cucu bau Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Salutare all, mai baeti m ati tampit cu franele voastre mai, eu cand a intrat un cret la minte in mine cu masina am franat cu pantofii de i am facut terci si voi aici vb de lucruri dinaceste, ce sa zic o sa ma gandesc sa achizitionez si eu cate ceva na, ca nu o fi foc, dar m am invatat cu ea asa si daca franeaza mai tare mie frica sa nu ma dau deaberbeleacul ca experienta mea e mai........ Foarte fain se vede Ai mers cu ea noaptea?Imi pare putin cam puternica lumina aia albastra.Oare nu este deranjanta la un drum mai lung ...noaptea,evident..? P.S. Capitane ,vb cand te intorci de muzzy-ul ala Reaper muzzy e criminal cu un power commander rupe nu alta si mai trezesti si mortii din tintirim! daca mai esti in Bucuresti da un fax si iti prezint nenorocirea........... Emile eu am schimbat parbrizul, nu i rau e oke, daca vrei eu ti l trimit si dai cat consideri daca iti place sau iti fac si o poza la el maine si o postez aici daca reusesc....... Am pus unul MRA ca al lui Nasu e beton 340 ron costa, te rezolva Morisson daca vrei, dureaza cam o saptamana si e mai bun la viteze mari, cel vechi pe care il am eu este cel original si nu prea te ajuta la viteze( nu poti sa te bagi sub el) mai ales la statura ta........daca vrei iti fac poze maine la amandoua si te hotarasti, eu oricum nu il mai pun pe cel vechi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 a trebuit sa dai acele afara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Martie 22, 2009 Autor Share Postat Martie 22, 2009 (editat) Pune te rog foto cu cele 2 parbrize si un pret pe pm te rog sa vad ce hotarasc ca am deja de luat zilele astea pompa Brembo si discurile pe fata,indicatorul de treapta de viteza si sunt stramtorat.A trebuit sa scoata acele cu un dispozitiv special pentru a pune ledurile smd-34 la numar.Se pot scoate si cu 2 linguri-asa arat neamtul in instructiuni.Trebuie lucrat cu atentie ca se pot decalibra.Asa s-a intamplat la mine si l-am scos inca odata la turometru si l-am pus de la 0 si e ok.Sunt niste motorase pas cu pas.Recomand insa mai bine ecrane cu plasma.Toata treaba m-a costat 275 ron plus 2 drumuri de 300km,plasma se poate pune usor cu doar 40 euro. Editat Martie 22, 2009 de emylyo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 Am eu Puig si imi place mai mult dect mra..chestiune de gusturi Abia astept sa pun si eu discurile alea odata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 Pune te rog foto cu cele 2 parbrize si un pret pe pm te rog sa vad ce hotarasc ca am deja de luat zilele astea pompa Brembo si discurile pe fata,indicatorul de treapta de viteza si sunt stramtorat.A trebuit sa scoata acele cu un dispozitiv special pentru a pune ledurile smd-34 la numar.Se pot scoate si cu 2 linguri-asa arat neamtul in instructiuni.Trebuie lucrat cu atentie ca se pot decalibra.Asa s-a intamplat la mine si l-am scos inca odata la turometru si l-am pus de la 0 si e ok.Sunt niste motorase pas cu pas.Recomand insa mai bine ecrane cu plasma.Toata treaba m-a costat 275 ron plus 2 drumuri de 300km,plasma se poate pune usor cu doar 40 euro. Salutare baieti, Emil sper ca ai primit mesajul meu.........dai un fax cand vii in Bucuresti si ti l dau (parbrizul)! Saltare...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 [quote name='cucu bau' date='Mar Reaper muzzy e criminal cu un power commander rupe nu alta si mai trezesti si mortii din tintirim! daca mai esti in Bucuresti da un fax si iti prezint nenorocirea........... Abia astept,dar deocamdata nu am timp nici de mine deocamdata.Trimite-mi nr tau pe PM,ok? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 Auziti... Ceramic Ribbons sunt la 75eur rola de 30mtr. din 30 mtr se pot izola vreo 2-3 saxofoane... eu am comandat o rola... O impart cu Robert Cristea... asa ca nu insistati... daca vrea cineva... sa zica. Banda Aluminizata vine de abia maine si inca nu am cotatia... Ne mai auzim. Ale bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 eu sunt al 3 lea capitane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 (editat) Ok... nu te uit... Am luat 2 role... total 150eur... acu am platit asa ca daca mai avem motoare fierbinti ) mai putem imparti... Mai am un flacau cu probleme de Temperaturi inalte... asa ca Yo' , Robert, Nasu, Bineanteles ca o sa fie si Reaper... (O sa vezi vara in traficul de bucuresti cum e... Wellcomme to Bucharest Reap ) ca motorul tau e obisnuit cu aerul de munte... 10 mtr / Saxofon : 4 Iesiri : 2,5 mtr pe iesire cred ca e suficient. deci o rola la 3 Buse. Mai e loc de 2 Buse... Coliere de metal gasiti la Bricostore cred... Inca nu a aparut banda de Aluminiu... da vine si ea... va tin la curent. Ale Bune... De aici plecam la Lisabona asa ca nu o sa mai am net vreo 4zile. ne mai auzim Editat Martie 24, 2009 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 (editat) A aparut si banda de aluminiu. 25Eur/rola - in jur de 7.7mtr/banda. am luat 3 asa ca ptr 3 Soimi nu's probleme... mai comand cand ma intorc in Rotterdam... va mai ganditi pana atunci. Ale bune. I-a aruncati un ochi pe esapament sa vedeti ce de rugina e acolo... Calitate Suzuki ) Fug ca-i rost de munca... Editat Martie 24, 2009 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Martie 24, 2009 Autor Share Postat Martie 24, 2009 (editat) Nasule baga un pret pentru discurile aftermarket te rog si un numar de telefon .Am gasit Brakink la 100 e,dar cred ca sunt rulate mai mult.Banda merge pusa si pe evacuarile sport? Editat Martie 24, 2009 de emylyo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 Salutare all, ma bag si eu Capitane primul pt lista a doua de banda, poate mai exista doritori......! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 Reaper te bagi? Emil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 (editat) Nasule baga un pret pentru discurile aftermarket te rog si un numar de telefon .Am gasit Brakink la 100 e,dar cred ca sunt rulate mai mult.Banda merge pusa si pe evacuarile sport? Merge Emile... 1100C (au inauntru o tesatura de fire subtiri de NiCr ptr rezistenta) la 2.5mtr/iesire si 3mm grosime, poti badijona Evacuarea pe zona radiatorului pana in Saxofon destul de consistent... dupa care daca ii dai o Banda de aluminiu deasupra... N-are Moarte. Punctul de topire zic ei ca e 1700C ) ca doar nu avem Rachete sub noi... Daca ai vreun dubiu am acasa un termometru digital pana la 1400C pot masura cu el un esapament incins fara probleme. Apropo termocupla de la radiatorul Busei lucreaza intre 100-105 C. Am gasit in state termocuple ptr Busa care pleaca de la 72C... ca sa mentina motorul la temperaturi mai joase... fo 39usd acolo. Izoland evacuarea castigi un plus de putere la motor... ca baria iti moare mai greu ptr simplul fapt ca termocupla functioneaza mai rar iar incarcatorul face fata la turatii joase... adica produce destul curent cat sa tina utilajul in functionare buna. Stiti voi bine cum e in traficul de Bucuresti vara... mie mi-a fiert motorul o singura data... dar stiu pe altii care au rabufnit de nenumarate ori... Va las ca's Bussy. Editat Martie 24, 2009 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 Ma bag si eu la protectie/ aluminiu sau prima. !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 Salutare all, auzi CAPITANE, Morisson al doilea pt izolatii!!!! Hai baeti cine mai doreste cine mai pofteste mai avem un loc pt izolatii....... CAPITANE POATE NU NE UITI SI PE NOI PRINT RE RANDURI.............. Ambele sint necesare Morisson.........izolatii+folie aluminiu......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 nu stiu cat sa cer pe discuri fa si tu emile o oferta decenta si sunt ale tale nu au uzura ,sunt k eu le-am luat cu motorul si nu stiu cat valoreaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 Bineanteles ca o sa fie si Reaper... (O sa vezi vara in traficul de bucuresti cum e... Wellcomme to Bucharest Reap ) ca motorul tau e obisnuit cu aerul de munte... Multumesc Reaper te bagi? Emil? clar ca da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Martie 25, 2009 Autor Share Postat Martie 25, 2009 Deocamdata sunt in asteptarea pompei de frana,indicator treapa viteza,tre si poate ma bag si la discuri.Pompa Brembo imi vine cu furtune se pare.Daca le vrea cineva pe cele care le am deja pe moto cu insertie metalica de culoare gri-argintiu sa dea de stire-pretul la jumatate de magazin.Daca mai intarzie capitanul poate ma bag si eu.Studiam si varianta cu ventilator suplimentar de k5 pe dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Ok... Yo', Robert, Nasu, Reap, Cucu, Morisson = 6buse. (2Role - Ceramic Ribbons.) ========== Daca mai vrea cineva... cand ma intorc la Rotterdam mai comand. Oricum Banda de aluminiu mai tre sa iau 3bucati ca sa fie ptr 6Buse. Deocamdata am 3Role de aprox7,7mtr/rola. Mai comand 3 cand ne intoarcem la Rotterdam. Lunga-i Franta asta... Cat o zi de post... Cele Bune... de pe mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 .Daca le vrea cineva pe cele care le am deja pe moto cu insertie metalica de culoare gri-argintiu sa dea de stire-pretul la jumatate de magazin. prezent chiar daca am surioara mai mica srad 600 , se potrivesc astept un semn pt ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 salutare all, toate bune ...........? Mersi frumos Capitane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 emil poate facem schimb furtunele contra discuri vreau sa le fac cadou lui kelu o busa mai mica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Capitane cind zici ca imi ajunge geamul ? La inceputul lui aprilie sau la sfarsitul acestuia ? Numai bine si fara valuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Martie 26, 2009 Autor Share Postat Martie 26, 2009 (editat) Ar fii o treaba buna cu furtunele si discurile.Sa vad ce fac cu cel cu care am vorbit de pompa si furtune ca vad ca se cam da ocupat,nu raspunde la telefoane-ai place sa fie rugat cu bani in vremurile astea de criza.Ieri am plecat instantaneu sa iau parbrizul de la Cucu care este un domn.Sper sa am ocazia sa ma revansez fata de el.Are un motor echipat cu full Muzzy si PC3,KN,IRIDIUM. Capitane-asta cu 4 gauri nu este banjo bolt sau este special?Are rost sa imi pun furtun cu insertie metalica pe spate? Editat Martie 26, 2009 de emylyo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate