emylyo Postat Iunie 8, 2020 Autor Share Postat Iunie 8, 2020 O sa avem detinatori care nu au mai fost la intalniri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iunie 9, 2020 Share Postat Iunie 9, 2020 Si vor fi si din cei care au mai fost, dar nu sunt detinatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 9, 2020 Share Postat Iunie 9, 2020 Ma uit si vad ca toate Hayabusele au parbriz dubble-bubble, unde sunt fratiorilor parbrizele stock? Se matuiesc prin garaje? Vreau si eu un parbriz stock de Busa generatia 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 9, 2020 Share Postat Iunie 9, 2020 Stock nu am, insa, daca te coafeaza asta: da-mi de stire! L-am luat de nou la ceva timp dupa ce mi-am luat Busa, crezand ca se potriveste la a mea... Este ptr Gen 2, asa ca il am de cativa ani "impaturit" bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 9, 2020 Share Postat Iunie 9, 2020 Acum 8 minute, Kosh a spus: Stock nu am, insa, daca te coafeaza asta: da-mi de stire! L-am luat de nou la ceva timp dupa ce mi-am luat Busa, crezand ca se potriveste la a mea... Este ptr Gen 2, asa ca il am de cativa ani "impaturit" bine. Multumesc, dar vreau sa vad cum e cu parbrizul stock. Am deja dubble-bubble. Eu sunt mai inalt si cocoasa aia imi arunca aerul fix in dreptul castii, ma enerveaza la culme! Apoi nu stiu de ce dar cred ca o motocicleta sudiata de Suzuki in tunelul de vant cred ca arunca aerul mai bine cum l-au proiectat aia, decat un parbriz de 50 de Euro facut de o firma de aftermarket-uri. Doar sper! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iunie 9, 2020 Share Postat Iunie 9, 2020 Ala stock o sa-ti arunce aerul in piept...daca asta ti-l arunca in casca! Inginerii cu ochii oblici l-au studiat si l-au facut asa ...sa stai tu pachetel sub el la 320 km/h...adica ..si cu jumatate din casca sub el....nu sa stai in poponeata la 150 si 200! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 10, 2020 Share Postat Iunie 10, 2020 Acum 9 ore, 0ctav a spus: Ala stock o sa-ti arunce aerul in piept...daca asta ti-l arunca in casca! Inginerii cu ochii oblici l-au studiat si l-au facut asa ...sa stai tu pachetel sub el la 320 km/h...adica ..si cu jumatate din casca sub el....nu sa stai in poponeata la 150 si 200! Nu zic ca nu ai dreptate, dar mie imi convine sa imi ia doar aerul de pe piept si de pe umeri si sa ramana casca total in curent. Daca parbrizul ar fi un pic mai jos nu ar trebui sa mai faca buffeting la nivelul castii. Adica am avut ZX10 si era mai liniste in casca si curgea mai frumos curentu' pe langa casca? Nu mi se pare normal. Busa are carenatura mai mare, iar parbrizul ar trebui sa imi ofere cat de cat un confort cand fac doar touring. Oricum, eu vreau sa incerc, sa vad daca se schimba ceva sau nu. Dar parca nu as da pretul cerut de reprezentanta Suzuki pe parbrizul stock numai pentru incercarea asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 10, 2020 Admin Share Postat Iunie 10, 2020 Parbrizul la Busa este cât fender extender pe spate la GTR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iunie 12, 2020 Share Postat Iunie 12, 2020 (editat) Hayabusa Meeting 2020 Locatia: Contry Court Curteni / Targu Mures https://countrycourt.ro/contact/ data: 26-28.06.2020 pentru inscrieri si rezervari va rog sa luati legatura cu @punki de preferat telefonic, ca el intra mai rar pe forum tel: o74o 22 doidoi 82 AMR = 2 saptamani diiiiii! Editat Iunie 12, 2020 de pitesti2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 12, 2020 Share Postat Iunie 12, 2020 hai ca nu mai e mult! diiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iunie 14, 2020 Autor Share Postat Iunie 14, 2020 De ieri avem un nou detinator de busa-dupa cum spuneam intr-un post anterior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 14, 2020 Share Postat Iunie 14, 2020 Weekend-ul asta am dus grasa la Italieni, la mare. Cu ocazia asta mi-a facut si prima buba. A murit intr-o benzinarie la iesirea din Germania. Dupa o inspectie atenta am constatat ca defectul a fost cauzat de intreruperea unui fir de la contact, sugrumat cu un soricel de catre un mecanic zelos. Taiat soricelul, remufat cablul si apoi inapoi la drum. 2000 km de vineri pana in seara asta.6000 de la inceputul lunii Mai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iunie 15, 2020 Share Postat Iunie 15, 2020 Este recall la 2008 fata de firele de la contact.Se ruteaza pe alt traseu,sa nu se frece de cadru de bord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 15, 2020 Share Postat Iunie 15, 2020 Super, nu stiam. Multumesc pentru idee Geo. O sa sun la dealeri sa vedem cine ma primeste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iunie 15, 2020 Share Postat Iunie 15, 2020 Salutare! Am scos si eu busica la plimbare, finally Daca tot a fost prin service, cu ocazia asta i-am dat o vopsea noua, pentru ca vechea vopsea gri mat sarea foarte usor de la pietricele. I-am schimbat si ledurile din bord, 29 de lipituri mai tarziu arata cam asa: Cheers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 15, 2020 Share Postat Iunie 15, 2020 (editat) Frumoasa foc. De unde i-ai luat parbrizul ala touring? Imi trebuie si mie unu' Editat Iunie 15, 2020 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iunie 15, 2020 Share Postat Iunie 15, 2020 Chiar acum, Kosh a spus: Frumoasa foc. De unde i-ai luat parbrizul ala touring? Imi trebuie si mie unu' Multumesc! Asa am luat-o de la @RoC - poate mai tine el minte de unde l-a cumparat/ce model este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 15, 2020 Admin Share Postat Iunie 15, 2020 Acum 1 oră, Kosh a spus: De unde i-ai luat parbrizul ala touring? https://www.mrashop.de/com/model-based-products/suzuki/gsx-r-1300-hayabusa/bj-08/5715/gsx-r-1300-hayabusa-variotouringscreen-vt-2008?c=90005453 Il cumperi de la RomoMoto, distribuitorii lor, mie mi-a venit in cateva zile -->au si fumuriu, si transparent: http://www.romimoto.ro/Catalog-PARBRIZE-MRA-SUZUKI-GSX-R-400-1300-GSX-R-1300-HAYABUSA-dupa-2008-566/Parbriz-MRA-Vario-Touring-SUZUKI-GSX-R-1300-HAYABUSA-dupa-2008-97000561 Ca sa iti faci o idee, am pus si eu recent parbriz MRA X Creen Touring pe GTR, foarte multumit de el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 15, 2020 Share Postat Iunie 15, 2020 Multumesc pentru link. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 16, 2020 Share Postat Iunie 16, 2020 Acum 14 ore, l.u.v a spus: Il cumperi de la RomoMoto, distribuitorii lor RomImoto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 Hayabusa Meeting 2020 Locatia: Contry Court Curteni / Targu Mures https://countrycourt.ro/contact/ data: 26-28.06.2020 pentru inscrieri si rezervari va rog sa luati legatura cu @punki de preferat telefonic, ca el intra mai rar pe forum tel: o74o 22 doidoi 82 AMR = 1saptamana. Fix! diiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 no ase !!! astept cu nerabdare! diiiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iunie 25, 2020 Share Postat Iunie 25, 2020 Hayabusa Meeting 2020 Locatia: Contry Court Curteni / Targu Mures https://countrycourt.ro/contact/ data: 26-28.06.2020 AMR = o zi. Fix! diiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 25, 2020 Share Postat Iunie 25, 2020 Asfalt uscat si distractie placuta! Din pacate nu putem ajunge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 26, 2020 Share Postat Iunie 26, 2020 No, a venit ziua cea mare Drumuri bune colegii, sa ne revedem cu bine la locatie! Diiiiii ____ AMR = zer0000 !!!! diiiiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate