The Mentalist Postat Iunie 6, 2019 Share Postat Iunie 6, 2019 Acum 3 ore, Metal Heart a spus: Ce facusi, te-ai riscat si ai dat comanda la baieti? Nu, mi.o aduce Alin care are magazinul Shop4moto pe Lizeanu, macar il stiu personal de baiat serios de 15 ani si e aici langa mine daca nu fuge cu magazinul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 6, 2019 Share Postat Iunie 6, 2019 1 oră în urmă, Kosh a spus: Mai avem un posesor nou in Oradea! am vazut-o de cateva ori din mers si prin Alesd.... 1 oră în urmă, Gixu. a spus: :))))) Finut,elegant si mai ales subtil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 6, 2019 Share Postat Iunie 6, 2019 (editat) Acum 6 minute, apriliacluj a spus: am vazut-o de cateva ori din mers si prin Alesd.... si mai ales subtil In apararea mea, in momentul in care @Mentalistu' a urcat link-ul aici, eu deja eram in tratative cu dealerul, incercam sa optin un pret mai bun. Am renuntat Insa si i-am trimis banii. Motorul a mai stat cateva zile bune la vanzare, pana cand am sunat dealerul si l-am intrebat daca mai are una identica sau daca vrea sa vanda motorul de 2 ori :))) Editat Iunie 6, 2019 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 6, 2019 Share Postat Iunie 6, 2019 Acum 9 minute, Gixu. a spus: In apararea mea, .......... nu cred ca trebuie sa dai cuiva explicatii sau sa te aperi.... important e sa te bucuri de Soim, sa parcurgeti multi km impreuna fara evenimente neplacute! numa' benzina si diiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 6, 2019 Share Postat Iunie 6, 2019 Eh, lasa, se considera ca mi.ai furat portocala mecanica! Pana la urma am ales ABS-ul in detrimentul culorii, portocalii cu ABS nu erau. Are cineva un maner nwgru din ala de la saua pasagerului si ii se pare ca motoreta arata rau cu el? Mi.ar cam trebui mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 6, 2019 Share Postat Iunie 6, 2019 si nu vrei sa-i pui macar un topcase? ...si referitor la maner, chiar ca arata rau ce el montat PS. ia pune si oarece poze cu Soimul! sa te putem felicita, si sa ne dai berile la urmatoarea intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 6, 2019 Share Postat Iunie 6, 2019 Pun cand o ajunge la mine, sa nu fie cu ghinion, ca inca nu am facut plata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 6, 2019 Share Postat Iunie 6, 2019 da da! PS. Acum 42 minute, the mentalist a spus: .... ca inca nu am facut plata! mda, ce-i in mana nu-i minciuna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iunie 6, 2019 Autor Share Postat Iunie 6, 2019 Sa inteleg ca ai luat un 2013 cu abs cu 7000 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 6, 2019 Share Postat Iunie 6, 2019 Acum 1 minut, emylyo a spus: Sa inteleg ca ai luat un 2013 cu abs cu 7000 ? Da,plus la cat o sa ajunga cu transport,taxe,inmatriculare,etc. Acu' in ce stare o fi la cei 38.000km ai ei oi vedea eu cand o veni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 6, 2019 Share Postat Iunie 6, 2019 Acum 11 ore, the mentalist a spus: Are cineva un maner nwgru din ala de la saua pasagerului si ii se pare ca motoreta arata rau cu el? Mi.ar cam trebui mie Uite ca am tinut minte bine! La 30.01.2015 la 16:38, the mentalist a spus: N-am auzit nicaieri ca ar putea deveni obligatorie... Unii ii spun "eviscerator" pentru ca in caz de accident e posibil sa-ti cam scoata matzele ) In mod normal pentru cei care nu se dau pe o roata cu pasagera in spate nu prea e folositor, chiar si fetele pasagere au pareri impartite. Eu nu mi-as pune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 7, 2019 Share Postat Iunie 7, 2019 Ia uite cum a cautat el :)) eu vorbesc de manerul ala de pe codita la Busa! Am aceeasi parere despre 'eviscerator' si acum, adica cel de rezervor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 7, 2019 Share Postat Iunie 7, 2019 (editat) mda, unde dai si unde crapa maner maner, amu ce mama dracului conteaza ca e in fata pasagerei sau (pe) la spate Editat Iunie 7, 2019 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 7, 2019 Share Postat Iunie 7, 2019 Acum 3 ore, apriliacluj a spus: mda, unde dai si unde crapa maner maner, amu ce mama dracului conteaza ca e in fata pasagerei sau (pe) la spate Eu sunt mai pitzipoanca asa, motoreta tre sa arate intr-un anumit fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iunie 7, 2019 Share Postat Iunie 7, 2019 asta e minunatia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 7, 2019 Share Postat Iunie 7, 2019 asta nu e Soim.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iunie 7, 2019 Share Postat Iunie 7, 2019 Acum 3 ore, superbec a spus: asta e minunatia? E opera ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iunie 8, 2019 Autor Share Postat Iunie 8, 2019 Nu mai am tobele TB Octav...acum poti sta linistit...singura lor problema este ca erau neomologate si jenau urechea fina a organului...doar stii cum e La 04.06.2019 la 18:39, 0ctav a spus: Microanele alea de le vrei tu...nu se mai fabrica! Parca au dat faliment ...ceva! Eu am micron...dar forma clasica. Zic sa mergi pe cei 2Fratiori, yoshy sau akra! Fratiorii suna jos...bass! Mie imi plac! Singurul minus pe care il vad pentru 2Brothers...e ca are si emil! Bine ...lui nu-i plac...si le vinde! Si busa...si bagajele...si ghidoanele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 9, 2019 Share Postat Iunie 9, 2019 La 06.06.2019 la 20:31, the mentalist a spus: Ia uite cum a cautat el :)) eu vorbesc de manerul ala de pe codita la Busa! Am aceeasi parere despre 'eviscerator' si acum, adica cel de rezervor. Doh! Am vazut ca doara ai zis 'saua pasager' dar initial nu citisem calumea si daca tot mi-am exersat si eu pic tinerea de minte, am zis sa duc postul pana la capat :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 9, 2019 Share Postat Iunie 9, 2019 Mi-am conandat deja un maner de pe Ebay,din aluminiu vopsit negru si scrie Hatabusa pe el, tre sa ajunga intr-o saptamana. Daca nu ajunge motoreta macar o sa am maner de care sa ma tin! :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 13, 2019 Share Postat Iunie 13, 2019 La 06.05.2019 la 8:22, apriliacluj a spus: Hayabusa Meeting 2019 21-23. 06. 2019 Han Anselmo Oituz / Covasna sa ne revedem cu bine la locatie! inscrieri aici, pe wap, sau la colegul @GINO_xxx diiiiiiiiiii! ca nu cumva sa uitam... AMR = 8 zile !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Iunie 13, 2019 Share Postat Iunie 13, 2019 Hayabusa Meeting 2019 21-23. 06. 2019 Han Anselmo Oituz ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 13, 2019 Share Postat Iunie 13, 2019 Oituz de Covasna, nu de Bacau, pentru cei ce nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Iunie 13, 2019 Share Postat Iunie 13, 2019 Is cam in același loc nu e mare distanță între ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 14, 2019 Share Postat Iunie 14, 2019 si chiar pe acelasi DN.... PS. amu' vad, e chiar drum european..., E574 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate