emylyo Postat Mai 12, 2009 Autor Share Postat Mai 12, 2009 Nu am cu ce filma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario_250r Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Salutare ! Va fi cineva prezent la intalnirea internationala din germania 5,6,7 iunie 2009 ? Hayabusa sarbatoreste 10 ani, vor fi buse din toata europa acolo. http://translate.google.com/translate?js=n...history_state0= puteti cauta pe google mai multe detalii. Imi cer scuze daca s-a mai postat. NUmai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 nu sa mai postat multumim dar cel putin pentru mine este imposibil de ajuns cu toate ca este un vis si cine stie poate intr-o zi pe planuri mioritice o intrunire hayabusa ro. speranta moare ultima deocamdata ma multumesc cu intrunirile de hayabusa de la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Yep... am masurat cate ceva... astept sa fac niste masuratori la oras cu noul esapament izolat... sa vedem e pacaleala au ba... Yo' zic ca e ok... Cam asa arata bordul Busei pe timp de noapte... mai are si Plasma Bright da I-phonul e cea mai naspa scula foto pe timp de noapte...asa ca am renuntat. Ne vedem la Arc' pe la ora 18:00... God Speed. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 (editat) Cred ca vin si 2 exemplare ale "concurentei", azi la arc, tot pe la 18.00(daca vremea permite). Ne auzim toti acolo,bafta domniilor Editat Mai 13, 2009 de Tytus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 (editat) 10xDon Capitan,ZZR face chiar bine,detalii aici ,eu mi-am revenit cam 80%, dar e spre bine sper!/index.php?...73411&st=50 La mine la 2.9 sunt lemn,dar asta poate este si la stejarele stock de BT014.... Cate kg are busa la plin? Ramane sa vorbim, sa ne vedem Lemn sunt si la Busa la 2.9... dar consistenta cauciucului da aderenta... Yo' zic ca's bune. Hmm... La plin Busa are vreo 232.2k - inclusiv ulei vreo 2.4kg si gaz14.8kg. Mai depinde de la o busa la alta... scule,esapament si alte gadgeturi... Cele bune. Editat Mai 13, 2009 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Salutare ! Va fi cineva prezent la intalnirea internationala din germania 5,6,7 iunie 2009 ? Hayabusa sarbatoreste 10 ani, vor fi buse din toata europa acolo. http://translate.google.com/translate?js=n...history_state0= puteti cauta pe google mai multe detalii. Imi cer scuze daca s-a mai postat. NUmai bine ! Hehe... Lung drum pana in Germanica... Eu m-as incumeta daca mai gasim Buse gata de start... de ce nu. Cum stati cu concediile bajeti?! Cred ca vin si 2 exemplare ale "concurentei", azi la arc, tot pe la 18.00(daca vremea permite).Ne auzim toti acolo,bafta domniilor S-a notat... ne vedem pa'colo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 din pacate a trebuit sa plec cu basculanta si nu am putut ajunge la arc dar poate ne vedem sambata si mergem impreuna la campionatul mondial de stunt ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Mai 13, 2009 Autor Share Postat Mai 13, 2009 Pe 17 nu se risca nimeni sa vina pe aeroport la Tulcea?Putem sa ne dam la free pe aeroport.Ce ziceti?Eu plec cu o gasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 e cam departe si riscant pentru mine daca o iau razna pe autostrada si zic ca am ajuns pe aeroport ma vedeti urmarit cu alicopterul pe A2 asta asa in gluma oricum multumesc emil de invitatie plus in aceiasi perioada este si campionatul mondial de stunt si prefer sa vad profesionistii in actiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tonitza Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Pe 17 nu se risca nimeni sa vina pe aeroport la Tulcea?Putem sa ne dam la free pe aeroport.Ce ziceti?Eu plec cu o gasca. ...cred ca ajung eu Emile,habar nu am unde e aeroportul cu toate ca fac drumul Braila-Tulcea destul de des, dar ne descurcam noi....se tot vorbea si prin oras la mine de o gasca mai mare care ar vrea sa ajunga la liniute....sper sa ne adunam si noi mai multi....te sun cand ajung pe acolo....toate bune.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Ieri am intins-o pe asfalt... inclinat dreapta, cauciuc rece, voblaj, ambreaj la jumatate... redresat... si usoara frana fata. 3sec. Bag de seama ca furca stanga a pierdut suficient ulei... ptr ca la frana pe fata m-am trezit ca se infunda motorul in partea stanga... am ciupit bordura si m-am trezit intr-o pirueta turbata pe asfalt... Busa... noroc cu Puigul de dreapta care s-a polizat 1/4 pe asfalt... eu noroc cu Sidi pe care am reusit si m-am asezat in coor in timp ce-mi firgeau bucile pe asfalt...la 30-40 la ora. In rest totul e ok... Hilar... si prostesc... ieri dimineata intentionam sa-mi schimb uleiul si semeringurile la furca... dar la Suzi Service...mi-au spus ca nu au stoc si ca o sa vina in 2 saptamani... intentionam sa platesc azi ca sa vina niste semeringuri peste 2 saptamani... hmm... asa am ajuns si pe jos... stupid... ca mai toate pateniile neplacute pe care nu poti sa le prevezi in viata. Bune Puig-urile.... Sidi nota 10... nu am nici o julitura... Miracol Cele Bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 (editat) Lasa Capitane,ca asa-i cand pui PPOWER COMMANDER si MUZZY prima data(uitat pe high power) Acum se deschide saua? Asta nu-i stres! Il sti pe baiatul asta ? Cica vine saptamana viitoare pe aici,asa ca ne putem juca cu ele pe asfalt cat vrem numai sa nu ne exfoliem noi.. Disney zice sa iti iei Husky Editat Mai 14, 2009 de Reaper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 (editat) Iep...HighPower... doua lucruri bune din toata patania... ) se deschide shaua acum normal... Si al 2-lea... esapamentul s-a mutat mai in interior... mi se parea un pic mai in afara decat normal. In rest totul e Can Can. Ce sa zic... Inox the Man e asteptat... pana cand ) o sa vedem. maine merg sa-mi schimb semeringurile si uleiul din furca. Am gasit un service si au totul pe stoc... nu tre' asteptat 2 saptamani Editat Mai 14, 2009 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Poate au si rulmenti de jug Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 bine ca nu ai patit nici tu nici busa nimica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Am masurat azi ceva temperaturi pe esapamet la "fierbinte" azi au fost 28C-31C in Bucuresti... Si surpriza...surpriza... temperaturi masurate pe imbinarea celor 4headere (numai acolo am putut prinde senzorul) 156C... frumos... in schimb esapamentul intermediar...frigea... fiind inox s-a schimbat la culoare in vinetiu... Ca si concluzie... 260 si ceva inainte de izolatie... 156C dupa... aprox 100C eficient zic eu... termocupla radiatorului a fost suficient de relaxata azi. Ne-am plimbat ceva... Centru-Guvern-NervaTraian-Unirii-Universitate-Romana-Arc-Bikers (nu au Plescoi - ce pacat) si inapoi la CDG. O sa incerc ceva maine cand o sa cuplez senzorul in acelasi loc ca si inainte de izolare. Intrucat nu m-am plimbat singur... ci insotit de Reap... pot zice ca am si martor ptr eventualul "Toma Necredinciosul" care de obicei apare in orice topic din forum. Cele Bune. God speed. bine ca nu ai patit nici tu nici busa nimica. S-a polizat un pic carena in partea de jos a capacului... neglijabil... in rest toate Bune. eu nu am chiar nimic... 0 - damage. God Will. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Poate au si rulmenti de jug O sa le pun o intrebare. Cu furca sunt programat luni dimineata la prima ora.Iti dau un telefon si iti spun ce si cum. Azi ziceau ca's full. Asa ca Luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 Salutare tuturor, Capitane bine ca esti ok si tu si mobra! Sint alaturi de tine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 (editat) eu nu te cred capitane si trebuie sa vad pe motorul meu ca sa te cred asa ca vreau mai repede tevile glumesc desigur Editat Mai 16, 2009 de NASU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 eu nu te cred capitanesi trebuie sa vad pe motorul meu ca sa te cred asa ca vreau mai repede tevile glumesc desigur Ha ha ha, ha ha ha! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 Salutare baieti. Ce mai faceti? Am si eu o intrebare, foloseste careva dintre voi ulei Motul 300v double ester? Daca da, cam la ce pret gasiti bidonul de 4 l? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 (editat) Salutare, Acu am ajuns acas' Nasule ... Am adus esapamentul in Bucuresti dar dupa patinajul pe asfalt luat zilele trecute am meditat si ma gandeam ca in caz ca le dau... raman far de "Back up"... oricum ca sa fiu sincer ma cam infioara preturile "de noi" practicate de Suzuki. Daca-ti dau esapamentul tot inafara muflerelor... ce fac cu ele in caz de necesitate? ma uit la ele?!... Dublu Ester 300V am eu in Busa... am dat pe el vreo 60lei/litru (nu am gasit la bidon de 4 Litrii asa ca am luat 4 bidoane de 1 litru) mi s-a parut cam piperat pretul... Editat Mai 17, 2009 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 ti le dau pe ale mele la schimb . dar daca nu se poate asta e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 Am schimbat luni semering-urile si uleiul in furca. 2-1/2 ore manopera...La MyMoto Tuning pe Str.Viilor 14... ff multumit... 345lei cu tot cu maopera.(uleiul folosit Motorex de furca) Faini baietii de la service, in plus au semeringuri pe stoc. Cu programare telefonica nu pierdeti vremea. Rulmentii Reap se aduc doar la comanda nu au pe stoc. Vreo 2 Bulioane din cate am inteles... Esapamentul il scot la vanzre ca sa mai scot din parleala. Il dau comlpet...cap-coada... e in stare buna. Deocamdata cred ca sta bine unde e... Impachetat... nu cere mancare si nici intretinere. Daca nu-l pot vinde ca si spare-parts, il tin ca nu stiu niciodata cand o sa am nevoie de el... m-a cam intors pe dos cazatura cu pricina. Sorry Nasule... Cele bune... God Speed. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate