mertan Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 I-nox ar zice ca intre Jawa si Busa, acceleratia difera... ca franele sunt la fel Era si piesa aia de la Parazitii... sa n-ai incredere in femei si in franele de Hayabusa Deci se mere la Bucuresti, la intrunire... drum bun si distractie faina baieti! Sa faceti parcare de Soimi si sa faceti poze! Traiasca Busa! mai incap 2 chinezoaice de alea pe spate ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat August 24, 2008 Autor Share Postat August 24, 2008 Incet-incet trece anul si nu s-a concretizat nimic din ideea de intalnire a posesorilor de busa.Am facut o incercare,dar din lipsa de interes a posesorilor am renuntat si am ales Brasov-alta teapa.Intalnirile la noi au devenit niste tepe pt castigul unora si au inceput sa ma enerveze.Asa ca ramanem fiecare pe mana lui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Pai se alege o data, o locatie (preferabil o pensiune in centrul tarii, sa poata ajunge oricine) totul anuntat din timp si... poate asa se aduna ceva soimi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Ganduri bune... dintr-o zi mai putin buna... Je' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i-nox Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Salut Capitane si toate cele bune. Intreaba fetele de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 (editat) Zile pe Nume... care din ele ca dhe pe mare nu gasim decat "clopotari"... Cum a fost escapada la Bucuresti?... toate bune?... fug la Munca!!! Hik.... am revenit de la munca... da...hhhh... m-a muncit un Brusky Editat August 25, 2008 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Capitanee,pacat ca nu ai fost cu noi ! Nu-i nimic te asteptam cu urmatoarea ocazie ! Emi,nu fi suparat,lasa ca vine si intrunirea aia a soimilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 vine cineva maine la ploiesti eu plec pe la 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 vine cineva maine la ploiestieu plec pe la 6 bai nene Nasicule dar unde ai gasit u ceva pe forumul asta de intrunirea la Ploiesti ca eu nu am gasit nik ...sau din ce surse sti...care ce unde.... cum ....ca paote e mai multa lume interesata ...dar .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 (editat) HEAVY RIDER BIKER FEST cu toate ca aseara era singura busa de pe acolo cred ca este cea mai tare intrunire din acest an si intrunirea se afla la iesirea din ploiesti spre brasov,se face stanga si in acea padure de acolo Editat August 30, 2008 de NASU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 as este se face dreapta nu stanga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 stie cineva cam cat e un radiator de busa? aaaa,si cu tobele,parca am vazut pe aici ca se repara tobe,mai este de actualitate?un tl.un mess????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Am facut un radiator de busa aici la Bistrita si a iesit foarte bine.. mai ales ca a fost foarte ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 La multi ani pictorului! Un adevarat Adi minune Sa ne traiesti iepure! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Mircea,te grabesti,inca nu-i ora 12. LA MULTI ANI pictore ! Sa ne traiesti si cat mai multi km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i-nox Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 merci, merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 La multi ani Adi!!! Iti doresc tot ce e mai bun pe lume si distractie placuta de ziua ta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 multi ani fericiti si multi km! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i-nox Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Multumesc mult si va urez si voua tot ce-i main bun . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Septembrie 6, 2008 Autor Share Postat Septembrie 6, 2008 Poza de la mare!Se dadeau aia cu barcile si eu cu busa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Emi...mare esti frate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Emi...mare esti frate 1.90 sau 1.92... http://www.youtube.com/watch?v=JBtkx85dgxQ :X :X :X :X :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Emi...mare esti frate ...lasa cat de mare e! Uita te ce TOBA are !!! Vreau si eu... de unde???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Septembrie 9, 2008 Autor Share Postat Septembrie 9, 2008 Toba asa a venit din dotare...cu tot cu serpisori.A costat insa o caciula de bani si vorba cuiva-unii si-ar da sufletul pt asa ceva.A suferit e drept niste modificari de constructie ulterior si acum se aude intr-un mare fel.Sincer imi place totusi cum se aude busa doar cu finalele schimbate-Two Brothers,Devil si Akrapovick.Schimbarea sistemului full presupune altceva-galeriile ajung mult mai in interiorul motorului si soundul este diferit,un pic apropiat de cel al motoarelor de moto GP.Vorba lu maica mea-TE RECUNOSC DIN 100 DE MOTO CU RAGETUL ALA DE VACA RAGUSITA CAND VII PE AUTOSTRADA SPRE CASA SI MA BUCUR CA STIU CA ESTI BINE!Legal insa nu mai avem voie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate