AK_Raptor Postat Decembrie 22, 2004 Share Postat Decembrie 22, 2004 Asta este. . Nu fac comentarii si nici nu o laud (desi am o mie de motive sa o laud). Ii las pe cei care au mers cu mine in grup sa isi spuna parerea daca au chef. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Decembrie 22, 2004 Autor Share Postat Decembrie 22, 2004 (editat) alta poza. . Editat Decembrie 22, 2004 de AK_Raptor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Decembrie 22, 2004 Autor Share Postat Decembrie 22, 2004 A 3-a poza. . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Decembrie 22, 2004 Autor Share Postat Decembrie 22, 2004 a 4-a. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Decembrie 22, 2004 Autor Share Postat Decembrie 22, 2004 a 5-a. . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Decembrie 22, 2004 Autor Share Postat Decembrie 22, 2004 (editat) a 6-a. . . Editat Decembrie 22, 2004 de AK_Raptor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Decembrie 22, 2004 Autor Share Postat Decembrie 22, 2004 Ultima. . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Decembrie 23, 2004 Share Postat Decembrie 23, 2004 Vad ca incepe sa ti placa Forumul asta .. Sa o stapananesti sanatos .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabin_sbz Postat Decembrie 23, 2004 Share Postat Decembrie 23, 2004 Tot ce pot sa spun este ca suna tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Decembrie 23, 2004 Share Postat Decembrie 23, 2004 Nice! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Decembrie 23, 2004 Share Postat Decembrie 23, 2004 mie imi place super mult partea din spate... Sa ai grija de ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cavalerr Postat Decembrie 23, 2004 Share Postat Decembrie 23, 2004 WAWWW Sa ai grija de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Decembrie 23, 2004 Share Postat Decembrie 23, 2004 (editat) eu nu mă omor după choppere , dar ăsta , chiar e mişto...să îl stăpaneşti sănătos! Editat Decembrie 23, 2004 de young rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Decembrie 23, 2004 Share Postat Decembrie 23, 2004 (editat) Nu fac comentarii si nici nu o laud Nu ca ar conta cu ceva , dar mie personal mi se pare super faina . De fapt Warriorul e unul dintre (foarte) putinele cruisere care imi plac . S-o stapinesti sanatos! Editat Decembrie 23, 2004 de Luc_zxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 23, 2004 Share Postat Decembrie 23, 2004 Asta este. . Nu fac comentarii si nici nu o laud (desi am o mie de motive sa o laud). Ii las pe cei care au mers cu mine in grup sa isi spuna parerea daca au chef. superb motorul ...tot respectul.......dar totusi unde esti in ce tara.....????????? am vazut unul singur in spania si ala nu era de aici era din olanda...sunt foarte rare.....nu stiu sigur acum dar mi se pare ca este modelul american:)))))am dreptate??? salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Decembrie 23, 2004 Share Postat Decembrie 23, 2004 superb motorul ...tot respectul.......dar totusi unde esti in ce tara.....????????? am vazut unul singur in spania si ala nu era de aici era din olanda...sunt foarte rare.....nu stiu sigur acum dar mi se pare ca este modelul american:)))))am dreptate??? salut E din Romania, Bucuresti, sectorul 1, terasa Everest...si ca sa-l citez pe Dobrescu, ca sa-l recunosti, cauta un malac cu vesta de plasa pentru protectie (enduro) care-si aranjeaza freza in oglinda motorului, tragand cu ochiul la gagicile altora de pe terasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 23, 2004 Share Postat Decembrie 23, 2004 Vad ca incepe sa ti placa Forumul asta .. Sa o stapananesti sanatos .. Dacă a fost omu banat!(Ardeal,Muntenia,etc...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Decembrie 23, 2004 Share Postat Decembrie 23, 2004 e nice magaoaia ak p.s.: nu-l lua in seama pe raduplop, el este doar specimenul invidios, nesatisfacut si artagos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduTheOne Postat Decembrie 23, 2004 Share Postat Decembrie 23, 2004 Ce poti sa mai zici despre o asemenea bijuterie, in afara faptului k crapa pipota in mine de invidie Sa o porti sanatos Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Decembrie 25, 2004 Share Postat Decembrie 25, 2004 Toba de tunete e beton ! Wild thing omule ,bravo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Decembrie 25, 2004 Share Postat Decembrie 25, 2004 Asta e impresia care mi-au lasat-o pozele...mama mia! E tare rau de tot motoru' tau.... Ce pot sa spun...m'ai facut sa salivez pe monitor Sa'l stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Decembrie 25, 2004 Share Postat Decembrie 25, 2004 Si nici nu are niste tobe misto!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 25, 2004 Share Postat Decembrie 25, 2004 cind o sa vedeti unul in realitate o sa stai ore in sir sal studiati...eu am avut ocazia sa vad unul in barcelona anul asta al unui tip ce a venit din olanda...dar avea modelul american...cu mici modificari la ghidon si aripa spate....este o bijuterie in realitate este enorm de mare si ca detalii este superb........+ç va salut si poate o sa aveti ocazia sal vedti la intilniri o sa va placa sigur salut....roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 27, 2004 Share Postat Decembrie 27, 2004 E marfa !Dealtfel,printre primele poze (nu astea) eu ti-i le-am facut,in Herastrau.Culmea e ca M-am urcat si io pe "monstru",si-am reusit sa-l iau de pe cric surprinzator de usor !De!centrul de greutate foarte jos...si ce mai imi place:capat de "rosu" pe turometru la 5000/min....ca sa nu mai zic ca se duce....!are o acceleratie....! MARFA,ce mai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogu_Spartanu' Postat Decembrie 28, 2004 Share Postat Decembrie 28, 2004 Un Warrior modificat din America(este al unui prieten de-al Raptorului din ce spunea el pe SBZ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate