Editat August 18, 2016 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat August 18, 2016 Share Postat August 18, 2016 Scama e prezent de mâine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 18, 2016 Share Postat August 18, 2016 apoi vad ca va fi musai sa ma sacrific si sa beau singur tot honey-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate